LABEL.M TEXTURISING VOLUME SPRAY & VOLUME MOUSSE


Moja kosa je vječito bez volumena pa i onda kada se potrudim naopačke prosušiti kosu i upotrijebiti razne styling proizvode. Label.m je poznati brend za njegu i stiliziranje kose i neke proizvode ovog brenda sam već koristila poput praha za volumen i spreja za sjaj o kojima ću nekom drugom prilikom.  Volumen kose je nešto za čime uvijek težim ili nisam od korištenja uvijača, feniranja i raznih metoda koji se prakticiraju svaki dan. Volim brze stvari odnosno nešto što daje brz efekt.
Label.M proizvodi mogu se kupiti i probati u određenim frizerskim salonima ili preko web shopa TOP Stil  a trenutno u ponudi imaju label.m SET 10 Years Limited Edition . Radi se o setu proizvoda koji sadrži 2 Backstage favorita i može se kupiti po cijeni od 219,60 kn.


label.m Volume Mousse 200ml
OPIS PROIZVODA: Osigurava volumen od korijena do vrhova, brilijantan za podizanje kose od korijena Za tanke i srednje tipove kose Ne sadrži: Sulfate, Natrij klorid.
Ovu pjenu sam već imala prije nekih dvije godine i kupila ju na preporuku prijateljice jedino što nije imala ovako slatku ambalažu već karakteristično sivo-crno pakiranje za sve label.m proizvode. Radi se o najneobičnijoj pjeni koju sam ikada probala. Obično se pjene protresu, istisne pumpica u ruci te nastane velika pjenasta loptica koja se rasporedi na kosi. Kod ove pjene nije takav sistem već se šprica poput laka za kosu na korijen i pričeka da se osuši i potom oblikuje frizura. Na početku ostavlja male bijele grudice koje za minutu nestanu a nakon korištenja efekt traje skoro dva dana. Ja ne koristim često pjene, pa je tako  moj prvi primjerak završio kod dragoga koji bez pjene za kosu ne može zamisliti dan te mu je  vrlo brzo postala favorit tako da smo ju nastavili kupovati. Inače, njegovo vlasište je jako osjetljivo i teško pronalazi proizvode za svoju kosu tako da osim efekta pjene najviše mu se sviđa što ne uzrokuje perut, ne iritira i ne ostavlja tragove na kosi. 



label.m Texturising Volume Spray 200ml 
OPIS PROIZVODA: "Suha maglica za trenutne pomaknute teksture, koja podiže kosu od korjena do vrhova za dramatičan natapirani efekt. Ovaj svestran sprej za stiliziranje kombinira tekturu Dry Shampoo-a i čvrstoću Hairspray-a za ultimativni volumen i trenutnu i dugotrajnu odignutost kose od korjena. Može se nanjeti na nekoliko sekcija za željeni ”natapirani” efekt."
Texturising sprej je neka vrsta  hibrida šampona za suho pranje i spreja za stiliziranje a imala sam ga prilike probati prilikom posjete TOP Stil frizerskom salonu o čemu sam pisala u ovom postu i već tada sam znala da ga želim. Naime, kako se kosa brzo zamasti na korijenu vrlo često koristim šampone za suho pranje koji znaju isušivati, previše matirati kosu i jednostavno ju činiti teškom i ljepljivom. Sa ovim proizvodom nema tih problema, koristim ga kako bih osvježila svoju frizuru, dodala malo volumena i "oživjela" kosu. Primjenjuje se na korijenu, ne ostavlja bijele tragove poput suhog šampona i dovoljno je samo počešljati kosu ili natapirati ako želite takav izgled. Efekt je čišća i mirisna frizura s dodanim volumenom koji tijekom dana splasne ali tekstura i definicija kose traje do idućeg jutra. Odličan i vrlo koristan proizvod kojeg ću nastaviti kupovati.

Pitate se što rade sunčane naočale na ovim fotkama? Naime, u tijeku je ponuda na web shopu TOP Stil gdje uz kupljena dva proizvoda label.m dobijete ovakve sunčane naočale gratis a inače se ne mogu kupiti posebno.

Za kraj, efekt na mojoj kosi :





Jeste li probali label.m proizvode? Preporuke? Kako održavate svoju frizuru tijekom dana?





Oznake: , , , ,