LANCÔME FRENCH BEAUTY SCHOOL

ct op

Kažu da je u životu najljepše đačko doba pa iako sam odavno zaključila da je s mojim školovanjem odavno gotovo, nedavno sam dobila poziv da ponovno sjednem u školske klupe.Prije nekoliko dana Lancôme je za blogerice organizirao French Beauty School a ekipa Loreal Lux-a i Lancome-a se toliko potrudila da doživljaj bude potpun i savršen. Iskreno, u ovakvim učionicama bih bila doživotni đak i namjerno padala razrede :D :D Ako ne vjerujete, pogledajte ambijent :


L’Oreal Adria tim i ljudi koji stoje iza Lancôme branda i ovaj puta su se potrudili da ovo postane događaj za pamćenje.Uvod u nastavni sat prenijela nam je Ivana Petković Čevra  PR & Digital manager a potom nas je Ivana Lisak regionalna  Lancôme makeup artistica uvela u svijet noviteta a i podsjetila na neke stare kultne Lancôme proizvode. 



 Ivana Lisak & Ivana Petković Čevra

Ako ste pomislili da smo samo bezbrižno sjedile u ovim mirišljavim klupama, moram vas razuvjeriti. Naime, domaćini su nam doveli simpatičnog Fabiena koji nas je učio francuskom jeziku i izgovoru pojedinih riječi. Moram priznati da je meni francuski totalna nepoznanica ali godinama sam naučila neke osnovne pojmove i to upravo preko ovog brenda. Znate one oznake na proizvodima Yeux, Nuit, Cils i slično a ovaj put sam imala priliku naučiti i kako se izgovaraju samo me nemojte pitati da ponovim ako me sretnete :)


Nakon nastavnog dijela gdje nas je naš učitelj pohvalio nahrupile smo na veliki odmor gdje smo domaćinima pojele svo osvježavajuće voće i popile sav sok jer je vani bio pakao od dana te ugodno čavrljali. Ja ne mogu sakriti svoje oduševljenje domaćinima, njihovim znanjem, strasti ali i velikoj srdačnosti i pažnji tako da je atmosfera uvijek toliko ugodna i pozitivna.

Drugi dio nastave sadržavao je praktični dio gdje je Ivana Lisak pokazala tri aktualna look-a i to na našim kolegicama Persi (Beauty&Sweets) i Sari (Sara's Magical World) a za treći look, model je bila Koraljka junior managerica za Lancôme makeup.  Ivana Lisak je vedra, pozitivna, spontana osoba a iznad svega veliki stručnjak te je sa nama podijelila nekoliko trikova a kada gledam s kojom lakoćom nanosi tuš na kapke,dobijem volju ubaciti taj proizvod u svoju rutinu ali nedostaje mi debele prakse.
Sara & Persa
Koliko se sjećam svojih mlađih dana, s nestrpljenjem sam očekivala zvono i kraj nastave, ali ovog puta nekako je prebrzo odzvonilo te za kraj nastave i našeg druženja dobile smo diplome koje će biti lijepa uspomena na ovaj veličanstveni događaj a osim novog francuskog iskustva dobile smo predivne škrinjice u kojima se nalazila zdrava užina te novitete iz  Lancôme kolekcije o kojima ću vam tipkati ubrzo. 

Radi se o novoj  Lancome Hypnose Volume-a-porter maskari, Ombre Hypnose Stylo sjenilu koje je nešto što ne mrda s kapaka cijeli dan i Shine Lover ruž za usne-hibrid boje i njege a našao se i slatki mini La vie est belle parfem.


Za kraj, hvala  Lancôme Hrvatska na zanimljivom, ugodnom a iznad svega edukativnom druženju kao i kolegicama s kojima sam se lijepo zabavila, opustila i družila. 

Kako stojite s francuskim? Koji novitet vam je najviše zapeo za oko?

*neke od fotografija ljubazno ustupila The Brush Stash :*


Oznake: ,