LIP SMACKER CHUPA CHUPS BALL BALZAMI ZA USNE


Ukoliko ste ovih dana primjetili ove šarene loptice u DM-u na odjelu balzama za usne, vjerojatno ste pomislili kako je netko pomiješao slatkiše s njegom usana. 
Veliki bombon na štapiću  Chupa Chups dobio je svoju braću : Chupa Chups Ball
Lip Smacker vodeći i najprodavaniji proizvođač balzama za usnice inspiraciju je pronašao u okruglim, voćnim, slatkim i mirisnim lizalicama te nas iznenadio s novim balzamima za usne. 
Vesele loptice nam dolaze u tri okusa i mirisa : jagoda, lubenica i jagode sa šlagom. 
Kada sam otvarala balzame iz zaštitnog kartona toliko me zapljusnuo miris da sam odmah znala da će ovo biti jedni od najmirisnijih balzama koje sam ikada probala. 
Jagoda nam dolazi u tamnoružičastoj loptici i neodoljivo miriši na sočnu, slatku jagodu a takvog je i okusa. 
Jagode & šlag prepoznati ćete po rozoj boji a kada ga jednom probate, teško je posegnuti za nekim drugim balzamom. Poznata kombinacija jagoda i šlaga ovog puta pretočena u kremasti, voćni i sexy miris kojem je teško odoljeti kao što je teško odoljeti voćnom kupu u ovoj kombinaciji. Možete li odbiti jagode sa šlagom? Ako je odgovor negativan, teško da ćete odoljeti i ovoj loptici.
Lubenica nam dolazi u zelenoj loptici a zanimljivo je da osim mirisom, okruglim izgledom te kombinacijom boja potpuno podsjeća na kraljicu slasti-lubenicu. Ovaj balzam je za one koji vole osvježavajuće a istovremeno slatkaste mirise i vjerujte, satima se osjeti miris i okus lubenice na usnama.
jagoda&šlag/jagoda/lubenica
Formula svih balzama je jednaka : bogata tekstura koja hrani i štiti usnice a ne ostavlja težak ili ljepljiv osjećaj. Kao podloga za ruž odlično surađuje i pomaže da se ruž ne nakuplja u boricama i kutevima usana mada čisto sumnjam da ćete poželjeti preko ovih mirišljavaca išta nanijeti kada vidite koliko usne djeluju mekano i sočno a izvrsno ističu prirodnu boju usana i daju suptilan sjaj
Za noćnu njegu predlažem dva sloja ovih loptica ukoliko su vam usnice suhe poput mojih jer će ujutro biti potpuno obnovljene a sigurna sam da će vam i snovi biti doista slatki :)
SASTAV: ethylexyl palmitate, paraffinum liquidum, cera microcristllina, ceresin, cera alba, hydroxystearic acid, aroma, polyethylene, peg-30 dipolyhdroxstearate, tocopherol, sucralose, benzyl benzoate, geranoil, CI15850, R02-15
Btw. jeste li znali da je Chupa Chups najpoznatiji svjetski brend lizalica a njihov logo je dizajnirao umjetnik Salvador Dali? Ne znam tko je sudjelovao u stvaranju okusa i mirisa by Lip Smacker Chupa Chups Ball-ića ali pogodio je da će ovo biti veselo, mirisno, slatko i njegujuće dugo toplo ljeto s ovim "lopticama" koje stvaraju ovisnost.
Za kraj mogu reći da ovo nije Eos niti nikakve njegove verzije, ovo je Chupa Chups Ball jedinstven i originalan.
CIJENA: 23,90 kn (7 gr) isključivo u DM poslovnicama širom Hrvatske, dostupno od ovog tjedna.


Koji okus je vaš favorit? Glasajte za favorita jer uskoro Lip Smacker Hrvatska priprema iznenađenje za vas :)

Oznake: , , ,