MELVITA IZNIMNO ZLATNO ULJE


Ulja i suha ulja su jednostavno pravi hit posljednjih godina a najčešće ih koristimo upravo ljeti i danas skoro da ne postoji brend prirodne kozmetike koji u svom asortimanu ne sadržava svog konja za utrku :) Danas Vam donosim svoj dojam suhog ulja renomiranog brenda Melvita.

OPIS PROIZVODA: "MELVITA je s preciznošću zlatara stvorila iznimno suho ulje L'OR BIO® – ORGANSKO ZLATO. Izabrala je između najdragocjenijih njegujućih organskih ulja te ih udružila u savršenoj sinergiji. Najfinija ulja udružena su u svim nijansama zlata:
 - Žuto zlato: arganovo ulje iz Maroka s čudesnim njegujućim svojstvima udruženo je s egzotičnim obnavljajućim kukui uljem iz Indonezije i inca inchi uljem iz Amazonije
 - Crveno zlato: ulje buriti iz Brazila njeguje kožu i pruža zdrav sjaj i izgled kože. 
 - Bijelo zlato: pracaxi ulje iz Amazonije jača kosu i vraća joj sjaj. "


AMBALAŽA, MIRIS, UPIJANJE: Ulje dolazi u količini od 100 ml upakirano u staklenu bočicu s raspršivačem što je vrlo praktično radi multifunkcionalnosti proizvoda. Mirisi su vrlo individualna stvar ali mislim da miris ovog ulja neće nikoga ostaviti ravnodušnim. Radi se o jačem slatkastom i vrlo profinjenom mirisu koji se na mojoj koži zadržava extra dugo. Detektiram medene note s izrazitim mirisom cvijeta naranče (nerolija), spoj toplog i gurmanskog meda s cvjetnom svježinom daje poseban, vrlo ženstven miris koji ne mogu usporediti sa niti jednim sličnim proizvodom. Po meni, radi se o čistom senzualnom mirisu koji će zasigurno zamijeniti parfem obzirom na jačinu i trajnost pa ako niste ljubitelj jačih mirisa obavezno isprobajte tester na svojoj koži u Mulleru. Što se tiče upijanja, potrebno je dobrih 10-ak minuta, ovisno o koži do potpune apsopcije s time da je upijanje puno brže ukoliko se nanosi na vlažnu kosu ili kožu.
SASTOJCI: Octyldodecanol - Caprylic/Capric Triglyceride*** -Coco-Caprylate/Caprate - Helianthus Annuus (Sunflower) Seedoil - Argania Spinosa Kernel Oil* - Aleurites Moluccana Seedoil* - Plukenetia Volubilis Seed Oil* - Pentaclethra Macrolobaseed Oil* - Mauritia Flexuosa Fruit Oil* - Tocopherol -Parfum/Fragrance - Benzyl Salicylate** - Linalool** -Citronellol** - Limonene** - Geraniol** - Eugenol** - Citral**.
*Sastojci dobiveni organskim uzgojem.
**Prirodne mirisne komponente.
***Dobiveni korištenjem organskih sastojaka.

ZAKLJUČAK: Iskreno, nemam pojma kako mi je ovo ulje do sada promaklo a mislila sam da sam ih probala sve i u mojoj uljnoj kolekciji zauzima doista visoko mjesto. Razlog je činjenica da se radi o malo drugačijem izboru ulja pa se tako u sastavu između ostalog  nalazi kukui, buriti i pracaxi ulja s kojima se do sada nisam susrela a kažu da su jako dobra za kosu i kožu. Doista, ovo ulje super surađuje s mojom kosom. Nanosim ga na vrhove nakon pranja i to tako da pošpricam u dlan i potom protrljam vrhove. Na taj način, ne masti kosu već daje prekrasan sjaj a ono što mene fascinira je miris moje kose koji traje i do dva dana. Drugi način je upotreba na tijelu nakon tuširanja i to posebno prije izlaska iz kuće jer, eto mirišim na kilometre a koža je mekana, glatka i sjajna. Moram napomenuti da ovo i ostala suha ulja ne koristim na licu iako im je i to namjena iz razloga što na lice volim stavljati čista ulja bez dodanih parfema. Dakle, veliki plus za miris koji je meni osobno poseban i prekrasan, organske sastojke i izbor ulja.
CIJENA: 257,50 kn-100 ml a možete isprobati i kupiti u Mulleru ili preko web shopa.
Osim iznimnog zlatnog ulja, postoji i Iznimno blistavo zlatno ulje, odnosno verzija s šljokicama koje možete vidjeti na ovom linku.
*PR UZORAK

Jeste li već isprobali ovu mirisnu poslasticu?  Koji je vaš najdraži Melvitin proizvod?

Oznake: , ,