BRAUN SILK- éPIL 9 BEŽIĆNI DEPILATOR MODEL 9-561


S epilatorima se družim više od 12 godina i smatram ih efikasnim sredstvom uklanjanja dlaka iako sam s mnogima imala "love-hate" odnos. Koristila sam epilatore raznih proizvođača no nakon što sam isprobala epilator renomiranog brenda Braun najnovije generacije o kojem vam danas pišem slobodno moju staru postavu mogu poslati u mirovinu. Prije samog predstavljanja aparatića par riječi o mojim dlakama. Isprobala sam razne tretmane i proizvode u cilju konačnog obračuna s neželjenim dlakama a o mnogima ste mogli čitati i na blogu (ipl, laser...). Moje dlake su čvrstog korijena, tamne boje i borim se kao i 90% žena s uraslim dlačicama. Podnosim bol jako dobro te nema što ne bih pretrpjela u cilju rješavanja problema. 
Braun je također čest stanovnik u mojoj obitelji: od raznih kućanskih aparata, sušila za kosu do beauty gadgeta apsolutno nikad nije razočarao. O nekim Braunovim aparatima sam vam već pisala a danas vam predstavljam  Braun Silk-épil 9 model 9-561. Radi se o uređaju koji radi više stvari: epilacija tijela, epilacija lica, brijanje a može se koristiti na suhoj ili mokroj koži.

OPIS PROIZVODAZahvaljujući 40% široj glavi novi Braun Silk-épil 9 pokriva veću površinu i uklanja više dlačica jednim potezom,pružajući bržu epilaciju. Braunova najinovativnija tehnologija pinceta Micro Grip precizno uklanja i najkraće dlačice duljine do pola milimetra koje vosak ne može uhvatiti pri čemu se postiže glatkoća kože koja traje i do četiri tjedna.Ovaj je epilator bežičan i vodootporan, pa se može koristiti i za suhu i za mokru epilaciju (u kadi ili pod tušem) za doslovno bezbolno iskustvo epiliranja pri redovitoj uporabi. Braun epilatori proizvode pulsirajuće aktivne vibracije za iznimno nježnu depilaciju.Pokretna glava se lijepo prilagođava obrisima tijela donoseći više ugodnosti i maksimalnu temeljitost. Smartlight svjetlo otkriva i najtanje dlačice kako bi epilacija bila što ugodnija.

SADRŽAJ PAKETA:

NAČINI KORIŠTENJA:
Epilacija nogu- na epilacijsku glavu se lako postavi jedan od dva nastavka. Razlika među njima je da li želite izravan doticaj s kožom ili masažne kotačiće kako bi epiliranje bilo ugodnije. Noge se epiliraju od gležnjeva prema gore i najbolje je da nogu ispružite te prelazite epilatorom u smjeru suprotnom od rasta dlačica. Možete birati između dvije brzine a za učinkovitiju epilaciju preporučam drugu brzinu no ako toradite prvi puta onda bolje da počnete s prvom.
Epilacija pazuha i bikini zone: Pazuh i bikini su osjetljiva područja i tu je najbolje koristiti nastavak za izravan kontakt s kožom. Neću lagati i reći da ne boli, posebno ako to radite prvi put. Nakon nekoliko puta već se naviknete no vrlo je bitno da pod pazusima nemate ostatke dezića ili kreme te da je koža potpuno čista i suha. Najbolje je zategnuti kožu jer tada je postupak brži i manje bolan. Nakon depilacije zaboravite na sve što sadrži alkohol idućih 12 sati.
Epilacija lica: Iako za lice imam poseban epilator Braun face 2u1 (recenzija) ipak sam probala epilranje lica pomoću posebnog nastavka. Vrlo važno je kod lica koristiti prvu brzinu te dobro dezinficirati glavu alkoholom. Meni osobno je ipak bolji poseban proizvod jer je puno precizniji. Sa Silk epil 9 ne mogu dohvatiti dlačice iznad usana ali zulufe i bradu odlično uklanja iako kako sam napisala, Face 2u1 mi je ipak bolji što se tiče lica.
Brijanje:  Niste uvijek raspoloženi za epiliranje i žuri vam se? Ne brinite, Silk epil 9 ima i posebnu brijaću glavu s trimerom pomoću koje se temeljito obriju noge, pazusi i bikini a možete pomoću nje definirati konture i podrezivati dlačice na duljinu od 5 mm. Brijača glava se koristi isključivo na suhoj koži i drugoj brzini.
ODRŽAVANJE: Svi nastavci i glave se lako skidaju s tijela uređaja te ih lako možete iščetkati priloženom četkicom umočenom u alkohol  i dok to radite okrečite dio s pincetama kako bi se u potpunosti očistile. Drugi način je čišćenje pod tekućom vodom na način da držite uređaj pod vodom te skinete epilacijsku glavu. Dobro protresti i ostaviti da se svi dijelovi osuše.
ZAKLJUČAK: Koristeći ovaj uređaj,  depilacija je vrlo brza i temeljita a meni koja sam navikla na depilatore pravo osvježenje. Razlog su razni nastavci koji pomažu da se svaki dio tijela što ugodnije i temeljitije depilira a moram priznati da sam oduševljena i malim svjetlom (smartlight) pomoću kojeg niti jedna dlačica neće ostati nezapažena. Drugo osvježenje je činjenica što nema žice za struju. Naime, uređaj se puni na adapteru i kada je baterija puna pokazuje malo zeleno svjetlu pri dnu urađaja. Nakon punjenja, baterija traje za dva depiliranja cijelog tijela u mom slučaju, a to otprilike iznosi 2 sata neprekidnog zujanja. U dane depiliranja, susjedi vjerojatno misle da šišam ovcu :-D
Izvrsno mi je to šo se može koristiti na suhu ili mokru kožu mada nisam primjetila neku bitnu razliku pa po navici najprije ispilingiram tijelo, obrišem i potom krećem u akciju. Urasle dlačice nisam primjetila i nadam se da će tako i ostati a o tome ću vas obavijestiti u sljedećem update-u. Puno sam očekivala od najnovije generacije Braunovih depilatora a dobila puno više: precizno, brzo i temeljito depiliranje ali i ugodu prilikom korištenja koja je do sada nedostajala kod ostalih uređaja.
CIJENA:  Braun Silk-épil 9 9-561 bežični epilator za suhu i mokru epilaciju sa 6 dodataka, uključujući glavu za brijanje i trimer košta  1.349 kuna. Osim tog modela dostupni su :
Braun Silk-épil 9 Skin Spa 9-969 bežični je epilator za suhu i mokru epilaciju s inovativnom četkicom zasoničnu eksfolijaciju koja uklanja mrtve stanice kože + 6 dodataka, uključujući četkicu za čišćenje lica, cijena iznosi 1.649 kuna.
Braun Silk-épil 9 Skin Spa 9-961 bežični je epilator za suhu i mokru epilaciju s četkicom za eksfolijaciju + 6 dodataka, uključujući glavu za brijanje i trimer, a cijena iznosi 1.599 kuna
Braun Silk-épil 9 9-558 Bonus edition bežični epilator za suhu i mokru epilaciju ima 5 dodataka, uključujući epilator za lice, a cijena mu je 1.499 kuna.
Braun Silk-épil 9 9-579 Bonus edition bežični epilator za suhu i mokru epilaciju sa 7 dodataka ima četkicu za čišćenje lica. Cijena tog modela je  1.479 kuna.
Braun Silk-épil 9 epilatori dostupni su u trgovinama Elipso, Emezzeta i Ekupi. Vrlo često su akcije pa pratite jer sam nedavno vidjela moj model za čak 999 kn.
*PR PROIZVOD

Koristite li epilatore za uklanjanje mrskih dlačica ili više volite druge metode depiliranja?


Oznake: , , ,