FLOP PROIZVODI #4

Vrijeme je za redovitu rubriku "top" i "flop" proizvoda, no prije pisanja o favoritima, danas donosim listu proizvoda koji me nisu oduševili što ne znači da nekima nisu odlični. Krenimo redom:
Dr Brandt Pores no more tonik za lice*


Ovaj tonik obećava stezanje pora i uklanjanje mrtvih stanica što zapravo radi zbog sastava u kojem prevladava salicalna kiselina no efekt je naravno kratkoročan a ono što mi se ne sviđa je visoka količina alkohola i mentola radi čega prilično iritira i isušuje. Koristim ga za dezinficiranje kada kopam po licu i mislim da mu je cijena prilično previsoka za ono što nudi i daje (329 kn)

Loreal Elseve arginine resist light spray
Prije par mjeseci sam kupila šampon i losion za tjeme iz linije za jačanje kose i šampon mi je prilično ok dok ovaj sprej koji se koristi na tjemenu nažalost iritira moje vlasište tako da je naše druženje trajalo vrlo kratko.
Alba Botanica Hawaiian šampon i regenerator*
Dvojac za kosu brenda Alba Botanica dobila sam prije nekoliko mjeseci i zaista sam se veselila jer sastojci su ok, količina pozamašna no ostavili su me ravnodušnom po pitanju njege. Šampon isušuje dok regenerator mi se ispočetka činio odličnim, kasnije sam primjetila da nema učinka na moju kosu te je i dalje jako zamršena nakon sušenja kose.

Adria SPA anticelulitno ulje*
Ovaj proizvod sam zimus dobila u i tek je nedavno došao na red. Na stranu činjenica da je celulit i dalje tu što i nisam očekivala da će me napustiti, ono što mi se ne sviđa je preslaba koncentracija aktivnih sastojaka tako da sam u njega ukapala još neka eterična ulja kako bi koliko-toliko djelovalo.

Catrice Ultra Black maskara*
Maskara iz nove proljetne linije i nažalost presuha je pa ostavlja preslab efekt na mojim trepavicama. Poslužit će za dodatno raščešljavanje drugih maskara.

Dead Sea Mud sapun
Jeste li prošetali nekim šoping centrom i na hodniku vas zaskočile promotorice Dead Sea brenda? Koliko se god trudila zaobilaziti ipak me jednom dohvatila ljubazna djevojka te isprezentirala brend te me nagovorila na kupnju. Osim što mi se ovakav način poslovanja nimalo ne sviđa i one fore"inače je 80 kn ali danas samo za vas 50" ne sviđa mi se niti ovaj sapun. Pokušala sam ga koristiti kao umivalicu u nadi da će riješiti ono malo mitesera što imam no osim što isušuje nije ništa napravio tako da je završio kao perač ruku.

Nivea Cellular dnevni fluid*
Ovaj proizvod sam dobila na recenziju uz popratnu okoloočnu i noćnu njegu iz linije pa iako trenutno koristim neke druge stvari ipak sam probala. Dnevni fluid služi za njegu zrele kože, lagano je obojan ali na mojoj koži djeluje narančasto i ne prilagođava se tenu te imam osjećaj da samo "sjedi" na licu i ne hidratizira dovoljno. 

Catrice Ultra Stay & Gel shine base coat *

Nedavno je brend Catrice izbacio novu bazu i nadlak i ovog puta ide flop za nekvalitetnu ambalažu. Osim što se čep odvaja od vrha četkice, sama četkica je toliko loša da je istom nemoguće nanijeti proizvod. Ipak, baza kao takva je solidna pa sam ju pretočila u bočicu od praznog laka sa kvalitetnijom četkicom,

*proizvodi dobiveni na recenziju

U narednim postovima slijedi top lista koja je srećom nešto duža od ove. Koji proizvodi su vas razočarali u posljednje vrijeme?









Oznake: ,