JOHN MASTERS ORGANICS PRIRODNI ORGANSKI LEAVE-IN REGENERATOR ZELENI ČAJ I NEVEN


Nedavno sam u svojim favoritima (klik) spomenula regenerator za kosu s kojom se neko vrijeme družim pa je vrijeme za koju riječ više i detalje.

Prije nego počnem par riječi o mom trenutnom stanju kose: sto nijansi smeđe (pokušavam promijeniti na neku svjetliju boju kose) što je uzrokovalo groznu isušenost na vrhovima.

OPIS PROIZVODA: Najnoviji proizvod JMO linije je upravo ovaj lagani leave-in regenerator u spreju. Kombinacija antioksidativnih karakteristika zelenog čaja i drugih devet certificirano organskih ulja i ekstrakata koji osnažuju i revitaliziraju kosu. Guar daje kosi volumen dok proteini soje dodaju lipidni sadržaj koji omogućuje bolje zadržavanje vlage. 
UPOTREBA: Ravnomjerno pošpricati na suhu ili mokru kosu s naglaskom na vrhove.


PAKIRANJE, MIRIS, TEKSTURA, DJELOVANJE: Regenerator  dolazi u plastičnom pakiranju u količini od 125 ml te se aplicira špricanjem što je naravno vrlo jednostavno i lako.  Miris je intenzivan, cvjetno-osvježavajući i ne zadržava se na kosi. Što se same teksture tiče, obzirom da se radi o prirodnom leave-in proizvodu u kojem nema silikona, ista je vrlo vodenasta te nema nikakvog ljepljivog ni masnog izgleda i osjećaja poput sličnih proizvoda koje sam do sada isprobala. Nemasna tekstura je zapravo prvo što mi se svidjelo jer sam uvijek u strahu od ovakvih špricalica za kosu jer uvijek otežaju moju kosu i zamaste prije vremena. Držeći se uputstva nanosila sam od sredine prema vrhovima i to uglavnom nakon pranja na mokru kosu i nakon sušenja kosa je glatka ali na vrhovima mi se i dalje petljala zbog suhoće.  Potom sam kod iduće upotrebe pošpricala izdašnije bazirajući se na same vrhove pa je  tada efekt na mojoj kosi bio značajnije bolji a tijekom dana sam nanosila na suhu kosu kako bih vratila vlagu vrhovima koji se sada ljeti tako brzo suše. 
Sljedeći benefit koji sam primjetila je sjaj kose a ja jako patim na sjajnu kosu i zaista me iznenadilo da ona može postati takva već od samog regeneratora za kosu. Naravno, taj efekt kod mene traje svega jedan dan iz razloga što već drugi dan nakon pranja koristim suhe šampone i sprejeve za teksturu koji matiraju i ubijaju taj sjaj ali divno je vidjeti kako kosa izgleda nakon pranja. 
SASTOJCI: aqua (water), aloe barbadensis leaf juice*, glycerin, panthenol, hydrolyzed soy protein, polyglyceryl-10 laurate*, sodium benzoate, potassium sorbate, guar hydroxypropyl trimonium chloride, cananga odorata (ylang ylang) flower oil, pogostemon cablin (patchouli) oil, citrus grandis (grapefruit) peel oil, juniperus mexicana (cedarwood) oil, chamomilla recutita (chamomile) extract*, calendula officinalis (calendula) flower extract*, camellia sinensis (green tea) leaf extract*, rosmarinus officinalis (rosemary) leaf oil*, urtica dioica (nettle) root extract*, citrus limon (lemon) peel oil, pelargonium pelatum graveolens (geranium) flower oil, linum usitatissimum (flax) seed oil*, borago officinalis (borage) seed oil*, helianthus anuus (sunflower) seed oil*, broccoli seed oil*
* Certified Organic
ZAKLJUČAK: Prirodni organski leave-in regenerator bih preporučila svim tipovima kose posebno sada ljeti za lakše raščešljavanje , zaštitu i sjaj posebno nakon plaže i sunca jer lijepo umiruje i pun je antioksidanata (odlični sastojci poput nevena, ekstrakta kamilice i ružmarina, ulje sjemenke brokule i zeleni čaj)  s tim da ako vam je kosa jako suha samostalno neće biti dovoljan te ga je potrebno kombinirati s dodatnim maskama, uljima i regeneratorima.
CIJENA: 125 ml proizvoda košta 239 kn u Bio&Bio trgovinama ili narudžbom na Terra Organica i BB Natura vera  web shopovima. 
*PR PROIZVOD


Kojim proizvodima trenutno štitite kosu od zločestog sunca i soli? Jeste li probali neki JMO proizvod za kosu?



Oznake: , ,