OSVOJI PRVI HRVATSKI DEAR-BLOND-BEAUTY BOX



Dragi svi, puno je razloga za veselje u mojem srcu. Vaša podrška, povjerenje, lijepe želje i vesele poruke što dokazuje rast ove male zajednice i svakodnevni novi čitatelji što je rezultiralo odličnim rezultatima u tek nešto više od dvije godine: preko 4,5 milijuna pogleda na blog, više od 5200 fanova na facebook-u a sve više raste broj pratitelja na Instagramu (martina_dearskin), Twitteru (@MartinaDearSkin) i Google+ (Dear Skin) 


Hvala vam od srca!


Danas vam predstavljam prvi hrvatski beauty box pod imenom "Dear Skin".


Po čemu je posebniji od svih ostalih beauty box-ova širom svijeta?



Dear Skin beauty box pun je proizvoda koji pomažu da koža ostane lijepa i mlada a pomoći če da realizirate sve korake koji su u tom segementu najvažniji a o kojima sam puno pisala:
ČIŠĆENJE (klik) u čemu vam može pomoći nova Uriage micelarna voda (500 ml) za masnu kožu koju od nedavno možete pronaći na policama uz svoje sestre, verzije za osjetljivu i normalnu kožu.
HIDRATACIJA (klik) za koju je zadužena Avon Nutraeffects krema s chia sjemenkama, Olival balzam za lijepa stopala koja trenutno najviše pokazujemo, St.Tropez body losion (recenzija) i Fruttini mirisna mango krema za ruke (recenzija). Za lijepe i hidratizirane usne tu su Lip Smacker i Nuxe balzami za usnice.
SPF ZAŠTITA (klik) koju možete postići pomoću La Roche Posay Anthelios XL kreme za lice (klik) te Vichy Capital Solei spreja za tijelo.

Za usputnu svježinu i čistoću ruku i ostalih dijelova tijela tu su papirnate maramice s likom Minnie i paket vlažnih maramica sa šarmantnom Mašom (dostupno samo u DM trgovinama).
MAKEUP: Kakav bi to beauty box bio bez šminke? Zato sam u njega ubacila maskaru i prekrasan Catrice lak iz najnovije kolekcije.
Prvom Dear Skin beauty box-u pridružuje se još jedan vrijedan paket BlondBox koji će se pobrinuti za vašu kosu a odabrala ga je i daruje BlonTips-prvi hrvatski blog o kosi.
Što sadrži BlondBox:
Ovaj box vašu najbolju prijateljicu vodi kroz putovanje predivne i njegovane kose. Da bi kosa uopće bila lijepa treba je iz temelja nahraniti. Za to će se pobrinuti Avonova maska za kosu od marokanskog arganovog ulja iz legendarne linije 360 nourishment.  Dva proizvoda visokofrizerskog brenda Indola njenu kosu će učiniti njegovanom, mirisnom i punom volumena. Za svilenkastu kosu i predivan miris pobrinut će se Innova smooth serum ( recenzija ), dok će joj volumen podariti puder za volumen. I za kraj baš kao i kod stiliziranja kose BlondBox sadrži lak za kosu marke Schwarzkopf iz linije STYLISTE ULTÎME koju je razvijala svjetska top manekenka Claudia Schiffer. Kako bi kosa vaše najdraže prijateljice bila besprijekorna Claudia savjetuje: Amino-Q lak za kosu - za dugotrajno učvršćivanje & ultra jako učvršćivanje.
Kako osvojiti nagradu? 
Tema za osvajanje ovih nagrada je sljedeća: nesebičnost!


Tražimo osobu koja će kandidirati prijatelja ili prijateljicu, odnosno neku svoju dragu osobu te na mail eyedetoxx@gmail.com poslati priču zašto misli da ta osoba treba osvojiti nagradu plus fotku te osobe ili njihovu zajedničku fotografiju. Budite kreativni, napišite priču, pošaljite fotku s dragom osobom i sve što vam padne na pamet. Dvije najkreativnije i najnesebičnije priče osvajaju ove pakete.
Sretno svima!



Oznake: ,