[PREDSTAVLJANJE] ALDO VANDINI


Definicija kućnog SPA? Nešto lijepo, mirisno, opuštajuće a vrijeme koje provodite u kupaoni priprema nas na novi dan ili opuštajuću noć.
Aldo Vandini Hrvatska kozmetika se ponovo vratila na police DM-a širom Hrvatske u novom ruhu a u ovom postu ću vam predstaviti što su pripremili za što ljepše i mirisnije kućne SPA trenutke a dvije nove linije sam imala prilike probati.
Na policama možete birati između četiri linije Sensual Tamarind & Đumbir, Comfort Vanilija & Makadamija, Amazing Maslina & Nar te Pure Moments Pamuk & Bijela magnolija a unutar svake linije nalazi se pet proizvoda:

*navedene cijene vrijede samo za poslovnice Dm-a u Hrvatskoj.

Sensual Tamarind & Đumbir
Iz  linije Sensual imala sam prilike probati sve proizvode uključujući i ulje za masažu kojeg trenutno nema na našem tržištu. Sensual je pravi naziv i definicija ovih proizvoda jer se radi o aromatično-voćnom mirisu koji u svojoj kompoziciji sadrži đumbir a na koži djeluje izuzetno ženstveno, mazno i jednom riječju senzualno. Tamarind je inače indijska datulja tako da ako volite egzotične, aromatične i opojne mirise svog kućnog spa onda je ova linija pravi izbor.
Gel za tuširanje je izuzetno kremast, nježan i mirisan te se miris na koži zadržava prilično dugo dok je piling za tijelo istog mirisa, nježnih granulica koje temeljito rade svoj posao.
Losion za tijelo svilenkaste teksture i brzog upijanja savršen izbor za normalnu i dehidriranu kožu tijela dok je maslac za tijelo guste, bogate teksture u kojoj će uživati vlasnice suhe kože. Miris se dugo zadržava na koži i definitivno nakon ovakvog tretmana vam ne treba dodatni parfem. 


U liniji postoji Aroma Handbalsam u izdašnoj količini od 100 ml bogate i nemasne teksture za njegu kože ruku i noktiju. 
Moments Pamuk & Bijela magnolija 
Isprobala sam također kompletnu liniju i ova linija će oduševiti sve koji vole lepršave i nježne mirise. Kažu da miris magnolije liječi dušu a kada se u kompoziciji nađe čist, puderast miris cvijeta pamuka možete očekivati prozračnost, svježinu, senzualnost i veliki užitak unutar svojeg doma.
 Gel za tuširanje dolazi također u izuzetno kremastoj formuli, nježan za kožu i prekrasnog mirisa a isti možete očekivati i u pilingu za tijelo koji ostavlja kožu glatkom i baršunastom. 
Losion za tijelo vrlo slične teksture gore opisanom Aroma Sensual i super izbor za sve tipove kože, a ukoliko se borite sa suhom kožom tijela ili jednostavno volite bogate i hranjive teksture, možete izabrati maslac za tijelo. Također, tu je i pripadajuća krema za ruke i nokte koja njeguje i ostavlja kožu nježno mirisnom.
 Aldo Vandini proizvodi dostupni su od ovog tjedna u svim DM prodavaonicama širom Hrvatske a u komentarima napišite odgovore na postavljena pitanja na kraju posta  jer Aldo Vandini Hrvatska sprema lijepo iznenađenje za vas.
*Sponzorirana objava


Prakticirate li kućni wellness? Koja linija bi se najviše uklopila u te trenutke?

Oznake: , , , , , ,