[PREDSTAVLJANJE] BYPHASSE KOZMETIKA

Ukoliko pratite strane blogove i YT kanale vjerojatno ste imali prilike čuti za brand Byphasse jako popularan u europskim zemljama i iznimna mi je čast da među prvima imam prilike isprobati i predstaviti vam ovaj brend koji je od danas dostupan i u Hrvatskoj.

Byphasse je španjolska kozmetika na bazi termalne vode prisutna u preko 60 zemalja svijeta na 5 kontinenata. Byphasse prati trendove, ali i svoje kupce, te nudi nešto novo. Trenutna ponuda broji preko 140 proizvoda od čega će oko 40-tak biti dostupnu i na policama dm prodavaonica. Njega lica i tijela  su njihov prioritet a odlikuje ga visoka kvaliteta i povoljna maloprodajna cijena.
Što nas očekuje na policama? 
ČIŠĆENJE LICA:
Mlijeko za čišćenje lica i očiju za sve tipove kože: Nježno čisti ostatke makeup-a bez iritacija a njegova formula s vitaminom E i provitaminom B5 duboko čisti i hidratizira. Cijena 24,90 kn (500 ml). 
Byphasse tonik za čišćenje lica bez alkohola s ružinom vodicom za sve tipove kože: blagi tonik s ružinom vodicom uklanja sve tragove šminke i stimulira kožu poštujući njenu pH razinu. Cijena  24,90 kn (500 ml).
Byphasse nježni odstranjivač šminke oko očiju: nježan i učinkovit losion koji sadrži ekstrakt kamilice te nježno i bez trljanja uklanja šminku s područja oko očiju. Cijena 19,90 kn (200 ml).
Byphase gel za čišćenje: za sve tipove kože s vodicom hamamelisa i vitaminom E. Cijena 29,90 kn (200 ml).
Byphasse peeling za lice za osjetljivu i suhu kožu: učinkovito uklanja nečistoće s kože a posebno je namijenjen za osjetljivu i suhu kožu. Cijena 34,90 kn (150 ml).

Moram priznati kada sam prvi puta ugledala ove proizvode da sam odmah bila sigurna u jedno: nikada nisam vidjela ovako veliko mlijeko, tonik i čistač područja oko očiju osim u salonima. Mlijeko i tonik sadrže 500 ml i definitivno su jedni od onih proizvoda koji se najviše upotrebljavaju pa samim time ova količina može poprilično potrajati a mogu slobodno dozvoliti i da mi ukućani "kradu" u kupaonici ako znate o čemu govorim.Čistač za okoloočni makeup je također vrlo izdašan od čak 200 ml što nisam primjetila kod drugih proizvođača. U asortimanu  postoji i Byphasse micelarna tekućina za skidanje šminke za osjetljivu, suhu i nadraženu kožu sklonu rozacei. Ne sadrži sapun, boje, alkohol i parabene. Cijena 39,90 kn (500 ml).
Ovu micelarnu sam odmah ubacila u svoju rutinu iz razloga što je po opisu upravo za moj tip kože odnosno moju bolest-rozaceu i moram priznati da mi se sviđa činjenica da postoji sredstvo za čišćenje lica upravo za takvu kožu: osjetljivu i crvenu. Detaljnija recenzija naravno slijedi.
Byphase maramice za skidanje šminke sa mliječnim proteinima: za sve tipove kože i sadrže mliječne proteine koji pružaju mekoću i gipkost te nježno i učinkovito čiste lice. Cijena 18,90 kn za 40 komada gdje se također dobiva puno više proizvoda u odnosu na ostale brendove.
Nakon čistača, na policama nas očekuje NJEGA LICA:

Byphasse anti-age krema PRO 30 sa vitaminom C: bogata vitaminom C i antioksidativna lagana krema za sve tipove kože koja pokazuje prve tragove gubitka elastičnosti i prve bore. Cijena 39,90 kn (50 ml).
Byphasse anti-age krema PRO 40 biser i kavijar: inovativna formula koja kombinira aktivne sastojke bisera s hranjivim svojstvima kavijara za čvršću i regeneriranu kožu. Cijena 39,90 kn (50 ml).
Byphasse anti-age krema PRO 50 za zatezanje kože: tretman za glatku kožu sadrži snažne sastojke za ravnanje bora i redefiniranje lica. Cijena 39,90 kn (50 ml).
Byphasse Lift instant Q10 dnevna krema: kombinira učinkovit koenzim Q10 i hijaluronsku kiselinu za poboljšavanje elastičnosti kože. Cijena 39,90 kn (50 ml).
Byphasse Lift instant Q10 noćna krema: za sve tipove kože, aktivni sastojci poput hijaluronske kiseline i koenzima Q10 obnavljaju, hidratiziraju i poboljšavaju elastičnost kože. Cijena 39,90 kn (50 ml).

Iako sam se ja pronašla u skoro svakom opisu krema za lice, za sebe sam trenutno izabrala kremu sa mojim voljenim C vitaminom te Lift Instant dnevnu i noćnu sa Q10 tako da ću vam detaljnije recenzije tipkati kada malo duže isprobam a za sada mogu reći da se kreme brzo upijaju, ne maste i djeluju super kao podloga za makeup. 

Moram naglasiti da mi se jako sviđa omjer cijene, količine i kvalitete te da je brend zaista poradio na onome što obećava: kvaliteta, a manja cijena kako bi bili pristupačni svima. 

Byphasse brend je od danas dostupan u prodavaonicama DM-a širom Hrvatske a od  27.07. do 02.08. u svim DM trgovinama je aktualan popust od 30 % na njegu lica te uz dva kupljena proizvoda dobivate paket ovih preslatkih maramica u obiteljskom pakiranju te tijekom promocija Byphasse uz dva kupljena proizvoda možete dobiti i ovakvu praktičnu i preslatku kozmetičku torbicu. Za raspored promocija pratite Byphasse Hrvatska. 
*Sponzorirana objava





Jeste li već čuli za Byphasse brend? Koji proizvod vam je najviše upao u oko?






Oznake: , , , , , ,