[PREDSTAVLJANJE] FRUTTINI



Ljetne visoke temperature prizivaju samo dvije riječi: tuširanje i voće. Brend Fruttini spojio je dva najbolja osvježenja u jedno: voćne, slatke, zavodljive i osvježavajuće gelove za tuširanje te popratnu njegu tijela.

Od ovog tjedna u svim poslovnicama DM-a širom Hrvatske možete vidjeti novi asortiman i postavu Fruttini tuširalica, pilinga i mazalica za ruke i tijelo a imam čast da vam među prvima predstavim što je novoga na policama.


Fruttini nam dolazi u četiri linije : My daydream is strawberry (jagoda), My redcarpet is Cherry (višnja), My robellion is Kiwi (kivi) i My crazinnes is Mango (mango) te unutar svake se nalaze gelovi za tuširanje s popratnom njegom tijela. Trenutne pakleno- visoke temperature pridonijele su isprobavanju ovih voćnih poslastica te ono što je zajedničko svim gelovima je žele tekstura i voćni, osvježavajući miris koji se prilično dugo zadržava u kupaoni.  

My daydream is Strawberry  gel za tuširanje s mirisom jagode je proizvod koji mene osobno vraća u radosne trenutke djetinjstva i one dane kada sam obožavala vodenaste sladolede s okusom jagode. Nažalost, ovaj proizvod se ne jede ali očekuje vas tuširalica slatkastog mirisa koja budi sva ćula i savršeno osvježava u ove ljetne dane. Cijena gela za tuširanje iznosi 19,90 kn (200 ml), losion za tijelo s mirisom jagode 27,90 kn (200 ml) te krema za ruke s mirisom jagode 19,90 kn (50 ml).


My red carpet is cherry je naziv linije s mirisom višnje a iz ove linije sam isprobala gel za tuširanje. Radi se o slatkom mirisu s nijansom mirisa badema i nekom zelenom notom što čini voćno-cvjetni miris a ja se nakon njega osjećam vrlo "girly" i "princess" :-)  Lepršavo, vedro i osvježavajuće te mislim da ću definitivno kupiti i losion za tijelo iz ove linije.
Cijena gela za tuširanje iznosi 19,90 kn(200 ml), losion za tijelo s mirisom višnje 27,90 kn (200 ml), piling za tijelo s mirisom višnje košta 29,90 kn(200 ml) dok je krema za ruke 19,90 kn (50 ml).


 Sljedeći član obitelji Fruttini je My robellion is kiwi a prepoznati ćete ga po zelenoj ambalaži. Moram priznati da rijetko viđam tuširalice s mirisom kivija pa kada ih pronađem obično su razgrabljene sa polica. Tuširalice s mirisom kivija je nešto brutalno osvježavajuće, rashlađujuće i savršen je miris za ljeto pa ako ste u potrazi za najjačim osvježenjem obavezno probajte ovaj gel.  Priznajem, meni je osobno drago što je Fruttini uvrstio miris ovog voća u svoju postavu jer je miris kivija rijetko viđen u ljetnim tuširalicama a savršeno osvježavaju. Cijena gela za tuširanje iznosi 19,90 kn (200 ml), losion za tijelo s mirisom kivija 27,90 kn (200 ml), piling za tijelo s mirisom kivija košta 29,90 kn(200 ml) dok je krema za ruke s mirisom kivija 19,90 kn(50 ml).
My crazinnes is mango linija se također sastoji od gela za tuširanje, losiona za tijelo, pilinga za tijelo i kreme za ruke. Ukoliko preferirate egzotične mirise onda je ova linija najbolji izbor jer ako ste ikada papali mango voće onda znate da se radi o slasnom, sočnom i osvježavajućem mirisu te isti možete očekivati u ovim proizvodima. Mango liniju sam imala priliku isprobati u punom sastavu pa kao kod gore opisanih mirisa, i ovdje možete pronaći piling, losion za tijelo te kremu za ruke.
Piling za tijelo dolazi u istoj količini kao gel za tuširanje (200 ml) a radi se o nježnom gel-pilingu sa srednje velikim zrncima koja odlično rade svoj posao a uz to neodoljivo miriši poput gela za tuširanje. 
Losion za tijelo iz kolekcije My crazinnes is mango također dolazi u količini od 200 ml,  nježne teksture koja se brzo upija te ostavlja kožu glatkom i mirisnom doslovno pola dana jer je miris vrlo postojan i intenzivan.
Krema za ruke iz ove linije je koja je između ostalog vrlo praktična za nošenje u torbici je vrlo brzo postala moj dnevni pratioc. Tekstura joj je slična losionu za tijelo, svilenkasta i brzo-upijajuća te nema osjećaja težine na koži a svojim voćnim i osvježavajućim mirisom definitivno spada u savršenu ljetnu njegu. 
Cijena gela za tuširanje iznosi 19,90 kn(200 ml), losion za tijelo 27,90 kn (200 ml), piling za tijelo košta 29,90 kn(200 ml) dok je krema za ruke s mirisom manga 19,90 kn(50 ml).
*Sponzorirana objava 
*Cijene proizvoda se odnose na DM trgovine širom Hrvatske

Fruttini Hrvatska se potrudio da nam ljeto bude voćno, osvježavajuće i mirisno a na nama je da izaberemo svog favorita.
Koji je vaš omiljeni Fruttini proizvod? 

Oznake: , , , ,