TRENUTAČNI TOP PROIZVODI #4

Prošlo je podosta vremena otkada sam pisala o trenutnim favoritima i vrijeme je da vam pokažem koji proizvodi i ja se u posljednje vrijeme najviše družimo. 
Testiram dosta proizvoda no obzirom na ljetno, toplo vrijeme prevladavaju šljokice, lagane kreme i proizvodi sa SPF zaštitom no krenimo redom.

Jansen Cosmetics Melafadin Cleansing Powder je nešto što me oduševilo na prvu. Radi se o prahu s aktivnim sastojkom C vitamina, a ako me pratite onda znate da jako cijenim i volim ovaj vitamin u njezi kože. U dodiru s vodom se petvara u pjenu te se njime umiva. Zašto mi je tako super, uskoro ću vam tipkati u posebnoj recenziji. Ovaj prozvod radi i odličan piling lica tako da sam ostale pilinge više-manje izbacila ali povremeno koristim AHA piling/masku by Madara o kojoj ću vam također uskoro pisati.
Uriage je nedavno izbacio micelarne za svaki tip kože pa sam tako krenula isprobavati sve tri i zaključila da mi u ovom periodu najviše odgovara plava micelarna namijenjena normalnoj koži. Blaga a istovremeno temeljita micelarna koja u količini od 500 ml izgleda zaista nepotrošivo, barem sada kada se minimalno šminkam. 
Kada smo kod umivalica, u posljednje vrijeme se umivam La Roche Posay Cicaplast Lavant gelom. Iako je namjena pranje od glave do pete, ja koristim za pranje lica jer je vrlo blaga prema mojoj osjetljivoj koži, ne isušuje i ne pecka oči a ponekad koristim i za intimno pranje.

Kreme koje prevladavaju u ovom periodu su isključivo kreme sa visokim SPF. Favoriti su mi John Masters Organics (recenzija) i Eucerin SUN gel (recenzija) pa iako su sastojcima potpuno različite obje su me ovo ljeto oduševile te bilo da volite mineralnu ili fizičku zaštitu a imate mješovitu ili masnu kožu-topla preporuka. 
Top serum i okoloočnu kremu zauzela je u ovom periodu Filorga s proizvodima koje sam recenzirala ovdje i ovdje a što se tiče noćne njege, obzirom da je ljeto koristim samo laganu hidrataciju. Nedavno je stigao prvi korejski brend u Hrvatsku Serazena pa tako trenutno koristim njihove noćne korake za koje mogu reći da su došli kao naručeni jer se radi o nečemu jako, jako laganom i vlažnom. Uskoro opširnija recenzija.

Makeup zaista koristim minimalno iz razloga što se jako znojim u licu pa ljeti biram vodootporne i lagane proizvode. Trenutni top su Uriage CC krema (recenzija) za koju sam sada dovoljno tamna zahvaljujući divnom Luxe dry ulju za samotamnjenje (recenzija). 
Jedina olovka za oči koja izdržava ovu sparinu je Rouge Bunny long-lasting olovka (recenzija) a sjenila za kapke koja ne mrdaju nigdje pa čak i bez baze za sjenila su Lancome Stylo, Chanel koji je doduše bio limitiran prije dvije godine i ponovo Rouge Bunny duo eye shadow. Definitivno planiram ova sjenila obogatiti za još nekoliko nijansi jer su savršena ljeti, otporna na znoj i vlagu. Najdraže rumenilo svako ljeto a imam ga već tri godine je Lancome Subtil Peche (recenzija) a za matiranje lica i obrve izvrsni su mi Catrice proizvodi. Avonovi lakovi za nokte su po meni najbolji odnos kvalitete i cijene tako da su skoro u svakom mom popisu favorita pa ni sada nije iznimka.
Kao veliki fan šljokica i glitera obožavam trenutno Jane Iredale Golden Shimmer (recenzija) za lice i dekolte a za ostatak tijela fenomenalna Lush Shinny Shinny masažna pločica pa ako uspijem fotićem uhvatiti njezinu ljepotu na koži svakako ću natipkati recenziju.
Nedavno sam vam pisala o brendu Essense koji nudi parfeme inspirirane onim iz parfumerija (recenzija) i obogatila sam kolekciju za još jedan ljetni miris by Dolce Gabanna Light Blue. Odlični mirisi po povoljnoj cijeni i spas za moj budžet. 
Na sljedećoj fotografiji je moj trenutni top njege tijela. Ljeti volim mirise voća i kokosa i zato guštam u tuširalicama Fruttuni (recenzija) koje neopisivo osvježavaju, zatim Essense gel za tuširanje čiji miris traje i nakon tuširanja na koži, losion za tijelo Aldo Vandini o kojem ću vam tek pisati a radi se o bebastom, puderastom i mirisu pamuka koji tako daje osjećaj čistoće, te nezaobilazni miris kokosa i odličan The Body Shop maslac za tijelo kokos (recenzija) a za usne trenutno guštam u okusu Chupa Chups Ball jagode & šlag (recenzija).
Najčešće korištena suha ulja koja koristim za njegu tijela i kose u posljednjem periodu su Olival, Melvita (recenzija) i St.Tropez Luxe dry oil (recenzija) te ih naizmjenice rotiram kako koji dan.
Njegu kose sam svela na minimum pa tako u posljednje vrijeme koristim i jako sam zadovoljna ovim trojcem na fotki.
Matrix šampon Volume Bloom koji me prilično iznenadio. Obično ne vjerujem u šampone koji obećavaju hidrataciju i volumen no moram priznati da mi je kosa iza njega puno manje metlasta i osušena u odnosu dok ga nisam koristila. CHI masku za kosu s arganovim uljem koristim nekih mjesec dana i jako sam zadovoljna. Ne otežava kosu, hrani i ona izgleda puno sjajnije nakon upotrebe. John Masters Organics regenerator sa zelenim čajem je trenutno moj jedini regenerator i mogu reći da je super sada za ljeto jer štiti kosu od isušivanja, sprečava elektricitet i omogućava lakše češljanje kose koja mi se često petlja i lomi. Uskoro detaljnije recenzije. 

Proizvodi za styling kose kojima sam jako zadovoljna mada iskreno po najvećim sparinama kosu najčešće vežem u rep su Toppik mikrofiberi za kosu (recenzija), label.m sprej za teksturu kose koji mi ujedno zamjenjuje šampon za suho pranje a recenziju možete pročitati ovdje. Zadnja dva proizvoda s slike služe više njezi kose nego stylingu i radi se o Moroccanoil ulju te Caviar serumu za kosu a ja ih koristim povremeno za vrhove kose.

I to bi bilo to od mojih trenutnih favorita. U kojim proizvodima vi trenutno uživate? Dijelimo li koji favorit?


Oznake: , ,