AROMARA ESSENCE SUNSHINE


Ljeti pazimo na zaštitu od sunca pa ako ste od onih kojima su kreme mrske iz bilo kojeg razloga, danas vam donosim prirodnu alternativu u obliku prirodnih ulja iz radionice Aromara
OPIS PROIZVODAUlje za njegu kože i zaštitu od sunca sezam – makadamija – avokado – jojoba – neven – lješnjak – lavanda – mira – ilang ilang Sezam (UV faktor 4*), saveznik u borbi protiv starenja kože, ublažava iritiranost kože, liječi akne, prištiće i mitesere. Makadamija (UV faktor 6*) pruža potrebnu njegu, regenerira suncem opečenu kožu i pomaže pri smanjenju celulita. Avokado (UV faktor 4*) štiti kožu od gubitka vlage, te djeluje protiv bora i preranog starenja kože. Jojoba (UV faktor 4*) kožu čini baršunasto mekom. Regulira lučenje sebuma, a ne začepljuje pore. Neven kožu omekšava, vlaži i tonizira. Lješnjak pruža prirodni lifting. Koristi se pri tretiranju akni, celulita i ima značajan faktor zaštite od sunca. Lavanda osvježava i smiruje. Umiruje kožu kod iritacija, opeklina od sunca i uboda kukaca. Mira revitalizira i pomaže naboranoj, ispucaloj i oštećenoj koži. Uz sve to, ulje Ilang Ilanga pruža dašak romantike i opuštanja, te ublažava pucanje kapilara. Za brže tamnjenje i brončanu put nanositi ulje prije izlaska na sunce i nakon svakog kupanja. INDIKACIJE: Akne, prištići, miteseri, opekline od sunca, celulit, izborana, suha i ispucala koža, ispucale kapilare. Izlažite se suncu isključivo ujutro ili popodne, a izbjegavajte vrijeme snažnog sunca. *Prosječna vrijednost

AMBALAŽA, MIRIS, UPIJANJE: Ova mješavina biljnih i eteričnih ulja dolazi u pravilnoj ambalaži odnosno staklenoj i tamnoj bočici te količini od 200 ml. Inače, moguće je kupiti i verzije od 100 ili 1000 ml ovisno kolike su vam potrebe. Miris je potpuno prirodan odnosno ako očekujete neke zamamne i umjetne mirise kokosa, vanilije, monoi ili slično moram vas razočarati. Naime, ovdje se radi o čistim uljima koja imaju svoj prirodan miris te mom nosu prevladava miris Ylang-Ylanga i lavande no vrlo umjereno i ne preintenzivno. Što se tiče upijanja, radi makadamije, lješnjaka i jojobe koji prevladavaju, ovo ulje se prilično brzo upija a posebno ako se nanosi na vlažnu kožu. 
SASTAV: sezam, makadamija, avokado, jojoba, neven, lješnjak, lavanda, mira, ilang ilang.

UPOTREBA I MOJ DOJAM: Moram biti iskrena i napisati da se ja ne sunčam nikada ali jako pazim na zaštitu od UV zraka u svakodnevnim aktivnostima te nikada bez zaštite ne izlazim. Na stranu to što ne boravim na plažama i mjestima za sunčanje moj izbor zaštite od UV zraka su definitivno kreme i losioni sa visokom zaštitom i uz dužno poštovanje uljima koliko ih god volim, UV faktor 4 je za moj ukus prenizak govoreći o danima kada je UV indeks zaista jako visok. Essence Sunshine ima divan sastav, sve do jednog moja omiljena biljna i eterična ulja te da sam sama birala sastojke ne bih bolje izabrala ali ovu prekrasnu mješavinu koristim nakon tuširanja jer savršeno regenerira kožu, posebno napaćenu od znoja i sunca. Moj veliki problem su sitni prištići od znoja koji se pojavljuju ljeti te ispucane kapilare skoro po cijelom tijelu a ova mješavina svojim sastavom djeluje na sve te probleme. Druga namjena mu je zaštita kose: ljeti kosu treba posebno njegovati a za to su najbolji izbor biljna ulja. Sunshine se jednostavno nanese od korijena prema vrhovima i drži što je više moguće. Posebno ako se boravi na plaži odlično je nanijeti ga prije odlaska te isprati tek na povratku s plaže a ja sam taj postupak prakticirala nedjeljom kada sam uglavnom cijeli dan kod kuće. Ne mogu vam opisati kakva je kosa nakon toga: sjajna, čvrsta a opet omekšana te iza ovog pakunga apsolutno nije potreban nikakav regenerator. Ponekad bih na opranu kosu nanijela samo zaštitu za vrhove iz moje kolekcije koje nije masno jer moja kosa ne podnosi ulja osim kao pakung a taj posao Sunshine savršeno obavlja. Istina je da treba temeljito i duže ispirati ali definitivno jedan od boljih pakunga ikad isprobanih. Količina od 200 ml je zaista izdašna i sa redovitom upotrebom potrajala je više od mjesec i pol mada ga je ostalo još trećina, taman do kraja ovog mjeseca. Ukoliko ga koristite na plaži kao prirodnu zaštitu od sunca toplo preporučujem redovito obnavljanje i nanošenje u dovoljnoj količini a napominjem zato jer će koža biti sjajna i glatka te će vam se činiti da je dovoljno jednom nanijete tokom boravka na suncu ali ne zaboravite da je obnavljanje UV zaštite pravilo kod svih metoda i proizvoda sa UV zaštitom.

CIJENA: Essence Sunshine u količini od 200 ml košta 123,75 kn. 100 ml-75 kn dok je cijena boce od 1000 ml 537,50 kn putem  web shopa.
*PR PROIZVOD

Jeste li isprobali neki proizvod iz Aromara ponude? Koje ulje je vaš najdraži ljetni pratioc?

Oznake: , ,