AVON FEMME ICON PAFEM ZA ŽENE

U mojoj postavi počele su pripreme za jesen a nakon toplog i sparnog ljeta, napokon stiže vrijeme za konkretne mirise i parfeme. Danas sam pripremila recenziju novog Avonovog parfema Femme Icon najavljenog za jesen 2015-te opisanog kao cvjetno-drvenasto-mošusni miris.
Ženstven, jak i dugotrajan miris, na početku se otvara svježe i cvjetno, no ubrzo nakon otvaranja, razvija se u puderastu notu vjerojatno radi irisa koji je jedan od sastojaka mirisa. Puderasti iris je savršeno uklopljen u bazu od pačulija i mošusa i upravo ta kombinacija daje mu toliko ženstvenu i elegantnu cjelinu koja traje cijeli dan. Miris je vrlo "ljepljiv" na koži, odjeći, šalovima, prolaznicima..izuzetno postojan i moćan.
Prema nepisanom pravilu "ljetni-zimski" parfemi, po meni Femme Icon pripada jeseni i zimi, hladnijem periodu godine jer je topao, začinjen i umjereno sladak miris a istovremeno moderan i senzibilan. 
Femme Icon dolazi u zlatnoj kutiji i količini od 50 ml. Bočica parfema je jako elegantna a opet jednostavna bez pretjeranog kiča te sami pogled na ambalažu upućuje na nešto ženstveno i intenzivno a parfem prati losion za tijelo u istom mirisu te mini edp
Moram naglasiti da je Femme Icon jedan od intenzivnijih mirisa pa ako takvi nisu vaš izbor predlažem da najprije naručite tester i isprobate na vlastitoj koži jer puno ovisi kakva vam je koža a moja doslovno "guta" sve parfeme i malo koji je postojan na meni poput ovog. 

Femme Icon možete naručiti putem Avon Lady dostupan u sljedećem 12/2015 Avon katalogu te posebnoj ponudi od 119,00 kn +losion za tijelo+mini edp.

Jeste li već izabrali svoj jesenski miris ili tek namjeravate?

Oznake: , ,