AVON LUXE LAVISH BRONZER I BIG & FALSE LASH MASKARA


Što je ljeto bez brončanih pudera i naglaska na blistavosti tena? Koliko volim bronzere pisala sam u više postova te moju kolekciju možete vidjeti klikom na link a u današnjem postu ću vam pokazati novu prinovu u mojoj kolekciji brenda Avon iz linije Luxe.
Ovaj bronzer dugo gledam u katalozima no racionalnost i činjenica da imam brdo bronzera u ladici sprečavalo me da ga nisam do sada isprobala no nedavno sam između ostalog dobila ovaj bronzer koji je trenutno moj najkorišteniji ljetni proizvod.
AMBALAŽA: Prvo se moram osvrnuti na ambalažu pa kako pripada porodici Luxe,  ambalaža u potpunosti prati svoj naziv. Radi se o čvrstoj, pozlaćenoj ambalaži s velikim ogledalom i bez četkice a kompletni proizvod se isporučuje u ljubičastoj kutijici omotan mjehurićima za zaštitu proizvoda. Vrlo kvalitetna i luksuzna ambalaža ali i izdašna količina od 10 grama što je puno više od uobičajenih gramaža sličnih prozvoda.
TEKSTURA: Fino mljevena tekstura koja je prilično kompaktna i ne trusi se prilikom prelaska kistom. Nije zapečena poput onih bronzera preko kojih treba "tući" kistom a nije niti previše praškasta da morate kist dobro istresti prije prelaska po licu. Bronzer dolazi u jednoj, univerzalnoj nijansi i sadrži sitni shimmer koji se najviše primjećuje na suncu i vjerujte, jako teško ga je "uhvatiti" fotkama. Na koži se presijava, daje sjajan i glamurozan izgled i po meni je potpuno nosiv u svim situacijama ali moram napomenuti da sam ja inače jedna od onih koja voli svjetlucanje, šljokice i shimmer. Možete ga nadograđivati za jači efekt ili samo lagano nanijeti za poseban topao i blistav izgled. Što se tiče nijanse, moj ten je srednje taman i ne pripadam u svjetlopute ali vjerujem da s ovako suptilnim bronzerom mogu uživati i pripadnice svijetlog tena bez straha od izgleda "zamusanosti".




Avonov kist kojeg vidite na fotografijama dobro surađuje s ovim bronzerom mada takve četkice najčešće koristim za kremasta rumenila i podloge. Moram ga zaista pohvaliti jer osim što izgleda vrlo fancy, doista je kvalitetan a dlaka mekana.


A sada jedna pretpremijera :)
Uz bronzer, drugi najkorišteniji proizvod je maskara za trepavice pa iako sam probala mnogo Avonovih maskara moram priznati da mi je svaka potpuno novo iskustvo. Big&False Lash maskara obećava izgled umjetnih trepavica i volumen uvijek dobro došli mojim trepavicama. Četkica je ogromna za moj pojam i maskare na koje sam do sada navikla i obično se preplašim takvih četkica jer su moji kapci spušteni pa nanošenjem obavezno zamažem kožu oko trepavica. Tako je to kada koristiš maskare veće od vlastitog oka :-)
Boja je intenzivno crna i sjajna a u dva sloja postiže se zaista odličan efekt, naravno ovisno o trepavicama a obzirom koliko su moje ravne i neprimjetne bez maskare zadovoljna sam kako izgleda na meni. Posebno mi se sviđa što lijepo razdvaja trepavice i uvija no napominjem da sam ja prilično nespretna s tako velikim četkicama pa svakako maskare završi i na koži oko trepavica. Maskara će biti dostupna od rujna u katalogu 13. 

Za kraj, evo kako izgledaju Luxe bronzer i Big & False Lash maskara na meni:

Cijena Avon Luxe bronzera iznosi 120 kn (10 grama) a u čestim Avonovim akcijama i ponudama moguće ga je uhvatiti za 99 kn dok je cijenu Big & False Lash volume maskare još ne znam obzirom da nam tek stiže od rujna u katalogu 13/2015. 

Koristite li bronzere? Kako vam se sviđaju ova dva Avon Summer favorita?





Oznake: , , , , ,