[DARIVANJE] VICHY CAPITAL SOLEI BALZAM


Iako je ljeto pri kraju, kažu da nas čeka još mnogo sunčanih dana. Koliko god pisala o sredstvima za zaštitu od sunca, vrlo je važna i ona "after sun" njega. Naime, pretjerano izlaganje suncu i neadekvatna zaštita uzrokuju sunčane opekline i ostala oštećenja kože koja s godinama postaju sve brojnija te mogu rezultirati ozbiljnijim problemima. Tijekom izlaganja suncu UV-zrake prodiru u epidermis i uništavaju zaštitni omotač stanica kože koje postupno gube svoju vitalnu supstanciju. Uz UV-zrake na kožu svakodnevno dodatno agresivno djeluju i sunce, pijesak, voda, vjetar i sol. Na kraju dana koža postaje isušena i nezaštićena od  štetnog djelovanja  UV zraka te postepeno gubi sjaj, mekoću, elastičnost a nastaju i sunčane opekline.
Vichy, osim širokog asortimana proizvoda za zaštitu, u svojoj ponudi nudi rješenje i nakon sunčanja.
Capital Soleil balzam za pomoć stanicama nakon sunčanja je posebno formuliran za smirivanje sunčanih opeklina te trenutno ublažava bol i osjećaj vrućine.  Hranjiva i nemasna tekstura  pruža osjećaj ugode, štiti i smiruje kožu te je osjećaj vrućine u trenu ublažen. Laboratoriji Vichy formulirali su njegu za obnovu stanica s esktraktom vrbovice, snažnog smirujućeg aktivnog sastojka, i koncentratom biorazgradivih lipida koji ciljano djeluju na oštećene stanične membrane. Hranjiva, nemasna i neljepljiva tekstura obavija  oštećenu kožu balzamom koji pruža osjećaj ugode, štiti kožu te je u trenu smiruje. Hipoalergena formula bez parabena ispitana je na osjetljivoj koži pod dermatološkim nadzorom i obogaćena termalnom vodom Vichy koja smiruje, jača i obnavlja kožu.
Ja se osobno ne sunčam ali sam prijašnjih godina već imala ovaj proizvod koji savršeno hladi kožu nakon sunca i pruža tako potrebnu vlagu. Tekstura je vrlo gusta, lako maziva a upijanje nije toliko brzo već se dobrim dijelom zadržava na površini stvarajući vlažni omotač na koži. Nije masna te nema miris, možda vrlo blag i neutralan. Koža je vrlo vidljivo umirena nakon korištenja pa čak i kod jačih sunčevih opeklina što sam imala prilike isprobati na sestri koja se vrlo nesmotreno sunča a ljetujući sa njom nema šanse da nemamo u zalihama ovakav proizvod. Posebno dobro "legne" ako ga čuvate u hladnjaku jer tada dodatno hladi i osvježava. Odavno sam zaključila a danas i službeno dijelim sa vama činjenicu da je Capital Solei balzam dragocjen ljetni pratioc pa čak i ako ga ne iskoristite na ljetovanju, slobodno ga možete čuvati kao dio kućne ljekarne u segmentu brzih hlađenja i njege kože. 
Capital Solei balzam možete pronaći u ovlaštenim ljekarnama po cijeni od 105,45 kn (100 ml).

Ovog tjedna i vi imate priliku isprobati ovaj proizvod jer  Vichy Hrvatska nagrađuje tri čitatelja Dear Skin bloga s Capital Soleil balzamom-100 ml.
Kako osvojiti nagradu?.

Pratite moj Facebook profil jer je u tijeku još jedna nagrada samo za muške čitatelje u kojima se dijele čak dva Vichy After Shave balzama :)

Dobitnice su Mirna Matković, Gordana Brezovečki i Nada Šaroć. Molim podatke na mail u idućih 48 sati a uskoro novo vrijedno darivanje!

Oznake: , , ,