DOBITNICI PRVOG HRVATSKOG DEAR-BLOND-BEAUTY BOX-A+IZNENAĐENJE


Dragi svi, prije 14 dana predstavila sam vam prvi hrvatski beauty box koji je zapravo nagrada za vašu vjernost i podršku. Dear beauty box-u pridružio se i BlondBox kojeg je za vas pripremila BlondTips prvi hrvatski blog o kosi. Detalje o boxovima kao i pravilima možete pročitati u ovom postu.
Moram priznati da je odluka bila jako teška, te sam zaprimila mnogo divnih mailova, priča, pjesmica i fotografija na temu "prijateljstvo i nesebičnost" i ono što mogu napisati je bravo za sve jer danas imati osobu na koju se možeš osloniti, koja je tu u svakom trenutku i kada nam je lijepo i kada nam je teško je-neprocjenjivo <3
Da ne dužim, evo naših odabira:
BlondBox osvaja Katarina Bošnjak koja je podijelila svoju radost što ima prijateljicu Ivanu i evo što kaže o njoj: "Ja sam sretna osoba, dani su mi zaista ispunjeni divnim emocijama,zahvalnošću i dobrim ljudima. Ali i u toj masi uvijek se nekoliko njih istakne dodatno svojom nesebičnom ljubavlju za druge...Svakodnevno dijeli svoju sreću sa svakim tko joj se nađe na putu, svojim osmjehom, svojim stavom ,svojim samopouzdanjem podsjeća ljude da je život nevjerojatno lijep-kada si sam tako stvari posložiš u životu, svojim radom na sebi pokazuje i onima starijima od sebe koliko se može naučiti kada si iskren prema sebi i koliko je važno biti dijete-sačuvati taj dio djeteta u sebi. Kritike ju ponekad zabole ali i tada jako brzo skuži razliku između konstruktivne kritike/savjeta ili tuđeg nezadovoljstva. Divna i brižna i nesebična prijateljica, vesela duša, veliko dijete koje je u stanju i najvećeg mrguda nasmijati, skromna i jednostavna, pažljiva prema svojim voljenima, ljepotica u pravom smislu riječi. Ukoliko izaberete mene tj. Nju za pobjednicu ove nagradne igre ,nagradu prepuštam u potpunosti"
Dear Skin beauty box osvaja Valerija Tkalec koja je opisala svoju prijateljicu Marge i evo što kaže o njoj:
"Znam da je Marge razlog zasto sam uvijek nasmijana, zasto ne odustajem od svojih snova,pomaze mi da se "dignem kada padnem i  tjera me da krenem",da idem dalje.Uvijek je tu da me raspolozi kao i ja nju,a jos k tome najbolje kuha na ovom svijetu,cak bolje od moje mame i bake :).
Zahvalna sam sto je imam u svome zivotu koji oplemenjuje svaki dan sa nekom novom gluposti,anegdotom,dobrim i losim rasplozenjem.
Najbolje bih nas odnos  u biti mogla opisat kroz jedan divan citat:
Djetinjstvo nije od rođenja do izvjesne dobi,pa u izvijesnoj dobi dijete odraste i riješi se svega što je djetinjasto.Djetinjstvo je kraljevina u kojoj nitko ne umire. Edna St. Vincent 
Marge i ja nikada necemo ubiti dijete u nama jer to je spona koja nas veze kojom dijelimo lijepe i lose trenutke "
Međutim, dogodila se još jedna situacija te sam dobila jedan mail koji me je malo je napisati-dirnuo. Naime, Vesna Klenkar je noćas poslala mail koji je nažalost stigao iza ponoći te time nije mogao ući u izbor za ove nagrade ali toliko me je dirnuo da sam odlučila pokloniti još jedan paket a evo i zašto: 
"Upoznale smo se preko mog tadašnjeg dečka a sadašnjeg muža on je fizioterapeut i ona mu je i danas nakon šest godina pacijentica. Kako ona kaže bez njega bi bila u krevetu odavno zbog bolesti.

Ali nije sve tako bajno bilo na početku, mi smo bili u vezi tek negdje godinu dana kada je on počeo svaki utorak i četvrtak pričati o toj djevojci, o borcu, heroju u svojoj bolesti. Iskreno malo sam bila ljubomorna mislim ono hm, savršena je.Uskoro joj je bio rođendan i zajedno smo otišli do nje.

A kad tamo, ona, Bože oprosti mi na ružnim mislima, otkačena, borbena, hrabra, predivna osoba.

Zove se Danijela , boluje od multiple skleroze, starija je od nas ali izgleda puno mlađe. Kako ona kaže obzirom na bolest nema ni sijedih ni bora ni celulita. 

Ona nam je svima svijetlo u tami iako ona zna reći da kad je njoj teško tko će njoj biti svjetlo u tami.

Bori se već oko 20 g. bolest sve više napreduje ali se ona ne da iako znam da ima teških trenutaka osobito u zadnje vrijeme jer se stanje pogoršalo.

Bez obzira na sve pravi je organizator, da je nisam sad imala uz sebe mislim da bi u pripremama oko vjenčanja davno pobjegla iz države.

A i njoj sam pomogla jer nije imala vremena razmišljati o nečemu drugom nego o planiranju vjenčanja koje je 250 km daleko, pravo Slavonsko sa 400 gostiju!

Bilo je nezgodno jer je pokupila neku virozu, ostala bez glasa i na +35 pila čaj, vitamin C, med, uplašia sam se da neće doći na svadbu. Tjedan prije svadbe bila je djevojačka i bila sam tužna jer znam da se veselila ali je nisam htjela forsirati da dođe obzirom na virozu a i bilo mi je bitnije da ozdravi za vjenčanje i bude uz nas. Kad ono evo nje na djevojačku gdje je nosila blokić za pisanje jer nije mogla govoriti, čuvala je glasnice za vjenčanje.

I došla je na vjenčanje iako se vozila sat i pol do crkve i onda još sat vremena do restorana-sale.

Znam da ona ne bi htjela da osvoji nešto samo iz samilosti jer je osoba s invaliditetom ali ja zato  znam  da ona to zaslužuje, kao osoba i kao prijateljica.

A posebna je iz ovih razloga ali to nisu svi:

Posebna je jel je osoba sa invaliditetom

Posebna je jel živi sama oko 200 km dalje od obitelji

Posebna je jel radi

Posebna je jel pet dana u tjednu nakon posla ide i na rehabilitaciju

Posebna je jel se od kad ujutro ustane smije

Posebna je jel je na poslu zbog njene borbe i hrabrosti svi obožavaju

Posebna je jel je ona drugima uzor kada im je teško

Posebna je jel ona mene tješi da će sve biti dobro

Posebna je jel se ona brine o svemu

 Zaslužila je ona puno više od Vašeg paketa ali vjerujem da će je i taj paket iskreno razveseliti. Nadam se da će dobiti taj poklon paket i da će u njemu biti kozmetike u raznim bojama, jel ona zaslužuje te boje obzirom da je oko nje zbog bolesti samo sivilo.

Davno mi je pričala da ju je jedna kolegica na poslu pitala: Zašto se svako jutro smije? Njen odgovor je bio : Zato što sam ustala!

Kaže da svaki dan treba bit zahvalan na svemu, činiti dobro drugima a i sebi.

Pokazuje svima da je za sreću potrebno jako malo. Ukoliko osvojimo paket molim da ga pošaljete njoj na adresu:"

Za kraj ovog malog projekta hvala svima na prekrasnim mailovima i podsjetniku da postoje dobre, vesele, nesebične osobe oko nas :*

Obećala sam još jedno malo iznenađenje, a radi se o novoj kategoriji koja će redovito biti dva puta mjesečno na blogu pod nazivom "Dear Skin prati vas". Naime, već sam puno puta napisala kako cijenim vašu podršku i aktivnost stoga sam odlučila jednom u 14 dana darivati malim znakom pažnje one najaktivnije na FB -u i blogu stoga sam za ovaj put izabrala slijedeće čitateljice : Željka,  Ivana Davidović Makrobašić, Helena Hana, Mia Bašić Stanić i Đurđica Maslak. 

Svi dobitnici molim da se jave na moj mail eyedetoxx@gmail.com u roku od 48 sati.

Nadam se da vam se svidio ovaj mali projekt te najavljujem uskoro novi box i novu temu :)

Oznake: , , ,