LANCôME OMBRE HYPNôSE STYLO – 01 OR INOUBLIABLE I 05 ERIKA F


Kada bih bila racionalna osoba i birala samo jedno sjenilo u koje se mogu potpuno pouzdati to bi definitivno bilo ovo o kojem vam danas tipkam. 
Nedavno sam vam pisala o predstavljanju Lancome noviteta u ovom postu i tom prilikom dobila Lancôme Ombre Hypnôse Stylo u nijansi 01 Or Inoubliable koje me toliko oduševilo da sam morala kupiti još jednu nijansu: 05 Erika F. Za informaciju Erika F je kultna nijansa Lancôme sjenila i malo tko ne zna za nju a pojavila se i u novim sjenilima u olovci. 
05 Erika F/01 Or Inoubliable
Ombre Hypnose Stylo su kremasta sjenila u sticku i dolaze u osam nijansi. Pakirana su kao praktične olovke s blago šiljastim završetkom i samim time vrlo praktična za korištenje. 
Nijansa 01 Or Inoubliable * je svjetla nudasto-bež nijansa kakve ja osobno najviše volim i koristim a posebna je po diskretnom zlatnom odsjaju koji nije prenapadan a opet ne spada u one nježne nijanse koje se ne vide na kapku ako znate o čemu pričam. 
Nijansa 05 Erika F je osmišljena po uzoru na kultno sjenilo Erika F no za razliku od kamenog sjenila, u ovom stiku nema toliko šljokica ali nijansom je identična. Radi se o nijansi koja je proglašena skoro jedinom nijansom u svijetu koja odgovara svim bojama očiju a nijansa je opisana kao kaki boja sa srebrnim odsjajem. 

TEKSTURA I TRAJNOST:  Hypnose ombre sjenila su kremaste teksture i probala sam dosta takvih proizvoda no ono što čini razliku između ostalih i ovih je visoka kvaliteta. Naime, ovo sjenilo kada nanesete budite sigurne da se neće pomaknuti dok ih god ne skinete čistačima. Koristila sam ih bez baze i na visokim temperaturama i jednostavno nema razlike: kako ih nanesete ujutro tako stoje do navečer, ne nakupljaju se u pregibima kapaka ali moram upozoriti da se moraju vrlo brzo blendati jer se skoro odmah suše na kapcima. Ja osobno ne koristim nikakve četkice za njihovo nanošenje, jednostavno potegnem sjenilom po kapku i brzo razmažem prstima i izgleda super. Moram naglasiti da moji kapci nisu masni no radi visoke trajnosti obavezno navečer hidratiziram kožu na kapcima hidratantnom kremom ili avokado uljem kako bi kapci bili njegovani i da ne bi došlo do isušivanja. 

CIJENA : 205 kn (1,4 grama)
Ovako ih ja kombiniram: 05 na donjem dijelu kapaka a 01 na području do obrva

*PR UZORAK
Kada bi birali jedno pouzdano sjenilo, koje bi to bilo? Jeste li možda isprobale ovaj Lancome novitet?



Oznake: , , ,