NEW IN SPECIAL

Novi New in post posvećen je posljednjim događajima a to su moj rođendan i jedan blogerski projekt pa iako rijetko pišem new in postove ovo je specijalna prilika koju želim sa svima podijeliti :))
Naime, blogerski projekt je dogovor između blogerica o razmjeni proizvoda kojih nema u zemljama u kojima žive ili ih nisu nikada isprobale. Kada sam saznala za projekt odmah mi se dopao te sam brzo pronašla sa kime ću podijeliti proizvode. Tijana sa bloga Sreća je zdravlje je osoba kojoj dugo želim nešto pokloniti, smatram ju pravom dušom od čovjeka, iskrenom, toplom i odličnom blogericom koja skoro svakodnevno marljivo tipka postove o zdravlju i kozmetici pa ako ste ljubitelj tih tema svakako svratite na njen blog. 
Tijana je bila jako ažurna te je svoj paket već poslala za razliku od mene koja imam malih tehničkih problema sa vremenom no već ovaj tjedan moj paket putuje Tijani. 
Vratimo se na paket i prepuštam vas fotografijama što se sve našlo unutra:

S kozmetika: arganovo mlijeko za tijelo, mlijeko i tonik za čišćenje lica i mlijeko za sunčanje
Bioten: gel za umivanje i protiv celulita
NS Kozmetika: krema s arganovim uljem 
 S Kozmetika: Arganova krema
 ESTAR Kozmetika: maslac za tijelo plus mini pakiranja anti-age kremica
Deba anti-age krema te razni testeri od čega me posebno vesele Logona koja je pobjegla iz Hrvatske prije nego sam došla do nje :D
 Biomelem: biošampon za kosu, Multiaktiv losion za tijelo i gel za tuširanje
Našlo se tu Taft pjena za kosu, Eveline micelarna, Balea solna kupka, Apium body butter a zna Tijana koliko volim rukavice za čišćenje pa je ubacila jednu :)
 Zatim malo šminke : Gabrini, Golden Rose, Don Juan..
Dermix kojem se posebno zahvaljujem jer su ove korisne stvari poslali specijalno za mene: VeneFit, Antibol (klik na Tijaninu recenziju), sapun sa kozjim mlijekom te body balm.

Tijana je naravno otišla preko očekivanog te posalala ekstra darove povodom mog rođendana što me posebno oduševilo jer je izabrano od srca a meni će zauvijek biti uspomena, 
Knjige Spas koje nisam pročitala a već sam dobila puno preporuka te nešto potpuno za mene: Savjeti za skidanje suvišnih kilograma :)) 

I šećer na kraju: predivna čestitka te ogrlica koja označava beskonačnost i specijalno za mene izrađene naušnice 


Draga Tijana, ne znam što da još napišem a da već nisam, rado ću isprobati proizvode koje si odabrala za mene a za ove posebne darove jednostavno nemam riječi.
P.S. u paketu su se našli integralni štapići i kava ali nažalost već je sve u upotrebi pa nisam stigla fotografirati.

Kada smo kod rođendanskih poklona, na moj dan iznenadila me Nivea poslavši ovaj prekrasan paket sa čestitkom.


Zatim stiže još jedna knjiga od moje drage Valentine koja me jako iznenadila a knjiga je o biljnim uljima koja volim i drago mi je da ću obnoviti znanje. Hvala ti draga Vale!
Draga kolegica i prijateljica BlondTips potrudila se svim snagama da mi nabavi i pošalje na dar Catrice bronzer iz LE kolekcije,

Jasmina sa bloga Makeup Arena poslala mi je ovu preslatku bocu za vodu o kojoj svi pričaju i time omogućila da i ja budem in :) Hvala ti puno!
Povodom rođendana imala sam čast da isprobam najnoviju kreaciju by Pin up kuharica koja je specijano za mene napravila mufine sa butternut tikvom, kruškama i kandiranim đumbirom a ukoliko vas zanima recept upravo je objavljen ovdje.
A sa mufinima su stigle kremice koje je Diva by GG izradila posebno za moju kožu sklonu rozacei. Jako se veselim isprobati jer o Divi stalno čitam a nikako nešto probati. Hvala puno!

Bez obzira na sve materijalne stvari, darove, iznenađenja i ostalim stvarima ono što mene najviše veseli su poznanstva koja sam stekla kako virtualno tako uživo. HVALA vam svima od srca!!

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,