SISTERHOOD OF THE WORLD BLOGGER AWARD


Blogerski tagovi su česta pojava i kada me kolegice nominiraju, vrlo se rado odazovem jer eto prilike da malo odahnem od kozmetičkih postova ali i dobro zabavim. Ovaj tag govori o "sestrinstvu" među blogericama što bi zaista bilo super da je uvijek tako, no ja se ponekad osjećam kao mama svim kolegicama (ne slušajte me, upravo sam još godinu starija :D). 

Pravila taga su:
1. Zahvaliti blogeru koji vas je nominirao i linkati njegov blog

2. Postaviti logo taga na svoj blog
3. Odgovoriti na 10 pitanja koja ste dobili
4. Smisliti 10 novih pitanja
5. Nominirati pet blogera

Nedavno me kolegice Classified Beauty i Beauty chat room by Marijana nominirale te postavile nekoliko pitanja a evo i mojih odgovora:

Classified Beauty:
 1. Volite li ljeto i zašto? Ne, ne volim više otkako si ne mogu priuštiti godišnji na moru pa se nekoliko godina pacam na gradskoj sparini kupujući sredstva za depiliranje zajedno s onima koji planiraju lijepa putovanja.
2. Da morate birati između toga da svaki dan u životu morate provesti u istoj odjevnoj kombinaciji (čistoj!), ili biti nenašminkane cijeli život, što biste izabrale? Teško pitanje Matea. Vjerojatno bih izabrala ovo drugo odnosno cijeli život biti nenašminkana iz razloga što zaista ne znam koja bi to odjevna kombinacija trebala biti.
3. Što je vama najljepša stvar kod bloganja? Poznanstva kako prava, tako virtualna. Sklapanje novih prijateljsva koja su upravo to u punom značenju riječi.

4. Kada bi mogli odabrati jelo koje možete jesti bez da se udebljate, koje bi to bilo? Samo jedno jelo? Salata s puno povrća, kuhanog mesa i jaja.
5.  Najdraže mjesto na svijetu? Definitivno kupaona ;)
6. Da možete, u koju biste se životinju najrađe pretvorile i zašto?  Vjerojatno u konja. Obožavam te životinje jer su mi najljepše a imaju tako sjajnu dlaku :)
7. Ljeto, ili zima? Slično pitanje prvom, dakle zima.
8. Hobby osim bloganja?  Kozmetika, volim čitati, isprobavati i proučavati sve u vezi nje.
9. Kokice, ili čokolada? Kokice! Ja sam slani team.
10. Najdraži make up proizvod u vašoj kolekciji? Bronzer iz razloga što sa njime imam toliko mogućnosti: kao rumenilo, kao sjenilo, kao lagani puder..
Beauty chat room by Marijana:
1. Da možeš birati, u kojem gradu bi voljela živjeti? Vjerojatno u Los Angelesu ili New Yorku mada glasam za ovaj prvi :)
2. More ili planina? More definitivno.
3. Mini haljina ili hlače? Hlače-to sam ja:)
4. Iskreno, koje hrvatske blogerice redovito pratiš? Iskreno? Svega dve-tri redovito, ostalo kada stignem nedjeljom kada je moj dan za čitanje zaostataka.
5. Tvoje mišljenje o besplatnom reklamiranju beauty brendova. Pa, ne znam na što točno misliš. Zna se što je reklama a to vjerujem nitko ne radi besplatno. Ako ciljaš na blogerice, same njihove pozitivne recenzije su reklama a sad da li su brendovi tome "krivi".. pa nisu jer mi bi ionako kupovale i pisale. Ono što me rastužuje je činjenica da blogerice pristaju na svašta što se dobrano koristi.
6. Koja ti je najdraža inozemna beauty blogerica? Ne pratim ih, vrlo rijetko.
7. Koliko često ideš u kino? Jednom u pet godina, užas.
8. Misliš li da postoji rivalstvo i ne trpeljivost među beauty blogericama? Ti si baš odlučila da me povučeš za jezik :D Da, mislim da postoji i to sam iskusila na svojoj koži. Žene ko žene, uvijek nađu konkurenciju u nečemu.
9. Koji ti je kozmetički brend najdraži? To je kao da me pitaš koje dijete mi je najdraže :D Ako moram birati one koji me nisu nikad razočarali to su John Masters Organics i Green Girl.
10. Što najmanje voliš prilikom pisanja posta za blog? Svašta ne volim u tom trenutku: činjenicu da je uvijek jako kasno i da ću opet kasno leći u krevet jer ne stignem prije pisati. Činjenicu da previše sjedim za stolom umjesto da se bavim nekom fizičkom aktivnošću, činjenicu da nikad nemam vremena srediti nokte a često niti oprati kosu, činjenicu da ogladnim dva puta dok pišem post ali sve zajedno pada u vodu nakon što ga objavim :))

Drage moje hvala na pitanjima i čitanju, nadam se da je bilo zanimljivo. A ja preskačem pravilo o nominiranju blogova pošto smatram da su svi dobili nekoliko nominacija pa postavljam nekoliko pitanja vama, čitateljima:
1. Volite li videa i što vam je najzanimljivije u njima?
2. Volite li vlogove?
3. Micelarna ili ulje za skidanje makeup-a?
4. Što ste najviše naučili na beauty blogovima?
5. Što vas najviše smeta kod beauty blogova?
6. Najdraži proizvod kojeg ste kupili na preporuku blogova?
7. Znate li oblikovati obrve poput makeup tutoriala?
8. Što najviše cijenite na blogovima?
9. Proizvod koji vas je razočarao a kupljen na preporuku blogova?
10. Prirodni ili gel nokti?

Oznake: ,