AVON ATTRACTION FOR HER & FOR HIM


Avon ne prestaje izbacivati mirisne novitete a u najnovijem katalogu pronašao se Attraction for Her i for Him odnosno novi muški i ženski mirisi. 
Moja muška polovica i ja jako volimo parfeme te nam je više puta važnije kako mirišimo nego što ćemo obući stoga je bilo jako zabavno isprobavati prve Avonove mirise kreirane za igru zavođenja. 
Na prvi pogled vidite kako je ženska verzija nešto manja (50 ml) od muške koja sadrži 75 ml ali moram naglasiti da je ženska verzija EDP dok je muška EDT .
Attraction for Her spada u drvenasto-voćnu kategoriju. Popis glavnih nota je vrlo kratak a radi se o kupini, mošusu i vaniliji. Ja osobno obožavam tople, gurmanske mirise u kojima dominiraju vanilija, mošus i svi ostali topli i nadasve ženstveni mirisi tako da sam odmah pretpostavila da će Attraction biti "moj broj". 
U visokim notama je kupina te se otvara vrlo voćno i slatkasto tako da me prvi udah asocirao na djevojačke i girly parfemčiće koji bude u meni još uvijek veliko dijete željno šarenih, mirisnih i voćnih bombona i ružičaste barbie boje. Nakon razigranih voćnih i nevinih nota prethodi raskošna baza od snažnog mošusa i kremaste vanilije. Attraction se pretvara iz razigranog curetka u pravu zavodnicu. Igranje notama nije jedini zavodnički adut; na mojoj koži ovaj miris nije brutalno jak poput Femme Icon (recenzija), stidljivo se priljubljuje uz kožu ne stvarajući jaku auru no zagrijavanjem tijela miris se pojačava tako da nema šanse ostati bez pozitivnih komentara okoline. Dakle, ukoliko želite sakriti osjećaje prema nekome ili prikriti uzbuđenost, ne stavljajte ovaj parfem jer će eksplodirati u tim trenucima i pojačati svoj miris do nametljivosti. Odličan miks nota, umjerene postojanosti i dugotrajnosti, za mene savršen za jesenske večeri koje provodim sa dragim osobama.
Posebno mi se svidjela visoka bočica sa zlatnim detaljima, koja prati svoje ime-atraktivna :-)
Attraction for Him prati izgledom svoju bolju polovicu mada je nešto duža radi veće zapremnine te umjesto zlatnih detalja, ima crne što je zaštitna boja muških mirisa. Mušku verziju isprobala je moja men polovica pa evo što on kaže o njemu:
"Očekivao sam uštogljen miris, zapravo nisam očekivao mnogo. Prvi njuh podsjetio me na neke klasične mirise radi drvenastih tonova koji su baza 99% muških parfema ali odmah nakon otvaranja pomalo stidljivo pojavljuje se neka duhanska slatka nota koja zaokružuje cjelinu i pretvara Attraction u spoj dimasto-slatkog užitka. Ovo nije miris za mlađahne momke niti za odlazak u teretanu, ovo je vrlo muževan miris, usudio bih se reći na pragu sexy mirisa kojeg koristite u trenucima koji su vam životno važni. Volio bih da mu je postojanost bolja ali ipak se radi o Edt-u dok je aura umjerena, ne guši sve oko sebe niti smeta ponosnom vlasniku. Moja draga kaže da mi odlično stoji a ona je navikla da koristim slatkaste i muževne mirise dok oštre, zelene i herbalne note ostavljam za zimu i velike minuse."

Attraction edp i edt dostupni su u novom katalogu 14/2015 i promotivnim cijenama 159 kn za ženski te 139 kn za muški miris.
*PR PROIZVOD

Sviđaju li vam se zavodljivi mirisi ili ipak taj dio prepuštate nekom drugom triku?

Oznake: , ,