BEAUTY KUHINJA #5

Kozmetička industrija nas skoro svakodnevno iznenađuje novitetima a u redovitoj rubrici beauty kuhinja, donosim vam pregled nekih noviteta koji su se pojavili na našem tržištu u posljednje vrijeme.
Hrvatski brend Bocassy o čijim proizvodima sam tipkala u više postova, izbacio je novitete radi kojih sam jako uzbuđena. Radi se o Anti-age serumu koji nudi jedinstvenu i visoko učinkovitu mješavinu aktivnih sastojaka koji čine savršenu njegu za zrelu i umornu kožu kako bi vratila svoje mladenačke konture. Osim seruma, Bocassy nas je počastio sa još dva noviteta: Linija Clean&Tone koju čine Micelarna voda i Tonic pomoću kojih se uz čišćenje i toniziranje lica postiže savršen balans kože.
Snažni čistači Bocassy linije Clean&Tone prate uvijek istu filozofiju: učinkovitost, prirodnost, premium kvalitetu i dizajn. Proizvodi su dermatološki testirani i certificirani kao 100% ne iritirajući.
Cijena seruma iznosi 199,00 kn dok su micelarna i tonik 79,90 kn i biti će dostupni od listopada. 


Vichy je predstavio također dva noviteta unutar Normaderm linije te ovog puta razvio ekspertizu u području odrasle kože sklone nepravilnostima s jednim jedinim ciljem, a to je omogućiti svim ženama da se osjećaju dobro u svojoj kožiNormaderm dnevna krema i NormadermBB Clear, inovaciju na području BB krema koje savršeno zadovoljavaju potrebe odrasle masne kože sklone nepravilnostima. 
Jako me zanima Normaderm BB Clear obzirom da i moju odraslu kožu napadaju nepravilnosti  te ću vam o njoj tipkati uskoro.  Uz predstavljanje noviteta, Vichy poziva na  druženje kroz digitalnu platformu: Moja rutina klub, koji je  ujedno  i središnji Vichy vodič za idealnu kožu bez nepravilnosti. Klub nudi stručne savjete za njegu problematične kože, iskustva korisnika te mogućnost naručivanja Normaderm proizvoda uz ekskluzivne popuste i program nagrađivanja vjernosti potrošača. Pridružite se klubu Moja rutina na WWW.MOJA-RUTINA.HR

Nedavno sam vam pisala o novitetu u našim drogerijama (Kozmo, Bipa a uskoro i DM) a radi se o aplikatorima za prekrivanje sijede kose Cover your gray. Više detalja i moju recenziju možete pročitati u ovom postu. 


Prošli tjedan prisustvovala sam Giorgio Armani beauty blogerskom druženju gdje smo saznali o novitetima koji stižu u parfumerije. Ecstasy Lacquer je novi tekući ruž sa iznimnim sjajem i visokom postojanošću te stiže u 18 nijansi od kojih možete birati između metalik i sjajnih finiša. 
Ecstasy Laquer sam imala priliku probati na druženju i prije recenzije moram podijeliti sa vama da nema osobe koja me nije primjetila na putu do kuće :))

Na police ljekarni pojavila se Eucerin AQUAporin linija u novom ruhu i poboljšanom formulom s manjim brojem sastojaka te bez parabena i mirisa. Kompletnu liniju sam već isprobala te moju recenziju možete pročitati u ovom postu. 
Lierac & Phyto ne zaostaju s novitetima te su predstavljeni noviteti ovih renomiranih brendova:


Lierac Hydragenist prva je njega za hidrataciju kože obogaćena kisikom te je namijenjena ženama iznad 30. godine života. Hydragenist linija bazira se na Hydra O2 kompleksu, nadahnutom tehnikom oksigenacije tkiva, koja se koristi u estetskoj medicini. Hydragenist djeluje tako da kisik, kao izvor hidratacije i svježine kože, potiče djelovanje stanica koje zadržavaju vodu duboko ispod površine kože.
 Liniju Lierac Hydragenist čine krema, gel krema, serum i balzam:

• Hydragenist serum donosi zaglađujući učinak nove kože. Za sve tipove kože. Cijena: 421,12 kn
• Hydragenist balzam vraća koži izgubljenu vlagu. Za vrlo suhu kožu. Cijena: 398,56 kn
• Hydragenist krema bogato hrani kožu. Za suhu i vrlo suhu kožu. Cijena: 398,56 kn
• Hydragenist gel krema vraća koži vlažnost i elastičnost. Za normalnu i mješovitu kožu. Cijena: 398,56 kn

Phyto predstavlja Phytokératine Extrême, specijalnu njegu za potpuni oporavak vrlo oštećene, lomljive i suhe kose. Phytokératine Extrême odgovor je na kosu oštećenu agresivnim tretmanima, na oštećenu površinu kose, izazvanu gubitkom vode i lipida, na gubitak životnosti, elastičnosti, čvrstoće, mekoće i sjaja te općenito probleme koji su nam svima poznati, pogotovo nakon ljeta.

Phytokératine Extrême sadrži:
• kombinaciju 18 amino kiselina dobivenih iz pšenice, kukuruza i soje koja vjerno nadomješta prirodni keratin u kosi i vraća joj životnost

• sapote maslac: bogat  esencijalnim masnim kiselinama, ima dvaput veću koncentraciju omege 6 nego karite maslac, velike regenerativne snage, obnavlja kosu i daje joj mekoću
• baobino ulje: dobiveno iz baobaba, drveta iznimno otpornog na sušu, obnavlja kosu i djeluje protiv dehidracije
• ekstrakt dobiven iz latica crvenog božura: obogaćen polisaharidima, ojačava oslabljenu kosu i daje joj vlažnost.
Avon ne zaostaje za novitetima te je u novom katalogu predstavljen novi miris opisan kao miris privlačnosti Attraction. Imala sam zadovoljstvo isprobati žensku i mušku verziju te recenziju ste mogli pročitati u ovom postu.

Niz lijepih druženja i predstavljanja, puno noviteta koji nas čekaju a meni preostaje da sve isprobam i podijelim s vama svoje osobne dojmove. 

Koji proizvodi su vam najviše privukli pažnju?

Oznake: , , , , , , , , , ,