CATRICE LIQUID KAMUFLAŽNA KREMA ZA PREKRIVANJE


Catrice nam ove jeseni i zime priprema mnogo noviteta koje možete pogledati klikom na ovaj link koje ću vam pokazati kroz naredne postove a danas vam tipkam o  novim  Liquid kamuflažnim kremama za prekrivanje koje nas očekuju uskoro na stalcima. Vjerojatno ste se već susreli sa već kultnom Catrice kamuflažom koja i dalje ostaje dio stalne postave a sada su stigle i tekuće verzije u dvije nijanse.  
Ako postoji ijedna stvar koju uvijek imam to je dobra kamuflaža jer postoje razni dani u mjesecu kada je potrebno jače i kvalitetno prekriti nedostatke a puder to jednostavno nije u stanju odraditi.

AMBALAŽA: Liquid kamuflaže dolaze u pakiranju poput korektora sa spužvastim aplikatorom kojim možete nanijeti proizvod na strateška mjesta. Za razliku od stare kamuflaže, Liguid je puno jednostavnija za nošenje u torbici radi praktičnog oblika proizvoda te je način korištenja puno više higijenski radi aplikatora pa nema umakanja prstiju u proizvod. Dobro se blenda prstima, četkicama ili spužvicama a ja koristim za nešto prirodniji izgled prste dok za jače i besprijekorno prekrivanje kist za korektore.

NIJANSE: Dostupne su dvije nijanse 010 Porcellain, svjetla nijansa za rozi ili neutralni podton te  020 Light Beige svjetla nijansa za žuti podton kože.
Nažalost ne postoji niti jedna tamnija i maslinasta nijansa no sigurna sam da će se u ovim nijansama pronaći mnogi a  moguće je pomiješati kamuflažu s omiljenim tekućim puderom te na taj način stvoriti svoju nijansu s jačim prekrivanjem.
TEKSTURA I PREKRIVANJE:  Liquid kamuflažna krema je nešto što daje srednju do potpunu pokrivenost a tekstura mu je kremasta sa tekućim mat finišem, no ako ste vlasnica masne kože vjerojatno ćete morati dodatno matirati puderom u kamenu ili prahu . Ne suši se prebrzo tako da imate vremena lijepo razmazati ili utapkati, međutim nakon nanošenja te nakon što se osušila izuzetno je postojana posebno ako dodatno fiksirate. Formula joj je vodootporna što ne znači da možete zaroniti u vodu i očekivati da ostane na svom mjestu no ako se znojite poput mene u potocima ili potekne koja suza (radosnica) ne morate brinuti da vas je izdala. 
Najveći test na mojoj koži su upravo sparni i topli dani iza nas u kojima je izdržala šest sati besprijekorno a nakon tog vremena ionako temeljito čistim lice. Što se tiče uklanjanja s lica, treba se malo potruditi i temeljito očistiti raznim proizvodima ali kod mene bez problema odlazi s kvalitetnom micelarnom .
ZAKLJUČAK: Liquid kamuflažna krema je proizvod srednje do potpune pokrivne moći i odlično za prekrivanje tamnih kolutova, crvenila, manjih ožiljaka i ostalih podstanara na našem licu. Neke jače nepravilnosti poput dubokih ožiljaka ne može 100% prekriti ali može solidno "popeglati". Sviđa mi se što se može nadograđivati prema željenom efektu a i činjenica da je dovoljno hidratantna za područje oko očiju (što ne isključuje korištenje okoloočne kreme) a opet dovoljno čvrsta za primjenu na ostalim dijelovima lica
Za kraj, evo kako izgleda na meni, koristila sam nijansu 020 Light Beige.
desni podočnjak s kamuflažom/lijevi bez
ovdje sam koristila preko cijelog lica bez dodatnog matiranja
CIJENA: 27,90 kn (5 ml) u svim drogerijama sa Catrice asortimanom.

*PR PROIZVOD

Koristite li proizvode za jako prekrivanje? Kako vam se čini ovaj novitet?

Oznake: , , , ,