CAUDALIE HAUL


Kada se Caudalie pojavio u Hrvatskoj, meni velikoj ljubiteljici preparative jednostavno je bilo nemoguće neprimjetiti ovaj brend. Sjećam se da je prvi proizvod koji sam kupila bila maska za lice o kojoj sam pisala u ovom postu a potom isprobala još mnogo proizvoda: elixir za lice, kreme, serume, vodicu za lice, suho ulje a kolekcija se iz mjeseca u mjesec samo rasla.
Za one koji se još nisu susreli s brendom, Caudalie je brend prirodne kozmetike za njegu lica i tijela, nastala je u francuskoj pokrajini Bordeaux, poznatoj po dugoj tradiciji uzgoja vinove loze. Ekskluzivni patenti i aktivni sastojci bazirani na ljekovitim ekstraktima vinove loze. 
Nedavno sam dobila nekoliko proizvoda na testiranje od strane zastupnika te vam danas predstavljam moj novi Caudalie haul. Moram primjetiti da je onaj tko je birao proizvode za mene dobro upoznat sa mojim tipom kože i ukusom tako da svaka pohvala izboru.
Caudalie Polyphenol C15 serum protiv bora je moram priznati dugo na mojoj WL jer sam imala nekoliko testera i jako mi se svidio tako da već vidim da će ovo biti ljubav jer em je serum em sadrži antioksidante i vitamin c što je potpuno po mom ukusu. Namijenjen je zaštiti kože od svakodnevnih štetnih vanjskih utjecaja što utječe na bore. Odmah kreće u akciju u mojoj rutini. Cijena seruma je 336 kn (30 ml). U liniji postoji i Polyphenol C15 fluid protiv bora SPF 20, Polyphenol C15 krema za područje oko očiju i usana  i Polyphenol C15 noćno ulje za detoksikaciju koje također namjeravam isprobati prvom prilikom.


Vinosource matirajući fluid je proizvod koji sam već imala a namijenjen je mješovitoj koži poput moje. Ne sadrži ulja a namjena mu je hidratacija, poboljšavanje teksture te antioksadativna zaštita jer poput ostalih proizvoda sadrži polifenole iz sjemenki grožđa. Recenziju ću napisati ubzo jer sam dobro upoznata s ovim proizvodom. Cijena fluida iznosi 219 kn (40 ml).


Sljedeći proizvod koji sam dobila je Caudalie krema za ruke i nokte koju nekim čudom nisam još probala a inače su mi kreme za ruke najčešća meta. Radi se hranjivom anti-age tretmanu za ruke i nokte sa mirisom slatke naranče, uljem slatkog badema i ružinom vodicom. Cijena kreme iznosi 119 kn (75 ml). 
Osim ova tri proizvoda, u paketu su bili razni testeri a posebno bih izdvojila testere parfema Fleur de vigne i Parfum Divin za koje bolje da nisam dobila jer sada samo razmišljam o kupovini ovog drugog. Iskreno, znala sam da Caudalie nudi u asortimanu parfeme ali iz nekog razloga me uopće nisu privlačili-do sada :-) Više o Parfum Divine čim ga se dočepam:)) Cijena 319 kn.Caudalie proizvode možete pronaći u bolje opskrbljenim ljekarnama, Muller trgovinama i web shopovima. Detaljne recenzije naravno slijede a pišite mi, koji su vaši omiljeni Caudalie proizvodi? Jeste li možda isprobali nešto iz ovog posta?



Oznake: , , , , , ,