EUCERIN ® AQUAPORIN ACTIVE LINIJA



AQUAporin ACTIVE krema za područje oko očiju
Više puta sam pisala i stalno ističem važnost njege područja oko očiju. Zamislite koliko naši kapci svakodnevno trepnu, koliko se puta dnevno nasmijemo, namrštimo ili jednostavno previše naprežemo oči?  Vjerujem kako ćete se složiti da je oko jako aktivno a koža oko njega u stalnom pokretu, a kada se tome pridoda činjenica da sve manje spavamo te se budimo podbuhlo i s podočnjacima, naprosto je vrijeme za posebnu njegu. AQUAporin krema za područje oko očiju dolazi u jednostavnoj, higijenskoj tubici i metalnim aplikatorom na vrhu kojim prilikom apliciranja proizvoda vršimo osvježavajuću masažu. 

Tekstura kreme je polu-gelasta, u doticaju s kožom ultra lagana a istovremeno dovoljno kremasta te se vrlo brzo upija. Moje područje oko očiju je kronično žedno čemu još više pridonose svakodnevni korektori i suh zrak tako da imam vječitu potrebu za hidratacijom. AQUAporin Active dugotrajno hidratizira, stvara odličnu podlogu za korektor , pomaže da moje jutarnje „krafne“ ispod očiju brzo splasnu a otkrila sam još jednu karakteristiku ove elegantne tubice. Naime, tijekom dana prilikom boravka u suhim prostorijama sa lakoćom mogu u bilo kojem trenutku proći po koži i obnoviti vlagu.
CIJENA: 120,00 kn (15ml)
AQUAporin ACTIVE dnevna krema sa SPF 25
Velika predrasuda je da u hladnijim mjesecima nije potrebna UV zaštita. UV zrake su prisutne tijekom cijele godine i ja se nikada ne odričem zaštitnih proizvoda. Znate li koje su najčešće mane klasičnih proizvoda za zaštitu od UV zraka? Vrlo rijetko ili nikada ne hidratiziraju te ili isušuju ili pretjerano maste kožu čime nisu najbolji izbor kao podloga za makeup.
AQUAporin Active dnevna krema namijenjena je svim tipovima kože i sa mojom mješovitom savršeno surađuje posebno otkako je zahladilo. Tekstura je čvrsta, ne suviše gusta ali niti rijetka. Opisala bih ju kao definiciju konkretne hidratantne kreme pa iako nešto gušćoj teksturi u odnosu na gore opisanu, upija se kroz nekoliko minuta. Ne „sjedi“ na koži, ne ostavlja bijele tragove i odlična podloga za puder i ostatak makeup rutine.  U segmentu hidratacije svoj posao obavlja odlično, nema zatezanja niti osjećaja isušenosti ali osobama sa jako suhom kožom predložila bih upotrebu seruma ispod kao dodatnu njegu. Mislim da je Eucerin napravio zaista odličan posao ubacivši ovu kremu u svoju liniju jer je zaista teško pronaći kremu koja će hidratizirati, štititi od UV zraka a istovremeno da nema mirisa te da puder ne oksidira nakon nekoliko sati.
CIJENA: 145,00 kn (50 ml)
AQUAporin ACTIVE krema za normalnu i mješovitu kožu lica
U svakodnevnoj komunikaciji sa ženama, najčešći tip kože koje mi spominju je mješovita dehidrirana koža. Kao vlasnica iste, moram naglasiti da je ovakav tip najteže njegovati i pronaći idealnu hidratantnu kremu, ponekad se čini nemoguća misija. Većina proizvoda isuviše masti ionako premasnu T-zonu dok obraze i ostale suhe dijelove ne hidratizira. Moram napomenuti da sam ne znam ni sama koliko tubica stare AQUAporin lagane hidratantne kreme potrošila i bila sam jako znatiželjna kakva je prinova. Moram priznati da me pomalo bilo strah jer se sjećam stare linije koja mi je bila jednostavno savršena. Nova formula je teksturom slična, radi se o jednoj od najugodnijih tekstura koje sam ja imala prilike isprobati. Nježna, lagana tekstura ne isuviše tekuća ali niti prebogata koja se savršeno razmazuje i topi sa kožom. Upija se vrlo brzo i a dok ju nanosim doslovno mogu osjetiti snop vlage koja prodire kroz kožu. Zamislite vlažan oblog koji naslonite na lice i onaj trenutak prodiranja vode i hlađenja osjetljive kože, eto, to je definicija učinka ove kreme. Nakon upijanja, možete se odmah početi bezbrižno šminkati ukoliko koristite makeup jer je krema formirala zaštitnu barijeru i zadržala vlagu u dermisu. Ne masti T-zonu, ne začepljuje pore te ukoliko ste vlasnica osjetljive kože poput moje možete joj se bezbrižno prepustiti jer umiruje i ne stvara apsolutno nikakav nered. Koristila sam ju i kao dio noćne rutine  no samostalno mi nije bila dovoljna te sam u tom slučaju sam upotrijebila serum jer noću volim hranjiviju njegu. Za vlasnike suhe kože postoji verzija iste namijenjene takvom tipu kože koju planiram kupiti za zimu kada će mi trebati jača tekstura a u ovom prijelaznom razdoblju, opisana verzija je za moj tip i potrebe kože, pun pogodak.
CIJENA: 130,00 kn (50 ml)

Eucerin zna koliko koža voli vodu, stoga u odabranim ljekarnama poklanja uz svaku kupljenu AQUAporin ACTIVE kremu, bočicu Cetina prirodne izvorske vode

*PR UZORAK
 Pazite li na hidrataciju svoje kože? Kakvi su vaši dojmovi AQUAporin linije?


Oznake: , , , , ,