[RECENZIJA] BYPHASSE HAUL ZA TIJELO

Kao što znate, Byphasse Hrvatska je proširila asortiman te od nedavno na policama Dm-a možete pronaći i proizvode za njegu tijela ovog poznatog španjolskog brenda. Ja sam imala čast predstaviti vam asortiman (klik) te isprobati neke proizvode puno prije nego su stigla i danas vam tipkam o dojmovima.

Caresse losion za tuširanje s cvijetom pamuka dolazi u količini od 500 ml a radi se baš kako piše -o losionu potpuno mliječne teksture i boje. Zapravo se radi o nekoj vrsti mlijeka za tuširanje koji se koristi poput svake druge tuširalice. Tekstura je polu-rijetka i nije potrebno puno proizvoda da se nanese na cijelo tijelo. Pjeni se blago i definitivno ne spada u tuširalice koje stvaraju jaku pjenu što meni je meni osobno sasvim dovoljno a posebno jer koristim spužvice za tuširanje pomoću koje  proizvod stvara bogatiju pjenu. Miris me na prvu osvojio, ja sam tip od puderastih, clean i baby mirisa i upravo je to definicija ovog mirisa. Sami miris je prilično intenzivan i ne zadržava se predugo na koži a koža je nakon tuširanja mekana, nimalo isušena i mogla bih potpuno proći bez mazanja tijela ali rijetko  preskačem mazuckanje nakon tuša.


Druga Byphasse  tuširalica koja me osvojila je gel za tuširanje s mirisom ylang-ylang cvijeta. Za razliku od gore opisanog losiona, ovdje se radi o klasičnoj gelastoj teksturi meni prelijepog cvjetnog i ženstvenog mirisa. Također za razliku od cvijeta pamuka, ovaj gel se puno jače pjeni i miris se duže zadržava na koži i kupaoni. Moju normalnu kožu tijela nije isušio a vjerujte zaista mogu reći da sam ovog ljeta pretjerivala s tuširanjem.
Količina od 500 ml i cijena 19,90 kn je zajednička svim Byphasse tuširalicama.

Sljedeći proizvod kojeg sam koristila je losion za tijelo s učinkom zatezanja. Poput svoje Byphasse braće i ovaj losion dolazi u pozamašnoj količini od 500 ml te sadrži pumpicu za praktično doziranje. 
Namijena mu je poboljšanje elastičnosti kože i njegova primjena nema ograničenja što znači da se može koristiti više puta dnevno.  Tekstura je lagana, vrlo prozračna a ja sam koristila dva puta dnevno. Ujutro na suhu kožu te navečer na vlažnu nakon tuširanja. U početku sam stavljala po 3-4 pumpice za cijelo tijelo no shvatila sam da je to za moju kožu prevelika količina proizvoda te smanjila na svega dvije pumpice. Naime, s prevelikom količinom se puno duže razmazuje što mi ne smeta jer barem radim dužu masažu no ponekad ujutro nemam previše vremena stoga nanesem dvije pumpice, utrljam i odmah se mogu obući.
Naime, kada se razmaže upijanje je trenutačno te ne ostavlja nikakav sloj na koži što je dobro posebno kada ste u žurbi a navečer mi se posebno ne da stajati u kupaoni gola te čekati da se proizvod za tijelo upije. Ipak, za noćnu njegu volim nešto hranjivije i zato ovaj losion pojačam nekim od svojih omiljenih ulja (jojoba ili avokado) te dobijem hranjiviju, noćnu teksturu. Što se tiče efekta zatezanja, odlučila sam se za ovaj losion iz razloga što u mojim godinama elastičnost kože rapidno pada a posebno sam primjetila "šišmiševa krila" tamo gdje bi trebali biti bicepsi a i koža na dekollteu i grudima sve više gubi tonus mada kako ga ima zaista puno, ne štedim i mažem cijelo tijelo. Odmah nakon upijanja koža je puno glađa , ne mogu reći zategnutija ali definitivno se vidi promjena mada kada govorimo o samom zatezanju kože, potrebne su i neke vježbice a ne samo mazanje no nadam se da ću uskoro pronaći vremena za tjelovježbu. 
Cijena losiona s učinkom zatezanja iznosi 29,90 kn dok su ostale Byphasse mazalice (klik) u istoj količini 24,90 kn.

Krema za ruke je moj definitivno najkorišteniji proizvod za njegu tijela i drago mi je da je Byphasse nastavio s gigantskim količinama i kod ovog proizvoda jer njihova krema za ruke sadrži čak 150 ml. 
Možda nije najpraktičnija za prenošenje u torbicama osim ako poput mene ne nosite velike torbe ali je definitivno odlično rješenje za kupaonu, ured ili radno mjesto. 
Tekstura joj je nešto bogatija od gore opisanog losiona za tijelo, lijepo se razmazuje i hrani. Moram naglasiti da su moje ruke jako suhe i mojoj koži jednostavno nikad dovoljno masnoće i vlage. Byphasse krema je hranjive teksture ali daleko od masne, brzo se upija ne ostavljajući masne tragove na koži a istovremeno lijepo i blago miriši. Rekla bih da je super izbor za sva stanja kože na rukama jer navečer ju možete nanijeti kao masku u nešto debljem sloju ukoliko su vam ruke poput mojih jako žedne i suhe. Zapravo ovakav način korištenja mi se najviše dopao kod ove kreme jer ujutro je koža premekana a isto ću primjeniti i na stopalima kada bude vrijeme za noćne čarapice. Sviđa mi se naravno i cijena koja iznosi 16,90 kn za 150 ml kreme koju ne moram štediti ako me razumijete.

Byphasse kozmetika dostupna je isključivo u DM trgovinama širom Hrvatske. 

Jeste li već isprobali koji proizvod Byphasse njege za tijelo? Trenutno je aktualna nagradna igra gdje možete osvojiti čak tri Byphasse paketa, pravila u ovom postu.

Oznake: , , , ,