TOP PROIZVODI LJETO 2015.

Vjerojatno ste primjetili prateći ovaj blog da ne pišem o favoritima na mjesečnoj bazi jer smatram da ne mogu proglasiti nešto top proizvodom u samo mjesec dana osim ako se ne radi o dekorativi stoga volim ovakve postove pisati nakon određenog perioda kada shvatim za čime sam najviše posezala te što me posebno veselilo. Ljeto je bilo zaista pakleno i lagala bih kada bih rekla da sam koristila puno stvari jer nisam. Jednostavno radi presparnog vremena i znojenja nisam podnosila uobičajeno mazuckanje i šminkanje no krenimo redom:
Tuširanje je vjerujem bilo kod svih omiljena aktivnost a moram priznati da sam ovog ljeta isprobala veliki broj tuširalica i shvatila da sam definitivno bila zaljubljena u Aldo Vandini tuširalice a posebno u liniju Sensual. 
Osim Vandinija uživala sam u kokosastoj Nivei a što se tiče mazanja tijela, ljeti je kod mene kokos naročito poželjan pa je najdraži proizvod definitivno zauzeo TBS maslac za tijelo te A.Vandini balzam iz spomenute Sensual linije. 
Kada smo kod njege tijela, Braun Silk Epil 9 depilator o kojem sam pisala u ovom postu je definitivna zvijezda koja je pobijedila moje dlake u samo dva korištenja. Naravno, dlačice na pazuhu su posebna priča jer njih ne uklanjam ovim uređajem pa im je uslijedilo svakodnevno brijanje no na to sam već navikla, zbilja mi nije jasno da dlake rastu takvom brzinom ili mi je taj dojam samo ljeti. 
Znojenje uzrokuje neugodne mirise a moja majka mi odavno govori da moram nositi kvalitetne pamučne majice. Ovog ljeta nosila sam majicu brenda Podla Poodla pa čovjek bi rekao, majica ko majica ali vjerujte ova je čudo: nisam se da oprostite usmrdila cijeli dan. Iduće ljeto upotpuniti ću kolekciju sa barem još dva primjerka. 
Što se tiče njege kose, ovog ljeta sam koristila jedan odličan šampon brenda Emibo o kojem sam već pisala u ovom postu a uskoro slijedi detaljna recenzija. Od znojenja i kosa mi se jače masti no sa ovim šamponom je znala izdržati i do 4 dana bez ponovnog pranja.
Umjesto balzama koristila sam dva mlijeka za kosu i to Davines SU o kojem sam pisala u ovom postu te Phyto za kojeg tek pripremam recenziju. Kao što znate, moja kosa ne podnosi ulja osim kao pakung pa iz tog razloga su ovakvi lagani a učinkoviti proizvodi najbolji izbor za moju kosu. 
Lice je posebna priča i baš sam ga jako ugnjetavala ovog ljeta isprobavajući razne proizvode. Međutim, zadržala sam njegu na svega nekoliko proizvoda koji su bili dovoljno lagani na licu: Filorga perfect+ serum za lice (recenzija) za dan u kombinaciji sa Eucerin gel kremom (recenzija). U međuvremenu sam se obilno špricala termalnim vodama (klik) i Byphasse tonikom od ruže (recenzija). 


Čišćenje lica ljeti je najvažnija stvar jer se pore jako začepljuju pa u tom segmentu sam se borila pomoću Madara kemijskom maskom (recenzija). 

Što se tiče makeup-a jako malo sam se šmikala, opet iz razloga što se jako znojim u licu. U tom segmentu me je spasilo St.Tropez ulje za samotamnjenje (klik) jer mi je omogućilo lijepu boju tako da je koža izgledala svježe bez šminke a za jači efekt ponekad bih stavila omiljena dva bronzera ovog ljeta Avon (recenzija) i Catrice LE. 


U danima kada sam željela malo jače prekriti nedostatke i podočnjake najviše sam posezala za Uriage CC kremom (recenzija) dok kod očnog makeup-a koristila sam isključivo sjenila u sticku by Lancome (recenzija) i olovku Rouge Bunny Roug jer nisam htjela riskirati razmazivanje. U trenutnom Avonovom katalogu aktualna je nova maskara pod nazivom Big&False Lash, istu sam imala priliku isprobati prije lansiranja tako da je završila u mojim ljetnim favoritima a ne sumnjam da se nećemo družiti i kroz jesen.Recenziju možete pročitati u ovom postu. 


Na usnama sam najčešće koristila voćne balzame i to u okusu jagode i šlag by Chupa Chups (klik) iz razloga što ruževi nisu moji ljetni proozvodi jer ne volim osjećaj da se tope po torbici pa spremno čekaju jesen u hladnjaku.
Ljeto bez šljokica za mene nije moguće tako sam ovog ljeta obožavala Lush Shinny Shinny masažnu pločicu koju nisam recenzirala samo iz razloga što nisam uspjela uhvatiti prekrasne šljokice koje ostavlja na tijelu ali ako želite znati što su pravee šljoke obavezno isprobajte. Za suptiliniji sjaj na licu i tijelu najviše sam posezala za omiljenom Jane Iredale i njenim losionom (recenzija).



I to je to, ovo su bili moji najkorišteniji i najdraži proizvodi ovog ljeta. U sljedećem postu tipkam vam o proizvodima koji su me razočarali ovog ljeta a pišite mi bez čega se vi niste odvajali te imamo li kojeg favorita?

Oznake: , , , , , ,