VIKTOR & ROLF FLOWERBOMB EAU DE PARFUM EXTREME


Viktor&Rolf, brand poznatog nizozemskog dvojca koji je postao poznat po svom jedinstvenom stilu - kombiniraju vlastitog senzibiliteta s čistoćom linija.  

Flowerbomb  Eau De Parfum Extreme verzija je slavnog V&R Flawerbomba o kojem sam pisala u ovom postu a kreiran je 2013-te godine. 
Bočica podsjeća na ručnu granatu a vjerujem da je zamisao kreatora da upravo sam pogled na bočicu tamno purpurnog stakla  izbrušenog poput dijamanta podsjeti na eksploziju, strastvenost i magičnost. I doista, ako ste u regularnom Flowerbomb-u pronašli veseli, neobavezni i cvjetni miris, u ovoj verziji vas očekuje nešto sasvim drugačije. 


Flowerbomb Extreme pripada orijentalno-cvjetnim mirisima a ja moram priznati da je to moja omiljena kategorija.  Sastav je kreiran tako da nas postupno uvodi u njegovu magiju: 

top nota koja dominira prilikom otvaranja je osvježavajući bergamot koji začas otvara put srednjim notama: cvijet naranče, arapski jasmin, ruža i orhideja koje doslovno eksplodiraju u cvjetnu ali vrlo kremastu i maznu bombu. Tu nije riječ o lepršavim cvjetnim mirisima koje vode na neke sunčane livade, tu se radi o toplom, ispoliranom mirisu omotanom u slatkoću baznih nota koje sačinjava vanilija, pačuli i mošus. Na mojoj koži bazne note ostaju najduže a posebno dominira gurmanska vanilija pomiješana mojim omiljenim pačulijem koji daje zemljanu notu ovom mirisu. 
Sviđa mi se cijela kompozicija i zaista skidam kapu umjetnicima na pogođenoj kombinaciji jer u ovom mirisu možete očekivati uzbudljivo iskustvo; od svježeg i zelenog bergamota preko toplog mirisa cvijeća prema kremastoj vaniliji do zemljanog pačulija. Kada bih morala izabrati samo par riječi da opišem ovaj miris, one bi glasile: slatko, luksuzno, pomalo stidljivo i izuzetno strastveno. Miris koji se nosi u sva godišnja doba,  miris koji nije oštar ali je istovremeno drzak i glasan, prisutan i izaziva reakcije okoline. Probala sam mnogo parfema sličnog sastava, razlika je u slojevitosti i konačnom efektu, stoga bih Flowerbomb Extreme preporučila svima kojima su mirisi prepuni jasmina, vanilije i ruže prenaporni i izazivaju glavobolju jer ovaj ljubičasti dragulj pruža kvalitetni užitak, tekuć poput meda bez oštrine jer svaki je sastojak ispoliran do kraja, vrlo jasan te ne sadrži ništa sintetičko.
V&R mirisi dostupni su ekskluzivno u Muller trgovinama po cijeni od 624 kn (30 ml) te 875 kn (50 ml).
*PR UZORAK

Volite li V&R mirise? Koja bomba je vaš favorit?

Oznake: , ,