CATRICE JESEN



Volim Catrice kozmetiku jer prati trendove i ponekad mi se čini da nisam još stigla pogledati novitete u drogerijama a već su pristigli novi. Jesen donosi nešto tamnije nijanse ali i nove uzbudljive kombinacije. Iako se držim nekih nijansi godinama ipak volim eksperimentirati i to je još jedan od razloga zašto volim Catrice: povoljna cijena, trendovi i solidna kvaliteta. 
Ove jeseni izabrala sam nekoliko komada za svoj jesenski look uz Catrice.
Prvi od njih je Deluxe trio sjenilo u nijansi 030 Rose Vintouch. Radi se o pečenim sjenilima u praktičnoj ambalaži i sedefastog finiša. Inače preferiram mat sjenila no jesen mi je nekako sivo doba i volim koristiti sjajne proizvode na cijelom licu. Pigmentacija je solidna, mogu se nadograđivati na kapku do željene pigmentacije a tekstura sjenila je svilenkasta i vrlo rastresita tako da se prilično mrve prilikom nanošenja. 



Nijanse su hladne, super izbor za plavooke ali i na smeđim očima poput mojih izgleda fantastično a kako sam se zasitila svojih uobičajenih nude i bež nijansi, moram vam priznati da mi baš odgovara ovakva kombinacija malo za promjenu. 
Cijena: 38,90 kn

Volim hibride njege, ruža i sjajila i takve proizvode najčešće koristim. Catrice je ove jeseni uveo u svoj asortiman Shine Appeal Fluid lipstick u čak 12 nijansi a moj odabir su nijanse 060 Marry Berry i 050 What-a-melon.
Nijansa 050 je bliža ljetu nego jeseni jer se radi o mješavini roze i koraljne boje. Prekrasno izgleda na svakom tenu, posebno ako ste još pod utjecajem ljetne preplanulosti.
Nijansa 060 je bliža jeseni nego ljeto te se radi o bobičastoj nijansi ne suviše tamnoj ili mračnoj. Na usnama izgleda tako voćno i sočno, vrlo ružičasto s primjesom ljubičaste. 
Volim obje nijanse i koristim ih naizmjence za dnevni look jer nisu jako pigmentirani, ne isušuju a lijepo ističu usne. 
Cijena tekućeg ruža iznosi 31,90 kn.


nijansa Marry Barry
Zadnji jesenski Catrice novitet koji je vjerujem odjeknuo na svim blogovima je lak u nijansi 94 It's A Very Berry Bash. Radi se o klasičnoj tamnocrvenoj i bogatoj nijansi. Vjerujem da svaka od nas ima sličnu nijansu među svojim favoritima jer ovakva nijansa je totalni must have jeseni i zime jer pristaje svim tonovima kože, izgleda elegantno a lako se kombinira uz ostatak skoro svakog look-a. 
Cijena 20,90 kn







S kojim nijansama vi započinjete jesen? Jeste li već probale neki jesenski Catrice novitet?




Oznake: , , , ,