GIORGIO ARMANI ECSTASY LACQUER NIJANSA 402


Usne su svakoj ženi u fokusu i znate onaj osjećaj kada stavite ruž za usne i odmah se osjećate bolje? Iako se mene najčešće može vidjeti s nude nijansama, odlučila sam malo promijeniti način šminkanja i unijeti neke nijanse koje sam do sada čuvala samo za neke specijalne trenutke. 
Giorgio Armani beauty je ove godine uveo novitet povodom petnaeste godišnjice pod nazivom ECSTASY LACQUER. 
Radi se o spoju sjajila, njege i dugotrajnog ruža jer je kreiran uz pomoć najnaprednije tehnologije tako da daje lagan osjećaj, hidratizira a istovremeno dugo traje na usnama.
Ambalaža je luksuzna i elegantna, vrlo čvrsta i kvalitetna što podrazumijeva da kroz otvor ne izlazi višak proizvoda što obično uzrokuje nered po toaletnim torbicama. Četkica je mekana i precizna te prati oblik usana. Naravno, sa ovakvim nijansama poput ove moje potrebno je malo vremena kako bi se nanijela savršeno. Ono što sam naučila od vizažistice koja mi je prvi puta nanosila ovaj proizvod je korištenje olovke koje inače preferiram jer lijepo definiraju usne i sprečavaju razlijevanje iznad ruba usana pa u tu svrhu mi savršeno odgovara GAB smooth silk olovka broj 1 koja je potpuno nude i ne utječe na boju ruža/sjajila. Vrlo je mekana, postojana i može se koristiti samostalno ako volite nude i prirodni izgled, naravno uz uvjet da su usne pripremljene i glatke

ECSTASY LACQUER u nijansi 402 je boja koja doslovno baca u ekstazu i ako ste mislili poput mene da su sve crvene nijanse slične onda ste se prevarili jer ne znam ni sama kako bih opisala ovu boju. Zapravo se radi o svijetloj,crvenoj nijansi s dosta narančastog u sebi i impresivne pigmentacije. Na usnama ima bogati sjajan finiš baš poput laka a ono što me iznenadilo je trajnost. Kada sam prvi puta probala ova sjajila na ruci odmah sam primjetila da su trajni jer sam jedva oprala sa ruke a što se tiče trajnosti na usnama možete biti bezbrižni cijeli dan (ili noć) bez straha da je nestao sa usana mada ovisi koliko jedete i pijete. Sviđa mi se formula koja nije ljepljiva i ne privlači moju kosu ako znate o čemu pričam :) a isto tako vrlo je hidratantan jer sadrži puno glicerina tako da odlično njeguje usne. Mislim da je radi toga savršen izbor za one s osjetljivim usnama jer nema straha od iritacija, isušivanja i uvlačenja u borice. 

GAB  ECSTASY LACQUER dolazi u sedam nijansi s lak efektom (N°201 leather,  N°400 four hundred,  N°401 red chrome,  N°402 red-to-go, N°501 uptown, N°505 crescendo, N°602 vertigo) i pet nijansi s bisernim finišem ( N°500 vintage, N°502 boudoir,   N°503 fatale,  N°506 maharajah, N°600 adrénaline) po cijeni od 259 kn u Douglas parfumerijama: TRG, ARENA CENTAR – ZAGREB.
Za kraj, evo kako nijansa 402 izgleda na meni :
Koja je vaša omiljena crvena nijansa i kako vam se sviđa ova posebna boja i formula? 

Oznake: , , ,