KEUNE SATIN OIL LINIJA: ŠAMPON I MASKA


Dobri stari Keune, brend za kojeg znam vjerojatno koliko i za sebe. Nakon ljeta i mora vjerojatno se svima događa da je kosa isušena, bez sjaja, elastičnosti pa čak ako ste kosu jako pazili i mazili ovog ljeta.
Keune Satin Oil linija namjenjena je suhoj, oštećenoj i dehidriranoj kosi a riječ je o o bogatoj mješavini luksuznih ulja nove generacije koja ne samo da kosi daju sjaj izvana, nego je hrane i njeguju iznutra. Keune Care Line Satin Oil linija sadrži šampon, regenerator i dva posebna tretmana – jedan za tanku i normalnu kosu, a drugi za neukrotivu. Satin Oil linija sadrži prirodna ulja marakuje i badema te monoi, jangu i ulje sjemenki papaje, koji transformiraju suhu i beživotnu kosu u sjajnu i mekanu poput svile. 
Moja kosa je tanka, bez volumena i života te vrlo dehidrirana posebno nakon ljeta i od bojanja zato volim jednom tjedno koristiti pakunge i maske za dodatnu njegu. 
Šampon dolazi u prepoznatljivoj okrugloj Keune bočici i količini od 250 ml. Miris je blag dok je tekstura prilično rijetka što olakšava upotrebu pa ne morate bjesomučno ispirati s kose. Pjeni se bogato posebno prilikom drugog šamponiranja pa iako skeptična radi sastava ulja Maracuje, slatkog badema,Manoi i Yangu ovaj šampon ne otežava kosu i koliko god je blag, vrlo temeljito čisti s tim da napominjem da ja ne koristim styling proizvode za kosu te je kod mene u pitanju klasična nečistoća nakupljena tijekom dana te sebum vlasišta koji se prilično brzo stvara. Miris je ugodan i dugo se zadržava na kosi tako da ga možete osjetiti s vlasi dobar dio dana. Ono što se meni svidjelo je da vrhovi kose nisu onako neugodno drvenasti kao iza pranja drugim šamponima te se lako raščešljavaju čak i bez upotrebe dodatne njege. Mislim da je ovaj šampon super izbor za jako suhu kosu, te kosu koja je prilično tretirana kemijskim i ostalim tretmanima a manje kod masne kose. 
SASTAV: 

CIJENA 59,90 kn (250 ml)
Satin oil tretman je intenzivna maska također bazirana na uljima marakuje, slatkog badema, monoi i jangu. Dugo godina sam koristila Keune srebrnu masku koju sam vam spominjala ovdje i moram priznati da sam bila pomalo skeptična oko ove iz razloga što moja kosa je prilično tanka pa joj svaka prehranjiva maska zamasti kosu i stvori još manji volumen. 
Koristi se 1-2 puta tjedno nanoseći na oprane i mokre vrhove te se ostavi djelovati 3 minute i potom ispire. Prvi puta sam ju koristila prema uputstvu a potom skratila vrijeme djelovanja na minutu-dvije iz razloga što je jako koncentrirana te za moju kosu napravi svoj posao već za duplo kraće vrijeme. Tekstura joj je kremasta a miris predivan poput šampona. Ono što radi mojim vrhovima je pravo čudo, upravo poput njene starije srebrne sestre: rapidno omekšava i zaglađuje, daje predivan sjaj kosi a nakon sušenja, kosa je lepršava, meka i mirisna. U slučaju jako guste, suhe i oštećene kose predlažem da ju koristite 3-5 minuta a kod svih ostalih zaista je potrebno puno kraće vrijeme djelovanja. Predivan tretman, sa odličnim sastavom prepunim biljnim uljima a manje nisam ni očekivala od Keune s tim da će mi zaista dugo trajati jer koristim jednom tjedno i to u količini jedne čajne žlice. U ostalim danima pranja kose koristim jedno mlijeko za kosu drugog proizvođača u kombinaciji s ovim šamponom ali ozbiljno razmišljam o kupovini istog iz ove linije obzirom da se maska ne smije koristiti prilikom svakog pranja. 
CIJENA: 109,90 kn (200 ml)
SASTAV: 


Keune i ovog puta nije razočarao i ozbiljno mislim da je ova linija fantastičan omjer cijene i kvalitete te odlična linija za sve koji imaju problema sa suhom i neposlušnom kosom.

Keune Satin oil linija dostupna je u drogerijama, Keune trgovinama te web shop-u.
*PR PROIZVOD

Imate li problema s suhom kosom nakon ljeta?  Koji je Vaš najdraži Keune proizvod?

Oznake: , , ,