REXALINE HYDRA EYE-ZONE 5X PLUS

Rexaline je francuski brend, vani jako poznat u kozmetičkoj industriji te razvijen u nezavisnim laboratorijima. Okosnica brenda su dvije linije Rexaline Premium i Rexaline 5x plus koja je namijenjena jakoj hidrataciji. U početku sam bila malo skeptična jer zaista nisam upoznata s ovim brendom pa sam  upravo iz 5xplus linije odabrala kremu za područje oko očiju jer kao što znate, okoloočne kreme su moj fetiš a područje oko očiju kronično žedno. Iako za dan koristim kremu o kojoj sam vam pisala u ovom postu, za večernju rutinu sam izabrala Rexaline a zašto, objasnit ću u daljnjem tekstu. Za početak nekoliko tehničkih detalja a više o Rexaline proizvodima možete pronaći na njihovoj FB stranici Rexaline Croatia.
OPIS PROIZVODA: Rexaline Hydra-Eye je tretman za područje oko očiju sa 5 puta više fragmentirane hijaluronske kiseline. Sadrži matičnu mliječ, Ginseng i Centella Asiatica za rashlađujući efekt i anti-aging djelovanje.  Djeluje protiv naotečenosti, bora i kao snažna hidratacija.
PAKIRANJE, TEKSTURA, MIRIS: Krema je pakirana u metalnu neprozirnu bočicu i dozira se pomoću pumpice. Vrlo higijenski i praktično i drago mi je da se netko iz brenda sjetio ostaviti tanku prozirnu crtu uzduž bočice pomoću koje vidimo koliko je proizvoda ostalo u ambalaži. Tekstura je gusta, balzamasta i nježne zelenkaste boje te potpuno bez mirisa.

MOJ DOJAM: Puno puta sam pisala kako mi je koža oko očiju stvarno suha i redovitom upotrebom hidratantnih krema ju održavam u odličnom stanju i zato mi je bitno da su teksture i sastojci vrlo bogati poput ovog proizvoda. Na koži ostavlja lagani sloj te se ne upija u potpunosti a kako ju većinom koristim za noćnu njegu nisam sigurna kako sjeda korektor preko kreme ali obzirom kako fino zagladi kožu i popuni borice mislim da u toj ulozi nema problema. Prilikom nanošenja počinje hladiti i to zaista godi pogotovo ako su vam oči u stalnom naprezanju poput mojih te imate problem s naotećenim podočnjacima  pa pretpostavljam da ima nekakav mentol ili sličan sastojak u sastavu. Nažalost ne znam potpuni sastav kreme jer sam ju dobila bez kutije a pretražila sam čitavi net no nisam pronašla sastojke. U svakom slučaju, krema je jako bogata radi čega bih ju preporučila nešto ozbiljnijoj dobi +35 jer za mlađu kožu bolji su izbor laganije teksture iako sve ovisi u kakvom vam je stanju koža oko očiju. Također ne bih preporučila osobama s jako osjetljivim očima jer ima prilično rashlađujuć efekt koji ponekad može smetati očima. Ne izaziva milije, jer iako bogate teksture, krema nije masna, ali moram napomenuti da ja zaista ne štedim na okoloočnim proizvodima te ju često nanosim u nešto debljem sloju poput maske. Osim sporog upijanja i povremenog laganog peckanja nemam nikakve zamjerke i doista se radi o nečemu što će dati puno vlage koži što za posljedicu ima sprečavanje bora, no ako imate duboke bore oko očiju ne očekujte čuda. Što se tiče podočnjaka, proizvod pomaže da se pufasti i naotećeni podočnjaci brže vrate u normalu ali kod tamnih podočnjaka ne djeluje mada mi se čini da ih lagano osvjetljava tako da izgledaju nešto bolje. 
Topla preporuka da potražite testere te isprobate na svojoj koži jer po mom mišljenju, ova krema je za jako suho, dehidrirano okoloočno područje te za osobe koje nisu osjetljive. 
CIJENA: 384 kn(15 ml) a dostupna je u Martimex i Muller parfumerijama. 
*PR UZORAK 

Jeste li čuli za Rexaline? Koja je vaša trenutna okoloočna suputnica?

Oznake: , , ,