BEAUTY KUHINJA #6


Vrijeme je za redovitu rubriku u kojoj vam donosim aktualne novosti u beauty svijetu. 
Još je samo dva mjeseca do Nove 2016-te godine i vrijeme kada kupujemo i poklanjamo rokovnike, neizostavne ženske i muške planere koji nas podsjećaju na sve ono važno u našoj svakodnevnici.
Novi Ženski rokovnik za 2016. godinu naglašava koliko je za svaku ženu važno VOLJETI SEBE te ponosno predstavlja suradnju s Udrugom za žene oboljelih i liječenih od raka dojke, njihovih prijatelja i obitelji „SVE za NJU“, a posebna linija nastala u suradnji s riječkim studenticama će biti izložena u Muzeju suvremene umjetnosti u Rijeci.
Dostupan je od sredine 11-tog mjeseca  putem web shopa na www.zenskirokovnik.com, na Interliberu od 10.11. - 15.11. 2015. te u svim trgovinama DM-a od 5.11. 2015. U Bosni i Hercegovini rokovnike će biti moguće kupiti u dm dućanima te putem web shopa. Cijena će biti 19.95 km.Za ostale zemlje isključivo putem web shopa a od ove godine i na Engleskom jeziku u limitiranom izdanju. CIJENA u dm-u: 89.90 HRK | 19.95 KM. ONLINE & INTERLIBER CIJENA: 80 HRK.
Iz Vichy-a stiže novost pod sloganom "idealna koža za zlatne godine". Zadnja inovacija - nadomjesna kozmetika, predstavlja rezultat 14 godina istraživanja utjecaja menopauze na kožu i brojnih kliničkih studija u kojima su provjeravali učinkovitost djelovanja nadomjesnog kompleksa na kožu u menopauzi. Ime napredne obnavljajuće njege i nove linije proizvoda je Neovadiol - nadomjesni kompleks. Napredna obnavljajuća njega - nadomjesni kompleks Neovadiol dostupan je za normalnu do mješovitu kožu. S teksturom svježe gel-kreme, koži pruža udobnost i trenutni sjaj, zahvaljujući djelovanju bijelih mikro bisera. Cijena 256,12 kn. Napredni obnavljajući koncentrat - nadomjesni kompleks Neovadiol predstavlja novu generaciju njege koja udružuje koncentrat za svježinu i koncentrat sa zlatnim mikro biserima za blistavost kože a cijena mu je 273,12 kn.
Dr. Hauscka nadopunila je postojeću liniju Med sa Dr. Hauschka Med Acute Care Potentilla što je prvi kozmetički preparat na tržištu s blagotvornim ekstraktom crveno-smeđeg korijena petoprste (Potentilla officinalis) za potpunu zaštitu i umirenje vrlo suhe i osjetljive kože. Ovo je proizvod za tretiranje suhe, izrazito osjetljive kože koja je sklona nadraživanju. Cijena iznosi  105 kuna (20 ml) u svim  bio&bio trgovinama te odabranim ljekarnama i specijaliziranim trgovinama.

Iz Dermalogice stiže novitet Overnight retinol repair a radi se o inovaciji u anti-age njezi, odnosno patentirana formula s mikroinkapsuliranim 0,5%-tnim retinolom, peptidima, stabiliziranim vitaminom C te bioenergiziranim kompleksom bakra i aminokiselina (CAAC), uz ceramide, polisaharide, lavandu i korijen sladića. Po čemu je poseban uskoro ću vam tipkati a testiranje radim na koži moje mame tako da očekujte recenziju uskoro. Cijena 659 kn u Dermacare centrima, web shopu i specijaliziranim salonima. 
I Paula's Choice ima novitet: Resist Anti-Aging Eye Cream što je ujedno prva okoloočna krema ovog brenda. Radi se o bogatoj i hranjivoj kremi no više u skorašnjoj recenziji. 
Zadnja vijest koja je vjerujem doprijela do mnogih ljubitelja kozmetike. Kiehl’s Since 1851, legendarna njujorška ljekarna i proizvođač visokokvalitetnih proizvoda za njegu kože i kose, dana 06.11. otvorila je svoja vrata u Arena Centru ZagrebKao i u ostalim Kiehl’sovim prodavaonicama, i na novom će se prodajnom mjestu u Zagrebu promicati inicijativa „isprobajte prije kupnje”, pokrenuta još prije 50 godina u glavnoj prodavaonici, kao i politika jednostavnog vraćanja proizvoda uz zajamčeni povrat novca. 



 Ana Popović-Kišur/Mr Bones/Mirela Vrbanc/Martina Lolić
 Ivana Petković-Čevra/Martina Lolić/Mirela Vrbanc
Kiehl's proizvode sam imala prilike isprobati prije nabavljajući ih izvan Hrvatske a neke recenzije možete pročitati klikom na ovaj link. 
Kieh'ls proizvode možete isprobati i kupiti u spomenutoj novootvorenoj trgovini u Arena centru u Zagrebu a nadam se da će za sve koji nisu blizu biti pokrenut web shop. 
Niz lijepih druženja i predstavljanja, puno noviteta koji nas čekaju a meni preostaje da sve isprobam i podijelim s vama svoje osobne dojmove. 
Koji noviteti su vam najviše privukli pažnju?



 


Oznake: , , , , , ,