NIVEA REPAIR & TARGETED CARE LINIJA + DARIVANJE


Učiniti suhu i oštećenu kosu zdravom, glatkom i sjajnom ponekad se čini teška misija i sve žene koje žele pružiti svojoj kosi dovoljnu njegu vjerojatno su se susrele s pojmom i sastojkom keratin. O keratinu znamo da obnavlja oštećenu kosu no danas vam tipkam o novoj liniji koja je otišla korak naprijed u tehnologiji te sadrži inovativni KeraDETECT sustav koji obnavlja strukturu vlasi iznutra na mjestima gdje postoje oštećenja, štiti kosu te ju čini mekom i glatkom na dodir.
O novoj Niveinoj liniji  Repair & Targeted Care kažu:  Nova Nivea Repair & Targeted Care linija sadrži i novu njegujuću Nutri-Essence formulu s  hranjivim uljem makadamije i Eucerit®-om koji dodatno hidratiziraju oštećenu kosu, štite ju od lomljenja i ispucalih vrhova te dubinski obnavljaju strukturu vlasi iznutra.
Inovativni KeraDETECT sustav jedinstvena je kombinacija triju komplementarnih aktivnih tvari: Repair Active, pantenola i peptida.
U liniji postoje dva proizvoda: šampon i regenerator za kosu.
ŠAMPON dolazi u standardnih 250 ml i novoj ambalaži ali i dalje vrlo prepoznatljivoj. Proizvod je vrlo guste teksture te na prvi pogled možete vidjeti da se radi o nečemu doista jako hranjivom. Moja kosa je prilično oštećena i suha na vrhovima ali na tjemenu se brzo masti zato sam šampon isprobala na nekoliko načina. Prvi način je klasično šamponiranje dva puta pri čemu se obilno pjeni i kosa je vrlo mekana nakon pranja te mi nikako nije odgovarao nakon pranja niti regenerator niti bilo koji drugi proizvod za njegu jer je sam po sebi dao dovoljno njege ali ne i lepršavosti. Nažalost, ovakvim načinom se moja kosa brzo zamastila stoga sam idući puta oprala na način da sam dovoljnu količinu šampona razrijedila vodom te takvom mješavinom oprala kosu. Moram priznati da mi se ovaj način puno više svidio za moju kosu koja eto ne podnosi jako hranjive i guste šampone. S druge strane, mojoj baki koja ima izuzetno suhu kosu, šampon je odlično odradio posao te joj nije bila potrebna tona ulja koju inače koristi nakon pranja.
SASTAV:Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Dimethicone, Cocamidopropyl Betaine, PEG-3 Distearate, Hydrolyzed Keratin, Panthenol, Lanolin Alcohol (Eucerit®), Macadamia Ternifolia Seed Oil, Oryzanol, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Glycerin, Propylene Glycol, C12-15 Pareth-3, MIPA-Laureth Sulfate, Laureth-4, Sodium Chloride, Citric Acid, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Geraniol, Parfum
  CIJENA:21,90 kn
REGENERATOR također dolazi u promjenjenoj ambalaži te u količini od 200 ml. Miris je meni karakterističan za sve Nivea balzame, vrlo ugodan i ne zadržava se na kosi. Tekstura mu je također gusta i kremsta i ako takvog sam ga nanosila u količini jedne jušne žlice na vrhove i držala nekoliko minuta prije ispiranja. Bila sam vrlo skeptična kada sam vidjela teksturu iz razloga da se moja ionako tanka kosa ne priljubi uz lice i izgubi se tako potreban volumen, međutim zahvaljujući ovakvom načinu korištenja to se nije dogodilo te hranjivost balzama nije utjecala na brže mašćenje. Isto tako, isprobala sam ga u nešto većoj količini i držeći duže, slično kao kada masku upotrebljavamo te zaključila da funkcionira i na takav način. Regenerator ne nanosim nakon svakog pranja već više tretmanski, otprilike svakih 7 do 10 dana jer nemam potrebu za čestim korištenjem jer je ipak namjenjen jako suhoj kosi.
SASTAV: Aqua, Stearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Stearamidopropyl Dimethylamine, Dimethicone, Panthenol, Hydrolyzed Keratin, Lanolin Alcohol (Eucerit®), Macadamia Ternifolia Seed Oil, Oryzanol, Silicone Quaternium-18, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Trideceth-6, Trideceth-12, C12-15 Pareth-3, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Lactic Acid, Citric Acid, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Geraniol, Benzyl Alcohol, Alpha-Isomethyl Ionone, Parfum
CIJENA: 21,90 kn
ZAKLJUČAK: Ovaj duo nije riješio moja oštećenja i jasno je da to ne možete očekivati niti pobjeći od škara ali ako vam je kosa jako suha, definitivno je velika pomoć da kosa izgleda sjajno i nahranjeno.

Patite li od suhe i oštećene kose? Nivea nagrađuje tri čitateljice sa paketom  Repair & Targeted Care (šampon i regenerator)

Kako osvojiti nagradu?.

Dobitnice Nivea paketa su Monica Benić Vesnić, Tihana Raguž i Ivana Mandić. Molim podatke na mail.

Oznake: , , ,