TESTER PRVI HRVATSKI BEAUTY BOX NA PRETPLATU

Pratite li beauty svijet onda ste barem jednom čuli o pošasti zvanoj beauty box koja je preplavila mnoge države a od nedavno je i Hrvatska dobila svoj prvi beauty box na pretplatu. Princip je sljedeći: na stranici Tester.Hr se registrirate, ispunjavate anketu pomoću koje se formira vaš beauty box prema individualnim potrebama, uplatite 100 kn i čekate svoju kutiju koja bi trebala biti iznenađenje. Sličan princip Lookfantastic beauty boxu o kojem sam pisala u ovom postu samo za razliku od ostalih kutija, kod Testera se ispunjava anketa kako bi sadržaj bio što pogođeniji vama i vašim potrebama. 
Kada sam dobila ponudu od našeg prvog beauty box-a da recenziram sadržaj moram priznati da sam pomislila da će biti prilično lak zadatak i sa nestrpljenjem sam čekala svoj personalizirani box. 
Inspiracija za kutiju u studenom je Audrey Hepburn i njezina kultna "little black dress" koju je nosila u filmu "Breakfast at Tiffany's". 
Organizacija oko dostave je savršeno organizirana te vas dostavna služba kontaktira nekoliko puta prije nego dostavi paket na adresu a kada je isti stigao jako sam se ugodno iznenadila kvalitetnim pakiranjem i samom kutijom koja je elegantna i lijepa i sigurno će poslužiti za mnoge druge namjene. 
A sada sadržaj kutije:
-Nivea Volume care sprej (lak) i pjena za kosu u mini izdanjima od 50 ml. Ja osobno ne koristim styling proizvode za kosu ali moja polovica koristi tako da će ova dva malca pronaći vlasnika .
-Amika Perk Up šampon za suho pranje kose  mini izdanje od 21,3 g. Amika je brend kojeg nisam nikada probala tako da se veselim isprobati barem nešto a osobno posežem za šamponima za suho pranje s vremena na vrijeme tako da će biti dobro iskorišten.
-Avene set za čišćenje lica ( Micelarni losion 50 ml, Blago mlijeko za čišćenje 25 ml i Blagi losion 25ml) spada pod jedan proizvod tako da ako mislite da je radi toga moja kutija bogatija od vaše koja nema ovaj set onda znate u čemu je kvaka. Isto tako, ovaj set se nalazio u kutijama korisnika koji su anketi naveli da imaju osjetljivu kožu. Avene proizvode sam imala više puta tako da znam koliko su blagotvorni prema osjetljivoj koži i dobro će doći za neka putovanja.
-Neoviderm emulzija za kožu , tester od 5 ml je proizvod koji sam imala te njegovu recenziju možete pročitati ovdje.
-ROC Pro-ccorect fluid protiv bora tester od 3 ml je proizvod koji sam također imala i recenziju napisala u ovom postu. 
-Novexpert piling za lice i Repulp maska testeri od čega je svaki jastučić od 2 ml. Piling sa C vitaminom sam također imala i recenziju napisala ovdje  dok sam i Repulp masku potrošila čak dva komada.
-Essence tekući ruž (nijansa 02 beauty secret)  je jedini Full-size proizvod u mojoj kutiji i sviđa mi se nijansa ovog tekućeg ruža jer je "moja" boja i često će se naći u mojoj makeup rutini. 
ZAKLJUČAK: Kao što ste primjetili iz mojih opisa, za mene beauty box nije bio preveliko iznenađenje jer sam većinu proizvoda imala i koristila te sam dobro upoznata s djelovanjima tako da bih ja osobno vjerojatno bila razočarana sadržajem da sam platila ovu kutiju no uzmite u obzir da u Hrvatskoj postoji mali broj brendova i proizvoda a da nisam imala doticaja sa njima tako da u tom smislu nisam baš relevantna. S druge strane, malo sam više očekivala glede količine odnosno da se nađe pokoji travel size a ne isključivo tester i ono što bi meni puno više značilo su probe makeup proizvoda i parfema a posebno pudera sa kojima vodim borbu. U svakom slučaju, na stranu moja razmaženost i veliko iskustvo u preparativi mislim da možemo biti sretni da se i kod nas pokrenuo ovakav projekt i da nemaju svi mogućnost doći do željenog testera (što zbog manjih gradova, što zbog škrtih teta u ljekarnama) tako da su ovakve kutije više nego korisne prije odluke o kupovini full size proizvoda. Isto tako moram uputiti čestitke Testeru na puno uloženog truda u organizaciji dostave, dizajna kutija i inspiracije kao i brendovima koji su prepoznali ovaj projekt a vjerujem da će se i ostali pridružiti kako bi kutije bile što bogatije i korisnije nama u vječitoj potrazi za HG proizvodima.
*PR PROIZVOD


Jeste li podlegle pošasti beauty boxova? Kako ste zadovoljne dobivenim?

Oznake: