BEAUTY KUHINJA #7

Ponekad se čini da beauty noviteti niču svakodnevno i drago mi je da je tako jer kao pravoj beauty ovisnici nikada novosti i noviteta dovoljno. U redovitoj rubrici predstavljam vam neke od noviteta u posljednje vrijeme. 

Dugo se šuškalo o Nuxe kremi koja je vani već osvojila mnoga srca i napokon se pojavila kod nas. Nuxellence® DETOX noćni fluid je proizvod koji zahvaljujući Super-Detox kompleksu s ekstraktom albicije (drveta svile) i šećera dobivenih biotehnologijom stimulira detoksikaciju stanica, dok cvjetovi pasiflore, anchuse i maka u srcu stanica obnavljaju oštećenu mitohondrijalnu DNA i pune kožu energijom.  Ujutro je inače umoran ten jednostavno oživljen, svjež i odmoran, kao da ste spavali dodatna 2 sata.  Predstavljanje novog proizvoda održano je u zagrebačkom restoranu Conte gdje smo saznali sve o procesima detoksikacije i djelovanju novog proizvoda. Tetsiranje sam sa nestrpljenjem započela pa recenzija slijedi nakon nekog vremena. Cijena fluida iznosi 339,00 kn. 
Sonja Jurković/Martina Lolić
Iz Mustele nam dolazi nova linija Maternite za trudnice i mame a sadrži sedam proizvoda: ulje i krema za prevenciju strija, serum za korekciju strija, hidratantno mlijeko za njegu kože tijela koje umiruje svrbež kože zbog suhoće ili rastezanja, gel za osvježavanje umornih nogu, te serum za učvršćivanje kože grudi i gel za učvršćivanje kože tijela nakon poroda. Svi proizvodi su kompatibilni s dojenjem, hipoalergeni, bez parabena, ftalata, fenoksietanola, alkohola, kofeina i klinički su ispitani. Iako ne planiram trudnoću isprobat ću nekoliko proizvoda abiti će nešto i za moje čitateljice koje su u naljepšem periodu. Predstavljanje se održalo u predivnom Zagreb Eye vidikovac.

Ana Vurušić/Martina Lolić
Kieh'ls također donosi novitete a ovog puta, radi se o novom prozračnom ulju za lice koje  razbuđuje, revitalizira i energizira umornu kožu Daily Reviving Concentrate. Sadrži posebno odabranu kombinaciju sastojaka, visoke koncentracije i 100% prirodnog podrijetla, poput esencijalnih ulja korijena đumbira te biljnih ulja kalofila i sjemenki suncokreta, koji potiču djelovanje obrambenog mehanizma tijekom cijelog dana, u cilju revitalizacije i smanjenja znakova umora. Riječ je o nekomedogenoj formuli koja smanjuje oksidaciju izazvanu vanjskim čimbenicima, ne izaziva pojavu akni, ne sadrži mineralna ulja niti parabene, prozračna je i brzo se upija te osnažuje i štiti barijeru kože. Cijena iznosi 310 kn a kako je postao dio moje jutarnje rutine, uskoro tipkam dojmove. 
Hrvatski brend Olival i njihova popularna linija Smilje dobila je novu unapređenu formulu micelarne otopine i kao takva dobila  NaTrue certifikat te je tako postala prva micelarna otopina koja nosi navedeni certifikat. Micelarna je dostupna po cijeni od 49,90 kn a trenutno možete kupiti prigodan poklon paket kao sa fotografije koji uključuje micelarnu+rich kremu za lice i cijeni od 79,90 kn. 
O novim CC kremama koje dolaze iz Eucerina već sam čitala na blogovima susjednih zemalja a napokon su stigle kod nas. Hyaluron-Filler CC krema dio je Hylauron obitelji i radi se o formuli koja kombinira visokomolekularnu i niskomolekularnu hijaluronsku kiselinu koja djeluje na mjesta gdje bore nastaju, dok bioaktivni glicin-saponin podržava prirodnu proizvodnju hijaluronske kiseline koja ispunjava bore. Zaštitni faktor SPF 15 i UVA zaštita učinkovito sprječavaju prerano starenje i produbljivanje postojećih bora.
Dostupna u dvije nijanse light i medium te cijeni od 218 kn. Uskoro recenzija obje nijanse :)

Pregršt noviteta i lijepih druženja a koji noviteti su vam najviše privukli pažnju?


Oznake: ,