BOCASSY PARIS ANTI-AGE SERUM, MICELARNA I TONIK + DARIVANJE


Postoji jedan brend kojeg sam odavno proglasila najboljim drogerijskim brendom uzeći u obzir prije svega sastojke, a potom ambalažu, omjer cijene i kvalitete a radi se Bocassy Paris kozmetici. 
Na blogu možete pročitati neke recenzije proizvoda koje sam isprobala klikom na ovaj link a danas sam pripremila recenziju noviteta brenda. Naime, prije nekoliko mjeseci, Bocassy je predstavio svoje prinove u asortimanu: micelarna voda, tonik i anti-age serum.
Micelarna i tonik dolaze u identičnim ambalažama i količini od 200 ml i drago mi je da je Bocassy uveo ova dva proizvoda jer nema ništa od njege dok ne očistimo kožu te ju toniramo.
Micelarne vode iskreno izbjegavam u zimskim mjesecima te radije posežem za kremastim i uljnim čistačima no u trenutku kada sam počela isprobavati ovu micelarnu odmah sam primjetila da je potpuno drugačija od ostalih i takvu formulu sam do sada probala samo kod jednog brenda. Naime, u sastavu se nalaze ružina voda, korijen Ginsenga, cvijet Nevena, cvijet kamilice i hijaluronska kiselina i definitivno svojim sastavom obećava nježni proizvod. Moja koža je osjetljiva i svakodnevno se šminkam ne vodootpornim proizvodima tako da je test na mojem licu debelo prošla. Učinkovito uklanja makeup i ostale nakupine nečistoće i to na moje iznenađenje već sa jednom blazinicom a obično su mi potrebne čak dvije ili tri da bi primjetila da su pore potpuno čiste. Naravno, sve ovisi što koristite od makeupa i radi li se o vodootpornim puderima ali za informaciju, moja BB krema, mineralni puder i rumenilo sa lakoćom nestaju. Očni makeup u mom slučaju sačinjavaju sjenilo, olovka i maskara i kod njega je potrebno pričekati koju minutu da se temeljito ukloni micelarnom ali kod jake i vodootporne maskare i tuša potrebne su dvije blazinice da se ostaci makeup-a u potpunosti uklone. Miris je nježan, ženstven i nenametljiv, ne zadržava se na koži a lice je nakon upotrebe mekano i čisto. Na licu ostavlja lagani sloj, pretpostavljam zbog hijaluronske i glicerina u sastavu no meni osobno ne smeta jer je zima i koža mi je sklona dehidraciji a nakon čišćenja uglavnom se umivam te koristim tonik.
Tonik stiže u istoj ambalaži tako da obratite pažnju na policama a radi se o proizvodu za kojeg brend kaže ovako: "nježan, biljni čistač. Ne sadrži parfeme ni mirisna ulja jer sam željela da svi možemo uživati u ugodnom mirisu ljekovitog bilja. Uklanja nečistoće sa površine kože nakupljene kroz dan te tada kremu nanosimo na čistu kožu."
Moram priznati da me opis zbunio jer za mene tonici nisu čistači već proizvodi koji vračaju pH kože, uklanjaju ostatke tvrde vode sa lica, te pripremaju kožu na daljnju njegu. Naravno da i tonikom možete očistiti lice i neki blaži makeup ali to im uglavnom nije namjena pa tako i od ovog tonika ne možete očekivati da će vam ukloniti jači makeup. Za razliku od micelarne, tonik skoro nema nikakav miris a u sastavu sadrži water, glycerin, marigold extract, Aloe Vera Extract, Green Tea Extract. Također za razliku od micelarne, na koži ne ostavlja nikakav sloj, vrlo je blag i što je najvažnije ne sadrži alkohol, parfeme te je pogodan za svaki tip kože. 
Ukoliko se pitate koji proizvod odabrati, ja bih zaključila da je micelarna pogodnija za suhi i osjetljivi tip kože dok tonik vidim idealnim za mješovitu i masnu kožu mada u kombinaciji se najbolje nadopunjavaju: micelarna super očisti nečistoće, dok tonik "pokupi" ostatke micelarne i zateže pore.
CIJENA micelarne i tonika iznosi 59,90 kn za 200 ml.
Anti-Age serum je također novitet u asortimanu i nakon uspjeha prvog seruma za hidrataciju o kojem ste mogli čitati u ovom postu, očekivanja prinove su bila visoka.
OPIS PROIZVODA: jedinstveni i visoko-učinkoviti aktivni sastav u ovom serumu tvori savršenu njegu za zrelu i umornu kožu kako bi ona vratila vidljive mladenačke konture. Ovaj serum radi u dva smjera: u jednom smjeru on vidljivo pojačava čvrstoću kože, elastičnost te dnevnu razinu hidratacije te tako produljuje vitalnost i dobar izgled kože, dok istovremeno smanjuje dubinu i duljinu postojećih linija u koži izazvanih neizbježnim stresom ili jednostavno vremenom. Zrela i beživotna koža obično imaju jednaki korijen – suhoća, i to je upravo razlog zašto naš Anti-Age serum rješava njegu zrele kože na način da smanjuje već vidljive znakove vremešnosti te pomaže nadomjestiti, pojačati i zadržati mladenačke kvalitete kože. 


AMBALAŽA, TEKSTURA, MIRIS: Kao i kod prethodnika, serum je smješten u staklenu bočicu od 50 ml dozirajući se pomoću pumpice. Tekstura je nešto rjeđa u odnosu na serum za hidrataciju ali i dalje vrlo bogata i kremasta. Moje lice je mješovito a zimi jednostavno obožavam ovakve kremaste i bogate teksture. Za jedno korištenje potrebne su mi dvije do tri pumpice za cijelo lice i vrat a malom količinom prođem i po okoloočnom području i također u usporedbi sa hidratantnim serumom, anti-age se puno brže upije. Primjetila sam također da sam recimo hidratantni mogla često koristiti samostalno bez dodatne kreme povrh dok nakon Anti-age seruma mi je potrebna krema jer samostalno nije dovoljan na licu. Miris je sličan ostalim Bocassy proizvodima ali u puno blažoj varijanti pa ako ste se žalili na preintenzivan miris hidratantnog seruma, kod ovoga to neće biti problem. Serum je namjenjen zrelijoj i beživotnoj koži, sadrži liposome, med, hijaluronsku i linoleičnu kiselinu, probiotike, zeleni čaj i mnoštvo ostalih antioksidanata koji služe obnavljanju površinskog sloja kože i njenoj zaštiti.
MOJ DOJAM: Anti-age serum kako sam napisala već, posjeduje puno lakšu i brzoupijajuću formulu u odnosu na hidratantni serum iako je namjenjen također suhoj i dehidriranoj koži. Prvih nekoliko trenutaka se osjeća lagana ljepljivost ali kada se potpuno upije koža je potpuno suha. Hidrataciju kože pomoću ovog seruma možete osjetiti već kroz nekoliko dana, posebno ako vam je koža jako isušena no kod jako suhe kože obavezna je dobra hranjiva krema iznad seruma jer sam nije dovoljan osim u slučaju da vam je koža masnijeg tipa. Iako je namjenjen zreloj koži, ja osobno ne vidim razloga da ga ne koriste sve dobne skupine zavisno o stanju kože. Da razjasnim, ako ste osoba u dvadesetim godinama a imate dehidriranu, sivu, beživotnu kožu jednostavno nema prepreke da ne koristite ovakve serume. 
Što se tiče anti-age efekta, drago mi je da Bocassy ne obećava popunjavanje bora već jasno napominje da proizvod djeluje na način da pojačava i zadržava mladenačku kvalitetu koži i doista, ono što sam primjetila je odlična elastičnost kože i njen prirodan sjaj te puno veća otpornost u zimskim danima tako da sam izbjegla perutanje koje je se pojavljuje na područjima oko obrva i nosa. 
CIJENA: 199,00 kn (50 ml)
Za kraj, mogu samo reći bravo Bocassy, odlični noviteti, posebno kvaliteta sastojaka te iznimna učinkovitost. 
U suradnji sa Bocassy Paris jedna čitateljica može osvojiti dva divna proizvoda: Anti-Age serum i micelarnu vodu te javiti nam svoje dojmove. 
Kako osvojiti nagradu?.

Dobitnica nagrade je Ivanka Novaković, molim podatke na mail u roku 48 sati.

Oznake: , , , ,