EUCERIN HYALURON-FILLER CC KREME OBJE NIJANSE

Nedavno je na police ljekarni stigao novitet brenda Eucerin unutar linije Hyaluron-Filler i ako mene pitate, taman na vrijeme a zašto, pročitati ćete niže u recenziji. Za početak nekoliko tehničkih podataka.
OPIS PROIZVODA:  Eucerin Hyaluron-Filler CC krema pruža više od korekcije; ona ujedno pruža učinkovitu njegu protiv bora.Njega protiv bora: formula kombinira visokomolekularnu i niskomolekularnu hijaluronsku kiselinu koja djeluje na mjesta gdje bore nastaju, dok bioaktivni glicin-saponin podržava prirodnu proizvodnju hijaluronske kiseline koja ispunjava bore. Zaštitni faktor SPF 15 i UVA zaštita učinkovito sprječavaju prerano starenje i produbljivanje postojećih bora. Korekcija tena: pigmenti boje ujednačavaju ten, trenutačno ispravljajući izgled kože. Pokrivenost je glatka i bez linija te pruža izvrsnu bazu za podlogu (ako je potrebna dodatna pokrivenost) i drugi make-up.
AMBALAŽA, TEKSTURA, NIJANSE: Hyaluron-Filler CC kreme dolaze u dvije nijanse: hell i mitell te količini od 50 ml smještena u higijensku ambalažu sa pumpicom. Vrlo lako se dozira željena količina te je namijenjena svim tipovima kože. Tekstura kreme je lagana, vrlo maziva i prozračna a na koži ostavlja jaki osjećaj vlage. Nijansa hellje svjetla, žućkasta nijansa pa kako sam ja toplog podtona, meni savršeno odgovara no stopila bi se i sa svjetlom kožom neutralnog podtona. Mittel je srednje tamna nijansa, prilično rozog tona i odgovara srednje tamnoj do tamnoj koži. Neka vas ne preplaši činjenica da postoje samo dvije nijanse jer su jako prilagodljive a obzirom da ovaj proizvod ne kupujete kao puder onda od njih ne možete očekivati karakteristike pudera. 







SASTAV: 


MOJ DOJAM: Prije svega moram naglasiti da iako je ove CC kreme dolaze u anti-age liniji i u opisu se često spominje pojam "popunjavanje bora" ovi proizvodi nisu namjenjeni isključivo zreloj koži. Naime, kako sam više puta pisala, hijaluronska kiselina je sastojak koji izvanredno ovlažuje i na taj način sprečava stvaranje dehidracijskih i ostalih bora a kod plićih borica efekt "popunjavanja" možete vidjeti odmah no ne možete očekivati neko brutalno "peglanje" ili popunjavanje dubokih bora, stoga ovaj i slične proizvode mogu koristiti svi bez obzira na godine. Da se vratim na Eucerinovu CC kremu, ja sam u fazi da mi lice teže upija preparate i većina proizvoda koje koristim najčešće samo "sjedi" na koži stoga sam isti efekt očekivala i od ovog proizvoda. Međutim, prvo što me iznenadila je tekstura: lagana, prozračna i već na prvi osjet jako vlažna. U posljednje vrijeme moji susreti sa CC kremama su obično guste i teške teksture tako da sam ostala u pozitivnom šoku jer mojoj mješovitoj koži nikako ne odgovaraju maskaste i teške CC kreme. Pigmentiranost kreme je slaba do srednja a nakon nanošenja na kožu obzirom da se brzo upija tako se savršeno prilagodi tenu ali ne prekriva neke jače nepravilnosti. 
U posljednja dva tjedna korištenja nije izazvala komedone niti dodatno začepila moje pore oko nosa gdje su najviše proširene.


Kako vidite na fotografiji, u trenutku recenzije sam baš bila u nekoj lošoj fazi (PMS prištići, iritacije od depilacije nausnice plus moji stalni ispucani kapilari) tako da možete vidjeti kako CC krema zapravo ujednačava ten i daje lijep, zdrav sjaj na koži no na veće nepravilnosti ipak je potrebano posegnuti za korektorom. Vrlo brzo je ova CC krema postala moj omiljen proizvod najviše iz razloga što prekrasno hidratizira sada u zimskim mjesecima, savršena je podloga za makeup, meni konkretno nakon ove CC kreme je dovoljno malo korektora i moj omiljeni mineralni puder u kamenu i dovoljno sam "fotošopirana" za dan a opet izgledam prirodno i što je najvažnije ugodno u vlastitoj koži. Za dane kada želim samo laganu ujednačenost bez posebnog makeup-a sasvim zadovoljava tu potrebu ali kako malo vuče na sivkastu boju na mojem tenu, obavezno dodam malo rumenila i efekt je odličan. 
Za kraj, napomenula bih da ovaj proizvod trebate doživjeti kao dnevnu kremu koja ima spf, hidratizira i lagano ujednačava ten i vjerujem da će njome biti najviše oduševljene žene koje tako nešto traže ali ako očekujete da vam zamijeni puder, slobodno preskočite. 
CIJENA: 214 kn (50 ml)


Kako vam se sviđaju nove CC kreme? Podijelite sa nama svoje dojmove ukoliko ste već isprobali :)

Oznake: ,