L'OREAL COLOR RICH EXCLUSIVE LA VIE EN ROSE RUŽEVI

Nakon velikog uspjeha i predobrih ruževa iz kolekcije exclusive Pure Reds, L’Oreal Paris lansirao je novu kolekciju ruževa Color Riche Exclusive La Vie en Rose s potpisom zaštitnih lica. 
OSNOVNE KARAKTERISTIKE:
Ruževi dolaze u četiri nijanse: Blake's Pink - Blistava nijansa s blagim narančastim pigmentima. Eva's Pink - Pink nijansa s daškom toplih tonova. J.Lo's Pink - Intenzivna ružičasta nijansa i Naomi's Pink - Nijansa u boji sljeza.
Tekstura ruževa bi trebala biti MAT no međutim, mat je jedino J.Lo, dok ostale tri na meni nisu potpuno mat već imaju neki lagani odsjaj. Pigmentiranost je srednja i u usporedbi sa Pure Reds kolekcijom vrlo slaba. Naime, prilikom fotkanja swatcheva morala sam nanijeti nekoliko slojeva da bi se boja istaknula pa i tada su ispali na meni vrlo bljedunjavo. Meni osobno koja svakodnevno koristim nježne ruževe i nijanse, ovakav efekt odgovara no ako očekujete jaku pigmentiranost bojim se da ćete ostati razočarani. Što se tiče postojanosti ne krasi ih visoka ocjena, prežive nekoliko kava i tada je potrebno obnoviti novi sloj. Informativna cijena iznosi 93,90 kn.

 Naomi's/Blake's/Eva's/JLo's
U nastavku pogledajte sve četiri nijanse na meni (lijevo bez blica a desno s blicom)

Naomi's je najsvjetlija nijansa iz kolekcije. Opisuju ju kao boju sljeza i definitivno je nijansa za svjetlopute žene i one koje vole ovakve nijanse uz naglašeniji makeup na očima.
Blake's je ružičasta nijansa s narančastim pigmentima tako da će se svidjeti ženama koje vole breskvaste i koraljne nijanse mada na usnama (barem mojim) izgleda i dalje ružičasto.
Eva's je pink nijansa koju ne bih ju svrstala među "girly" nijanse već vrlo ženstvena boja koja ima topli podton.
J Lo's je najtamnija nijansa i vjerujem da su mnogi očekivali od nje tamno ljubičastu boju. Međutim, radi se o ružičastoj boji kupine koja na usnama ostavlja efekt "ugrizla sam se za usnice" ali može biti vrlo intenzivna uz neku pripadajuću olovku.
ZAKLJUČAK: Ja osobno nisam preveliki fan rozih ruževa ali imam favorite u nijansama  Blake's i Jlo's. Moja zamjerka ide na kvalitetu, odnosno na osrednju postojanost i pigmentaciju jer se ipak radi o Color Rich Exclusive kolekciji čiji prethodnici su nas potpuno oduševili i razmazili.
*PR PROIZVODI

Jeste li isprobali ovu kolekciju? Dojmovi?


Oznake: , ,