THE BEST OF 2015.


Odlazi nam još jedna godina i vrijeme je da podvučem crtu te izaberem ono što me najviše dojmilo u mojoj blogerskoj 2015-toj godini. Napominjem da ovi proizvodi su best od onoga što sam prvi puta probala i koristila u protekloj godini a nemaju veze sa mojim dugogodišnjim favoritima ali neki se opasno približavaju i tom popisu. 
Isprobala sam mnogo proizvoda, tretmana i noviteta..neke stigla recenzirati a za neke vam dugujem recenzije no zaista je bilo teško izdvojiti ono najbolje pa danas donosim ono što me istinski oduševilo.
TOP PREPARATIVA:
U kategoriji hidratantnih krema najviše mjesto zauzima Eucerinova AquaPorin linija čiju recenziju ste mogli čitati u ovom postu. S ovim proizvodima se družim izvjesno vrijeme a ljubav će trajati i u 2016-toj obzirom da sam već napravila zalihe (blaženi popusti :D).
Kod seruma sam jednostavno morala izabrati čak tri najdraža jer svaki je imao svoju namjenu. Ljeti sam obožavala Filorgin Perfect+ serum (recenzija), u prijelaznom razdoblju Caudalie Polyphenol C15 (recenzija) a zimi Bocassy Anti-Age (recenzija).
Najbolja okoloočna krema koju sam ove godine koristila pripada Paula's Choice Resist Anti-aging eye čiju recenziju ste mogli pročitati ovdje.
Najbolja anti-age krema: Dermalogica Over night repair retinol koju testiram na majci te iz dana u dan gledam odlične rezultate. Recenziju možete pročitati u ovom postu.
Najbolji novopridošli brend po meni je Byphasse koji nudi super omjer cijene i količine a o njima ste mogli čitati u ovim postovima. Obožavam njihov tonik, gel za umivanje i tuširalice.
Najbolji novitet u 2015-toj pripada Cover your gray proizvodima koji su dušu dali za izdajničke sijede a o čemu se radi mogli ste čitati ovdje.

Kada smo kod otkrića, definitivno moram spomenuti Vitry magictouch za uklanjanje laka za nokte. Recenziju ću uskoro tipkati ali ne mogu sakriti svoje oduševljenje ovim korisnim proizvodom.
Još jedan novitet kojeg sam probala zahvaljujući prijateljici je Janssen Melafadin cleansing powder o kojem ću tek pisati. Radi se o prahu sa C vitaminom koji radi nježni piling kože.
Najdraži beauty gadget pod broj jedan pripada Rio beauty 60 second face lift uređaju kojeg ne bih dala za ništa na svijetu. Recenziju možete pročitati ovdje. 
Najbolji proizvodi za tijelo: St Tropez Tan Luxe dry oil (recenzija) prekrasan proizvod koji mi je obilježio cijelo ljeto a i sada ga koristim pomalo miješajući u kremu. Kada smo kod sjaja, najbolja stvar koju imam je prekrasan The Body Shop All over puder i već me hvata panika kako do njega kada ga potrošim (recenzija).
 Voljeni Nuxe i prekrasna uljna tuširalica, za mene nešto što budi želju za stalnim tuširanjem. Recenziju parfema možete pročitati ovdje
Olival čarobno mlijeko, istina, potpuno nov proizvod ovog brenda ali najbolja mazalica koju sam probala u posljednje vrijeme. 
Jednostavno ne mogu ne spomenuti prekrasan brend Aldo Vandini iako sam ga godinama koristila. Posebna preporuka za piling za tijelo i maslac za tijelo (klik).
Kod proizvoda za kosu, najdraži proizvodi i brend kojeg sam koristila pripada La Biosthetique a recenziju možete pročitati ovdje.

Što se tiče mirisa, isprobala sam mnogo divnih parfema a najdraže mjesto zauzeo je Avon Attraction for her (recenzija).

Najdraži tretman u protekloj godini je tretman Mesotrax mezonitima o kojem ste mogli čitati ovdje te fileri hijaluronske kiseline by Decoria (recenzija).
TOP DEKORATIVA:
Dekorativne proizvode sam puno manje isprobavala u odnosu na preparativu tako da je ova lista puno kraća no evo što me oduševilo:
Najbolja sjenila koja sam probala su Rouge Bunny o kojima sam pisala u ovom postu. Traju na kapcima, ne truse se i to je apsolutno sve što zadovoljava moje potrebe.
Najbolji puder koji sam probala su Catrice 12 matt mouse (recenzija) ljeti te u ostalim mjesecima iako najviše koristim svoj JI mineralni puder, voljela sam Vichy BB kremu (recenzija) a u posljednje vrijeme Eucerin CC (klik). 
Ostali najdraži dekorativni favoriti pripadaju G. Armani olovci za usne te sjajilu o kojem sam tipkala ovdje , zatim Dolce&Gabanna i Avon Big&False lash maskare (klik i klik). 


U idućem postu tipkam o proizvodima koji su me razočarali a do tada, pišite mi koji proizvodi su vas oduševili u 2015-toj? Dijelimo li koje favorite?


Oznake: , , ,