ZBOGOM 2015...SRETNA NOVA 2016!

Posted by Dear Skin at 20:59

Drage moje čitateljice i čitatelji, virtualni prijatelji i svi koji posjećujete ovo malo mjesto, još je jedna godina proletjela brzinom munje. Živimo u svijetu gdje nas pritišću obaveze, stres visi nad glavom a svakidašnja borba ponekad izgleda poput borbe s lavovima.
Svatko od nas ima svoj način opuštanja, malo mjesto na koje bježi od svakodnevnice, hobi u kojem uživa i što ga opušta. Skoro tri godine, moja oaza opuštanja ste upravo Vi:čitatelji kojima pišem, koji me čitate, podržavate i vjerujete. U to ime, uskoro ću objaviti jedan specijalni post u kojem ću tipkati upravo o vašim iskustvima glede mojih savjeta i postova a ono što me najviše veseli je činjenica da sav moj trud i pisanje doista nekome znači te pomaže.

2015-ta je bila puna uspona i padova ali sve ružno ostavljamo iza sebe i pamtimo samo lijepo a to je u mom slučaju ova zajednica u kojoj ste svi Vi zaslužni da se osjećamo pozitivno i dobro. Hvala Vam na svakom trenutku Vaše pažnje u 2015-toj, svakom lajku i kliku a najviše vašem povjerenju.

U Novoj 2016-toj imam samo nekoliko želja: puno zdravlja, ljubavi i sreće, potom ispunjenje svih Vaših želja, poslovnih i privatnih uspjeha, puno HG proizvoda i na koncu zdravu i lijepu kožu, kosu, duh i tijelo :)

Živjeli!

9 komentari:

 1. Hvala i tebi sve najljepše!

  OdgovoriIzbriši
 2. Kako lijepa čestitka, prava kozmetička :) Draga, također ti želim sve najbolje i Novoj 2016. te puuuno postova :*

  OdgovoriIzbriši
 3. Predivno napisano, sve najbolje u novoj 2016 od ♥ ti zelim

  OdgovoriIzbriši
 4. Hvala ti draga Martina.Želim ti sve najbolje i da nam i dalje ovako divno pišeš.

  OdgovoriIzbriši
 5. Draga Martina, želim ti srećnu i uspešnu 2016.godinu u svakom smislu i na svim poljima :-)

  OdgovoriIzbriši
 6. Draga Martina, želim ti da ti se ostvare svi snovi u Novoj godini! Nastavi i dalje nas veseliti i savjetovati pišući svoje odlične postove!

  OdgovoriIzbriši
 7. neka je sretna i tebi, draga Martina, s veseljem čekam nove postove :*

  OdgovoriIzbriši
 8. Jako lijepo!! I ti nama budi vesela, zdrava i nasmijana!! I naravno, veselim se daljnjem čitanju i druženju, :*

  OdgovoriIzbriši