AVON HIDROKOLOR PERFECTLY MATTE RUŽEVI NIJANSE BERRY BLAST, CORAL FEVER I AU NATURALE


U novom katalogu kampanje 02/2016 aktualnom od 20.siječnja stižu nam novi ruževi brenda Avon koji će posebno oduševiti ljubiteljice mat ruževa. Radi se o Hidrokolor Perfectly Matte liniji. 
Nedavno sam prisustvovala predstavljanju ovih noviteta te imala priliku uživo vidjeti nijanse i iskreno, zaista se teško odlučiti na samo jednu boju. 
Za početak osvrnula bih se na elegantnu ambalažu koju kada primite u ruke odmah osjetite pod prstima da vas očekuje nešto mat i svilenkasto. Ruževi dolaze u količini od 3,6 grama a možete birati između 15 nijansi. 
Dobila sam tri nijanse primjeraka iz nove kolekcije i kao da sam sama birala nijanse za sebe. 





Au Naturale je nude nijansa sa potpuno bež podtonom i najljepše izgleda na nešto tamnijem tenu i uz jači očni makeup. Moram priznati da na meni prilično bezlično izgleda ali dobro će doći kada malo potamnim jer će njegova ljepota najbolje doći do izražaja.
Coral Fever prekrasna koraljna mat nijansa, vrlo pigmentirana i toplog narančastog podtona i time moj favorit za proljeće i ljeto kada se ne skidam iz ovakvih nijansi.
Berry Blast već opjevana nijansa na blogovima a radi se o divnoj, punoj "berry" nijansi koja je apsolutan must have ove zime. Vrlo je pigmentiran ali može se dozirati po volji: lagani sloj za dnevni, ne isuviše napadan makeup te više slojeva za jači look.

Trajnost ruževa je vrlo solidna, posebno Coral Fever i Berry Blast tako da vjerujem da ovisi od nijanse do nijanse i ne morate se bojati da će nestati već nakon prve užine. Što se tiče uklanjanja, klasičnim skidačima šminke se temeljito uklanjaju, nema trljanja, grebanja i šmirglanja sa usana pa samim time isušivanja. Što se tiče samih tekstura, moram naglasiti da nisam veliki fan mat finisha iz razloga što me većina ruževa isušuje no nemam zamjerke ali iz opreza uvijek nanosim balzam ispod ruža. 
Promotivna cijena iznosi 25 kn, dok je puna cijena 50 kn po komadu.

Volite li mat ruževe ili ste više od sjajnih tekstura?

Oznake: , , ,