DERMALOGICA HYDRABLUR PRIMER

Primer, baza ili podloga za makeup je odavno poznata stvar. Radi se o proizvodu koji zaglađuje vaše lice i priprema ga za daljnji makeup ili jednostavno ako ne koristite pudere možete ga ostaviti samostalno čime dobivate zaglađen i svjež izgled. 
Dermalogica je ovih dana izbacila novitet u svom asortimanu primera za lice a ja sam imala čast isprobati ovaj proizvod među prvima. O Age Smart bazi mogli ste čitati u ovom postu dok o Redness Relief primeru sam pisala ovdje pa ako u karakteristikama prethodna dva proizvoda niste pronašli ono za sebe, možda bi vam se mogao dopasti novi član.
OPIS PROIZVODA: Lagan, bezmasni primer smanjuje pojave finih linija i bora, matira i daje brašunast i blistav izgled koži. H2ORelease™ kompleks i ulje šulca osigurava postupno otpuštanje vlage i održava optimalnu razinu hidratacije kroz cijeli dan. Prirodni adstrigent, ekstrakt gljiva, smanjuje vidljivost pora i njihovu pojavu. Mikroinkapsulirana boja omogućuje svakom tenu blagu i neutralnu podlogu dok Whu-Zhu-Yu voćni ekstrakt pridonosi prirodnom sjaju kože.
PAKIRANJE, TEKSTURA, MIRIS: Hydrablur primer dolazi u dugačkoj tubi i količini od 22 ml poput ostalih Dermalogicinih primera te je dio tzv "sive linije" proizvoda što znači da je proizvod namijenjen svim dobnih skupinama bez obzira na tip i stanje kože.  Uz proizvod dolazi praktični slider pomoću kojeg možete istisnuti proizvod do posljednje kapi iz tube bez bojazni da je nešto ostalo na stjenkama pakiranja. Tekstura je gusta, lako maziva i nema nikakvu boju iako kada istisnete proizvod primjećujete bijelo-sivu nijansu što je zapravo mikrokapsulirana boja ali razmazivanjem na koži postaje potpuno proziran. 

NAČIN KORIŠTENJA: Vjerujem da ste do sada imali priliku isprobati neku bazu za lice no za one koji tek počinju ili ne koriste pravilno, moram napomenuti da se primer koristi u jako maloj količini (otprilike zrno graška za cijelo lice). Započinjemo svojom uobičajenom rutinom: serum, hidratantna krema te kada se ona upije, nanosimo zrno graška primera te ga razvučemo na cijelo lice i tek potom počinjemo sa šminkanjem. Moram naglasiti da je ovaj postupak bitan jer ako pretjerate sa količinom ne mogu vam garantirati da će efekt biti zadovoljavajući jer se može dogoditi da umjesto da puder lijepo "legne", počne se trusiti s lica. Isto tako, vrlo je važno da se baza koju minutu osuši na licu prije nanošenja pudera. 
EFEKT: Hydrablur je namjenjen kako sam napisala svim tipovima kože jer hidratizira i matira no vrlo je važno da ispod njega nanesete hidratantnu kremu, posebno ako ste vlasnica suhe kože. Kad smo kod suhe kože, Hydrablur neće isušiti ali ne pruža sjaj licu kao na primjer Age Smart primer pa ako volite takav efekt onda svakako nanesite puder ili BB kremu koja pruža dodatni sjaj. Moja koža je mješovita sa izrazito masnom T zonom tako da na mome licu ovaj proizvod stvara flawlees efekt, odnosno potpuno zaglađuje sitne dehidracijske bore oko očiju i na čelu, te iskreno, zapravo mi je žao staviti puder kasnije ali moram jer mi je lice prepuno ispucanih kapilara. Odlično surađuje sa tekućim puderima mada ne koristim one koji imaju puno alkohola i betoniraju kožu, također odlično surađuje s mojim omiljenim mineralnim puderom u kamenu (klik) u smislu da je makeup postojan punih deset sati koliko obično nosim šminku na licu. Ne stvara nerede, ne začepljuje pore a što se tiče matiranja, zadražava navalu sebuma nekih četiri sata nakon čega moram ponovno preći preko T zone maramicom ili slojem pudera. 
Iskreno, mislim da će njime biti najviše zadovoljne vlasnice mješovite, masne i normalne kože koja obično ima većih i manjih nesavršenosti jer savršeno "izblura" ten, čini ga nevjerojatno baršunastim i pomaže da su pore i ostale pukotine (ožiljci, bore) odlično popunjene satima.
CIJENA: 342,00 kn (22 ml)  dostupno u Dermacare centrima (popis) ili preko web shopa. 
*PR PROIZVOD
Za kraj, efekt na meni s tim da na lijevoj fotki vidite moje lice vjerojatno u najgorem stanju do sada a posljedica je nečega o čemu ću vam tek pisati i radi toga sam zaista trebala pouzdanu podlogu kako bi puder bio postojan cijeli dan tako da je Hydrablur kod mene prošao najteži test.


Oznake: ,