DOVE DERMASPA LINIJA

Ukoliko ste ljetos posjećivali drogerije vjerojatno ste primjetili dobar stari Dove na čestim akcijama i sniženjima. Odmah sam pomislila da se nešto novo sprema i bila sam u pravu, nedavno je na policama osvanula nova Dove linija pod nazivom Derma Spa i vrlo brzo privukla znatiželju ljubitelja ovog brenda.
Derma Spa linija dolazi u nešto luksuznijim ambalažama nego prethodnici, iako se i dalje radi o karakterističnom "Dove" dizajnu a ova linija glasi kao spoj dermatološke i Spa njege te je obogaćena dodatnim njegujućim sastojcima za čvrstoću i hidrataciju.
Na fotografiji možete vidjeti proizvode koje sam dobila od strane brenda na testiranje a to su redom
losion za tijelo Goodness koja sadrži omega masne kiseline(37,90 kn)
losion za tijelo Uplifted+ za elastičnost i čvrstoću kože(37,90 kn)
losion za tijelo Summer Revived (37,90 kn)
krema za ruke Goodness (27,90 kn)
Volim Dove, i često kupujem proizvode, posebno tuširalice pa ako ste ikada probali neki proizvod ovog brenda vjerojatno ste upoznati sa specifičnim mirisom koji je karakterističan za cijeli brend. Nažalost, moram napisati da tog specifičnog "Doveovskog" mirisa nema u DermaSpa liniji već u proizvodima prevladavaju mirisi koji su ugodni, ne preintenzivni ali meni već viđeni kod drugih brendova. 
Goodness linija obogaćena je omega masnim kiselinama pa time pogodna za jako suhu kožu. Iz te linije isprobala sam losion za tijelo i kremu za ruke koje imaju vrlo sličan učinak. Naime, radi se o polugustim teksturama koje se zaista teško upijaju u kožu te sam moram priznati losion za tijelo koristila puno rjeđe iz razloga što je potrebno čekati oko 20 minuta prije oblačenja kako bi se proizvod potpuno upio, a meni se to iskreno ne da. Krema za ruke je također sporo upijajuća iako su moje ruke grozno suhe i cijelo vrijeme se osjeća mastan sloj pa sam koristila više za noćnu njegu jer tijekom dana ne volim masne ruke.
Uplifed+ losion za tijelo me puno više dojmio od prethodnog iz razloga što ima dvije funkcije: hidratacija i elastičnost kože. Naravno, nema čvrste kože od samog mazuckanja kozmetikom, to nam je svima jasno no ipak volimo da nam proizvod barem obećava i taj efekt. Tekstura je nešto rjeđa od Goodness losiona pa se puno brže upija u kožu no hidratacija je ok za normalnu kožu, bojim se da bi kod jako suhe kože tijela bila nedovoljna. 
Losion za tijelo Summer Revived je zapravo proizvod za samotamnjenje tijela i ,ožete birati između tamnijeg ili svjetlijeg efekta. Ja volim proizvode za samotamnjenje no kako su zimski mjeseci zaista nisam u prilici isprobati ga kako spada pa ću tu recenziju odgoditi za ljetne mjesece. Za sada mogu napisati samo da mu je miris ugodan za razliku od mnogih sličnih proizvoda.
ZAKLJUČAK: Iskreno, nisam specijalno oduševljena ovime što sam isprobala i zaista sam očekivala od Dove-a puno više. Najveći razlog su čudne teksture koje su ili prebogate ili prelagane, osjećaj na koži koji ostavljaju proizvodi poput kakvog filma pa iako pohvaljujem ambalažu bojim se da je to jedini plus što se mene tiče. Nedostaje mi onaj specifičan miris, bolje formule proizvoda tako da za potpuni Spa užitak u domu ipak biram neke druge proizvode. 
*PR PROIZVODI

Jeste li isprobali DermoSpa liniju? Kakvi su vaši dojmovi?

Oznake: , , ,