GIORGIO ARMANI CODE PROFUMO EDP

Kultni muški miris Armani Code o kojem sam vam tipkala u ovom postu dobio je intenzivnu, vibrantnu, inspiriranu savršenom elegancijom Armanijevog odijela verziju Code Profumo a recenziju od strane muškog nosa pročitajte u nastavku:
Armani Code, definitivno je ispunio prazninu u parfemskom svijetu, i od prvog dana kada je ugledao svjetla pozornice (ili ti parfumerija) suvereno vlada i drži visoko mjesto u kategoriji, čijem stvaranju je upravo Armani kumovao. Svakako se radi o kategoriji elegantnih muških modernih mirisa, koji nešto vise pripadaju večernjim, nego dnevnim "aktivnostima." - u kojima je Armani  Profumo idealan suputnik. 
Danas, kada je teško stvoriti unikat, i biti drugačiji, Armani je sa Code linijom upravo to uspio; uspio je zadržati prepoznatljiv stil, ne izigrati klijentelu, koja vec i tradicionalno očekuje određenu vrstu (tipične Armani) kvalitete, i uspio je zadržati svoj parfemski/mirisni autogram - kojeg slijepo prati od onog trena, kada je shvatio da je vrijeme da napravi korak dalje, i kada je ostavio na milost i nemilost povijesti svoje prve mirisne kreacije poput PH, a kojeg je u nedavnom reizdanju pokušao (više manje uspješno) uskrsnuti. 

Armani svakako ima snagu da mijenja i nameće stilove i trendove, i nije jedan od onih koji ih samo vjerno prati. Ista stvar vrijedi za Armani brand kada su parfemi u pitanju. Armani je dakle i generalno rečeno pojam, odnosno punokrvni predstavnik i definicija modernog parfema! Mada, treba isto tako spomenuti da ipak nije bio jedini u stvaranju onog sto danas smatramo 'modernim muškim mirisima' , ali je zato vrlo brzo preuzeo dominaciju, pa čak i uz mass production, zadržao zavidnu kvalitetu. 

Armani Code Profumo, karakteran je i upečatljiv miris designer ponude koji neće ostaviti ravnodušnim - niti onog tko traži svoj mirisni pečat u svijetu parfema, a vjerujem još manje žensku populaciju. (Izuzetno nosiv i sexi miris tipičnog talijanskog, nenapadnog šarma!

Dakle, radi se o 'modificiranom' ali nešto profinjenijem prvijencu, odnosno prepoznatljivom i upečatljivom mirisu, sa jednakom dozom euforije i dopadljivosti, baš kao što je to slučaj sa prvijencem. 
Uslijed strogih EU zakona o alergenima mnogi parfemi su već dobrano reformulirani, a neki jedva da nalikuju na originale tj. sami na sebe...Obzirom na spomenute (i često extremne) reformulacije već poznatih nam parfema, kao substitut pravim tj.prirodnim esencijama, nastupila je era sintetskih esencija. 
Armani Profumo je ugodno iznenađenje i u gore spomenutom kontekstu reformulacija, jer su tkzv sintetske esencije, jedva osjetne, što je također za svaku pohvalu, ali i preporuku! 
EV a.k.a. Armando Rizzo
Cijena AC Profumo EDP iznosi 413,00 kn (30ml)ml. 596,00 kn (60 ml) i 787,00 kn (110 ml)
*PR PROIZVOD


Kako vam zvuči nova prinova u Code obitelji? Probali?


Oznake: , , , ,