JOHN FRIEDA 7-DNEVNI TRETMAN ZA VOLUMEN KOSE


Kada imate kosu poput mene: tanku, slabu i sklonu opadanju vjerojatno u kupaonici imate najmanje pet proizvoda za kosu koji nose naziv "volume". Razni sprejevi, prahovi i pjene kojima se služimo uvelike su od pomoći i često koristim takve proizvode u cilju što boljeg volumena. Danas vam tipkam o jednom takvom proizvodu no vrlo neobičnog djelovanja i upotrebe.
OPIS PROIZVODA: 7-dnevni tretman za volumen s proteinom i keratinom koji pojačava gustoću kose do čak 7 dana. Pretvara tanku kosu u punu frizuru, čak i nakon nekoliko pranja na način da prodire u kosu, podebljava svaku pojedinu vlas te pojačava strukturu i punoću kose. 
SASTOJCI: WATER, ISODECYL NEOPENTANOATE, PVP, POLYQUATERNIUM-37, VP/VA COPOLYMER, CETYL ALCOHOL, POLYIMIDE-1, BENZYL ALCOHOL, HYDROXYPROPYL METHYLCELLULOSE, FRAGRANCE, SILICONE QUATERNIUM-18, TRIDECETH-6, MALIC ACID, TRIDECETH-12, GLYCINE, STEARTRIMONIUM CHLORIDE, GLYCERIN, HYDROLYZED VEGETABLE PROTEIN PG-PROPYL SILANETRIOL, ALCOHOL DENAT., AMP-ISOSTEAROYL HYDROLYZED WHEAT PROTEIN, HYDROLYZED KERATIN, METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE, METHYLISOTHIAZOLINONE, GREEN 3.
NAČIN KORIŠTENJA: Nakon pranja kose šamponom, utrljati jednu do dvije pumpice na vlasište te ostaviti nekoliko minuta i potom isprati. Nakon ispiranja, kosu osušiti i oblikovati po želji. 
MOJ DOJAM: Zaista sam probala mnogo proizvoda koji služe povećavanju volumena ali nikada nisam probala nešto što se koristi pod tušem, odnosno za vrijeme pranja kose. Iskreno, bila sam skeptična stavljati proizvod na tjeme radi bojazni kako mi ne bi iritirao vlasište ili uzrokovao brže mašćenje kose no prevarila sam se. Proizvod je guste teksture poput kreme i nema onaj ljigavi silikonski osjećaj nakon nanošenja. Ja osobno vrlo rijetko feniram kosu tako da moja rutina podrazumijeva pranje i sušenje a isto tako vrlo rijetko peglam kosu i upotrebljavam uvijače pa sam i ovaj proizvod koristila u sklopu svoje rutine. Nakon pranja, normalno sam osušila kosu i ono što se dogodilo je zapravo deblja dlaka kao da ovaj tretman pobusta dlaku i na taj način ona izgleda gušće i bujnije. JF 7-dnevni tretman ne daje masivan volumen što mi je zapravo odlično jer većina proizvoda kao recimo neki "podizači" kose u obliku sprejeva ili prahova učine kosu neprirodnom i najčešće stvaraju sloj na kosi te iritiraju i svrbe pa jedva čekate oprati kosu drugi dan. Sa ovim proizvodom nema takvog osjećaja ; ne stvara nikakav sloj na kosi, ne otežavaju, ne lijepi i ne masti a prema želji možete upotrijebiti dodatni styling proizvod. Što se tiče "7-dnevnog efekta" kod mene isti traje dva do tri dana jer obično tada perem kosu a i računajte da je hladno a ja nosim kape.. pa ono ni zlatni volumen ne može opstati. Suma sumarum, jako zgodan proizvod za sve vlasnike tanke kose razumne cijene, jedino je važno ne pretjerati sa količinom proizvoda za nanošenje (jedna do dvije pumpice je sasvim dovoljno) i nije potrebno nanositi na vrhove niti se koristi kod svakog pranja tako da može prilično potrajati.
CIJENA: 115 kn (100 ml) dostupno u parfumerijama Martimex i ovlaštenim prodajnim mjestima (Muller, frizerski saloni)
bez tretmana/sa tretmanom

Imate li problema sa volumenom kose? Koji su vaši trikovi?

Oznake: , ,