SIJEČANJSKI TESTER BOX

Vjerujem da ste svi upoznati sa Tester Box-om kao prvim hrvatskim beauty kutijom na pretplatu. Naime, radi se o kutiji koja sadrži nekoliko kozmetičkih mini proizvoda, testera te jedan full size proizvod te je sadržaj svakog mjeseca drugačiji, više o Tester Box-u možete pročitati ovdje  .

Prva kutija o kojoj sam vam pisala u ovom postu sadržavala je proizvode koje sam više-manje koristila i imala pa samim time meni osobno nije bila previše zanimljiva no kada sam vidjela najavu za siječanj poželjela sam imati ovomjesečni Tester Box. Prije svega moram pohvaliti dostavu kojom stiže paket na adresu, zaista savršen sistem najavljivanja mailom, praćenja pošiljke a ujutro na dan dostave uredno dobijete SMS s brojem dostavljača, svaka čast. 
Brižno zapakirana pošiljka i ovog puta sadržavala je fantastičnu kutiju u pastelnim tonovima unutar koje se nalazi slijedeće:



Uz proizvode dolazi i pripadajuća poruka koja mi se jako svidjela te djeluje vrlo inspirativno. Sretna sam što je Tester Box nastavio jednakim žarom i ljubavi kreirati svoje kutije a sadržaj je sve raznovrsniji te svatko može isprobati nešto što inače nema prilike i na koncu, odlučiti o kupovini full size pakiranja. 
Cijena Tester Boxa- iznosi 100 kn a možete ga naručiti na službenoj stranici.
 Kako vam se sviđa sadržaj siječanjskog Tester box-a? Jeste li možda već isprobali koji proizvod?


Oznake: ,