BEAUTY KUHINJA #8 & NEW IN

Redovita rubrika Beauty kuhinja donosi novitete i aktualne novosti u beauty svijetu uz new in kao najavu što možete očekivati u narednim periodima na blogu.

Nedavno je brend kojeg jako volim, Caudalie predstavio novu liniju RESVERATROL LIFT nastalu u suradnji s dr. Davidom Sinclairom (Harvard Medical School). Novim patentom kombinirana su dva najbolja anti-age sastojka u jednoj formuli: resveratrol iz trsa vinove loze za čvrstoću i elastičnost, te mikro-hijaluronska kiselina za zaglađivanje bora i volumen. U liniji su četiri proizvoda za njegu kože: učvršćujući serum za redefiniranje kontura lica (30ml – 358 kn), hidratantni fluid s SPF 20 za učvršćivanje lica i popunjavanje bora (40ml – 309kn), balzam za područje oko očiju (15ml – 268kn) i noćna krema koja zaglađuje i regenerira kožu tijekom noći (50ml – 309 kn).  Na probu sam dobila serum i noćnu kremu te o mojim dojmovima moći ćete čitati nakon detaljnog isprobavanja.

Hrvatskom je odjeknula vijest o novom web shopu pod nazivom Wow Junkie a možete ih pronaći na ovom linku. Naime, radi se o web shopu koji trenutno nudi više od 30 brendova s posebnošću što se radi o brendovima kojih do sada nije bilo u Hrvatskoj već su se morali naručivati iz stranih web shopova. Zajedno sa obavijesti, dobila sam na recenziju popularnu spužvicu za blendanje makeup-a Beauty blender o kojoj ću vam tipkati.
U Hrvatsku je stigla hvaljena Aura kozmetika, točnije, u Kozmo drogerije.

DM Hrvatska već tradicionalno u mjesecu veljači nudi pogodnosti za sve ljubitelje prirodne kozmetike i zdrave hrane te je u tijeku kampanja "...jer najbolje dolazi iz prirode". U zamjenu za 50 bodova na kartici ostvarujemo popust od 20% na prirodnu kozmetiku, hranu, označene prirodne proizvode za higijenu i kućanstvo te eko proizvode za bebe, a za 75 bodova DM je pripremio Planer zdravih navika. U nastavku pogledajte što se pronašlo u DM-ovom velikodušnom paketu:

Hippy Garden ulje za tuširanje i mlijeko za tijelo s nevenom te prekrasna kozmetička torbica.
Nikel ulje noćurka, ulje bršljana te krema za lice od ruže.
Olival čarobno suho ulje, tonik za lice, hranjiva maska te zlatno ulje Smilja. Ove proizvode sam već koristila te recenzije možete pronaći klikom na ovaj link.
Happy Hemp kolekcija za njegu na bazi ulja konoplje i veselim se isprobavanju jer od ovog brenda još ništa nisam stigla probati.
Biobaza gel za umivanje o kojem sam vam tipkala ovdje, uljni serum kojeg sam htjela probati čitajući pozitivne recenzije i dva Biobazina noviteta: balzam za usnice i pasta za zube :)
S Fresh krema za lice i tijelo, umirujući tonik te prirodni dezodorans u kremi.
Ulola sapun od gline i čajevca, balzam protiv celulita te maslac za tijelo.
Adria Spa maslac za tijelo s lavandom i maslinom te suho ulje :)
Himalaya noviteti koje uopće do sada nisam primjetila a radi se o pjeni za umivanje, gelu i kremi protiv akni te kremi za izbjeljivanje kože i naravno pasta za zube o kojoj sam vam tipkala u ovom postu.
Bio-Oil koje sam recenzirala ovdje te tri Herbalux prirodna sapuna.

Od Eucerina sam dobila predobru kremu za ruke i balzam za usnice, moram napisati da su jedni od mojih dugogodišnjih zimskih favorita.
Tester Box za veljaču donosi predobar paket sa prekrasnom porukom i kutijom koja obara s nogu. Kako je veljača mjesec ljubavi tako je sadržaj kutije prepun proizvoda pomoću kojih možete zabljesnuti pred svojom polovicom. Sadržaj: Maybelline SuperStay 24h dugotrajni tekući puder u veličini od 30 ml,  Bell HypoAllergenic maskara koju sam recenzirala u ovom postu, Avene micelarni losion (100 ml), CL Med deo stick čiju recenziju možete pročitati ovdje, Dr. Brandt Needles no more (2,5 gr) i Glow retinol eye cream (2,5 ml) Avon Perfectly Matte ruž za usne u nijansi Vibrant Melon . Svaka čast Tester, čak tri full size proizvoda za 100 kn.


Svi znate moju ljubav prema aromakozmetici, zato sam sretna što ću isprobati proizvode by Aromatični kutak a uključuju šampon i balzam za kosu, te regenerativnu kremu za ruke i dezodorans.
Stigli su novi Mayballine Dr.Rescue balzami za usnice a u recenziji ćete mi vi pomoći drage moje pa uključite se ako već niste na nagradnu igru na mom Facebook profilu.
Za kraj, novi  miris talijanske modne kuće, poznatoj po svojim kolekcijama u kojima dominiraju šarene, žarke boje i printovi a radi se o mirisu jednostavnog naziva Missoni. Recenzija slijedi uskoro :)

Kako vam se dopadaju noviteti? O čemu biste željeli najviše čitati?

Oznake: , , , , , , , , ,