L'OREAL PARIS SUPERSTAR MASKARA I TUŠ

Posted by Dear Skin at 10:20
Na policama drogerija nedavno su osvanuli noviteti brenda L'Oreal pod nazivom False Lash SUPERSTAR što uključuje maskaru i tuš a ja sam odmah prionula korištenju noviteta sa zadovoljstvom jer volim maskare ovog brenda.  
Kada sam pročitala opis maskare zaista sam puno očekivala jer su neke stare linije kojih više nema ostale neprežaljene i zaista sam velike nade polagala da će nova SuperStar uspješno zamijeniti svoje prethodnice.

Počevši od pakiranja, maskara je vrlo elegantnog dizajna i sadrži dvije strane označene brojevima. Na strani 1 nalazi se dio koji sadrži bazu te se nanosi prije same maskare kako bi pojačala boju maskare i učinila trepavice gustim. Aplikator sa bazom je duguljast i prilično tanak s premalim čekinjama na četkici tako da se baza ne rasporedi pravilno već ostaje na trepavicama u obliku grudica te ih zalijepi. Strana 2 koja se odnosi na samu maskaru je nešto drugačijeg aplikatora te spada u tzv "banana" četkice što ja osobno volim dok je formula maskare srednje teksture, odnosno niti premokra niti pregusta. Nažalost, prelaskom po trepavicama, maskara se lijepi na bazu tako da ono što je baza napravila trepavicama, maskara teško ispravlja pa je konačni efekt zalijepljene trepavice. Pokušala sam koristiti bez baze i dojam je nešto bolji no mislim da je problem u četkici koja ne surađuje s maskarom tako da je teško postići razdvojene, uvinute i dugačke trepke.
Cijena: 111 kn
Tuš za oči iz linije SuperStar dolazi u obliku flomastera i znam da će one koje imaju više iskustva sa tuševima reći da ne preferiraju ovakav oblik, no meni kao početniku u korištenju takvih proizvoda ovakav oblik savršeno odgovara jer mi je jednostavniji za nanošenje. Vrh je fleksibilan i vrlo pigmentiran tako da nije potrebno više puta prelaziti po kapku a obzirom na moje spuštene kapke, tuš nakon što se osuši, ne razmazuje se niti preslikava na gornji dio kapaka. 
Cijena: 77,90 kn
Na fotografijama ispod možete vidjeti kako izgledaju na meni a moj konačni dojam je da nažalost, L'Oreal ovog puta nije nadmašio svoje prethodne maskare te da ima puno boljih trenutno u ponudi. 

*PR PROIZVODI

Kako vam se čine ovi noviteti? Što vi očekujete od maskare i tuša?

11 komentari:

 1. Iako nisam početnica u " tuširanju " kapaka , najdraži su mi tuševi u obliku flomastera.Super je što se ne preslikava i što se brzo suši.Trenutno imam Catrice i čim ga potrošim kupit ću ovaj novi Lorealov.
  Imaš neki prijedlog za dobru maskaru ?
  Hvala

  OdgovoriIzbriši
 2. Točno to što si napisala sam pomislila kad sam čitala recenziju na jednom drugom blogu,a žena je bila oduševljena efektom, a na slikama baš ovako kako si pokazala, sljepljene trepavice. Također mislim da imaju puno boljih maskara,a tuš se čini ok, samo problem sa ovim tuševima je što se znaju brzo osušiti, a cijena mu nije mala.

  OdgovoriIzbriši
 3. Zar nije L'Oreal prije par godina imao sličan koncept maskare? Ako me sjećanje ne vara mislim da sam imala tu maskaru i nije me nešto oduševila.

  OdgovoriIzbriši
 4. Jako mi se dopada ova maskara, odnosno efekat koji daje :)

  OdgovoriIzbriši
 5. Moje prve maskare su bile L'Oreal-ke sličnog koncepta! Sjećam se da su me oduševljavale, pa mi je nekako srce zatitralo kad sam vidjela sliku ove. Vidi se da su sljepljene, ali efekt mi se čak i sviđa.

  OdgovoriIzbriši
 6. Šteta za maskaru! Njihove maskare sam najviše volela od drogerijskih, ali sam digla ruke od kupovina jer je postala umetnost pronaći neotvaranu i neosušenu maskaru...

  OdgovoriIzbriši
 7. Hvala što si ovo recenzirala! Kad sam ugledala ovu maskaru na polici, razveselila sam se jer sam se sjetila njihovih starih maskara ovog tipa koje su bile odlične i koje još ne mogu prežaliti :( Onda sam čula od jedne cure negativan komentar na ovu maskaru, i sad kad i ti nisi zadovoljna, vjerojatno odustajem od kupnje :(

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Točno znam na što misliš, bila je jedna Lorealova s istim principom koja je bila fantastična. Nažalost, ova nije ni blizu nje :(

   Izbriši
 8. Jako dobro izgleda i zvuči oću jaaaa :D

  OdgovoriIzbriši