L'OREAL PARIS SUPERSTAR MASKARA I TUŠ

Na policama drogerija nedavno su osvanuli noviteti brenda L'Oreal pod nazivom False Lash SUPERSTAR što uključuje maskaru i tuš a ja sam odmah prionula korištenju noviteta sa zadovoljstvom jer volim maskare ovog brenda.  
Kada sam pročitala opis maskare zaista sam puno očekivala jer su neke stare linije kojih više nema ostale neprežaljene i zaista sam velike nade polagala da će nova SuperStar uspješno zamijeniti svoje prethodnice.

Počevši od pakiranja, maskara je vrlo elegantnog dizajna i sadrži dvije strane označene brojevima. Na strani 1 nalazi se dio koji sadrži bazu te se nanosi prije same maskare kako bi pojačala boju maskare i učinila trepavice gustim. Aplikator sa bazom je duguljast i prilično tanak s premalim čekinjama na četkici tako da se baza ne rasporedi pravilno već ostaje na trepavicama u obliku grudica te ih zalijepi. Strana 2 koja se odnosi na samu maskaru je nešto drugačijeg aplikatora te spada u tzv "banana" četkice što ja osobno volim dok je formula maskare srednje teksture, odnosno niti premokra niti pregusta. Nažalost, prelaskom po trepavicama, maskara se lijepi na bazu tako da ono što je baza napravila trepavicama, maskara teško ispravlja pa je konačni efekt zalijepljene trepavice. Pokušala sam koristiti bez baze i dojam je nešto bolji no mislim da je problem u četkici koja ne surađuje s maskarom tako da je teško postići razdvojene, uvinute i dugačke trepke.
Cijena: 111 kn
Tuš za oči iz linije SuperStar dolazi u obliku flomastera i znam da će one koje imaju više iskustva sa tuševima reći da ne preferiraju ovakav oblik, no meni kao početniku u korištenju takvih proizvoda ovakav oblik savršeno odgovara jer mi je jednostavniji za nanošenje. Vrh je fleksibilan i vrlo pigmentiran tako da nije potrebno više puta prelaziti po kapku a obzirom na moje spuštene kapke, tuš nakon što se osuši, ne razmazuje se niti preslikava na gornji dio kapaka. 
Cijena: 77,90 kn
Na fotografijama ispod možete vidjeti kako izgledaju na meni a moj konačni dojam je da nažalost, L'Oreal ovog puta nije nadmašio svoje prethodne maskare te da ima puno boljih trenutno u ponudi. 

*PR PROIZVODI

Kako vam se čine ovi noviteti? Što vi očekujete od maskare i tuša?

Oznake: , ,