KAKO IZABRATI PROIZVODE POWERED BY AVON


Kako sam najavila u ovom postu, moja zadaća je tijekom kampanje 04/2016 podijeliti sa Vama savjete i trikove te ukazati na neke pogreške prilikom svakodnevne rutine. 
Ukoliko pratite moj blog, onda znate koliko zagovaram njegu lica te smatram da je redovita rutina put do zdrave i lijepe kože i tvrdim da bore koje nas neminovno stižu jednog dana, možemo pravilnom njegom prilično odgoditi. 
Što je najvažnije kod odabira njege?


Sada krenimo na neke primjere njege a u narednim postovima, pisati ću posebne preporuke o svakom tipu kože  jer postoji toliko kombinacija i raznih stanja kroz koje naša koža prolazi.
MASNA KOŽA: Izlučuje puno sebuma stoga treba površinska i dubinska čistilica poput Nuraeffects micelarne i pjene za čišćenje, potom balansirajuća dnevna i noćna krema iz linije Nutraeffects BALANCE te okoloočna njega jer kreme za lice pomažu suzbijanju masnog sjaja kojeg sigurno nemate na području oko očiju i zato je potrebna dodatna njega poput Nutri-Advance eye cream koja služi hranjenju osjetljivog područja oko očiju bez obzira na tip kože ili dob. 
NORMALNA KOŽA: nema nikakve naznake suhoće, pretjeranog mašćenja ili bora i da bi takva ostala treba joj hidratacija. Čišćenje lica obavlja se nježnim a učinkovitim proizvodima poput Nutraeffects micelarne za sve tipove kože ili Anew cleasing water a za njegu kože trebati će vam dnevna i noćna krema Nutraeffects HYDRATION obogaćene kompleksom na bazi chia sjemenki no obzirom da se radi o laganim kremicama, savršenim izborom za normalnu kožu a ipak želimo da takva i ostane, predlažem upotrebu seruma koji u ovom slučaju jača djelovanje krema za lice. Posebna okoloočna njega je i ovdje potrebna i to će se protezeti kroz sve kombinacije jer nam je jednostavnokoža oko očiju tanka i sklona isušivanju.
KOŽA BEZ SJAJA: Nažalost, većina nas živi prestresnim načinom života te u zagađenom okolišu. Sve to plus premalo spavanja, puno rada, učenja, neprospavane noći ostavljaju trag na koži poput neujednačene boje i površine te sivog, blijedog i umornog izgleda. Prepoznale ste se u ovom opisu? Takva koža žudi za antioksidantima poput ekstrakta sjemenki cvijeta rajske ptice koji se nalazi uRADIANCE liniji. Linija je pogodna za normalnu do suhu kožu no za dane posebne dehidracije i sivila odlično je koristiti i serum čiju upotrebu stalno zagovaram.
NORMALNA ILI SUHA KOŽA S VIDLJIVIM BORAMA: Ne volim koristiti anti age izraz jer upućuje na nešto rezervirano za ozbiljnije godine no ako ste pročitali moje savjete na početku posta, onda ste shvatili da godina može biti manje ali koža neelastična, s vidljivim plićim ili dubokim borama a obrazi potonuli skoro do nosnica. Tada nema druge nego koristiti linije koje rade na podizanju tonusa i učvršćivanju kože poput AGELLES ADVANCED linije. O samoj liniji i ovakvom stanju kože, više ću tipkati kroz naredne postove.
SUHA KOŽA: Tip kože kojoj osim vlage nedostaje lipida odnosno masnoće. Nažalost, vlasnicima ovog tipa bore se stvaraju puno brže i kako bi to spriječili trebate ju hraniti i hraniti. Osim dnevne i noćne kreme obavezna je upotreba seruma kako bi se spriječilo stvaranje bora i poboljšala hidratacija, te he vrlo važna hidratantna maska na kojoj ne štedite nekoliko puta tjedno. Čišćenje lica mora biti vrlo nježno, zaboravite na umivanje i razne gelove već čistite lice nježnim proizvodima poput Anew Cleasing Water. U Avonovom asortimanu za njegu suhe kože najbolji je izbor linija ANEW NUTRI-ADVANCE koja je namijenjena svim dobnim skupinama. 
U narednim postovima u sklopu suradnje s Avonom, pisati ću vam o svakom tipu kože posebno sa mini recenzijama te darivanjima u kojima možete osvojiti vrijedne nagrade. U obzir će se uzimati vaša aktivnost kroz komentare, pitanja, sugestije i iskustva a na mojoj FB stranici otvoren je poseban album pod nazivom "My skin with Avon" tako da mi možete ako želite slati fotografije vaših omiljenih Avonovih skin care proizvoda a najljepše fotke će biti također nagrađene. 

Znate li pravilno odrediti i kombinirati proizvode za svoju kožu ?


Oznake: , , ,